Änglaguider via Taryn Crimi, 23 augusti, 2018

Änglaguider via Taryn Crimi

23 augusti 2018

Vad finns på månens mörka sida?

Denna kanalisering är lite annorlunda än de jag regelbundet delar, men jag tyckte det var fascinerande och kände att jag måste dela den med er alla i vilket fall som helst. Låt mig först förklara hur denna kanalisering kom till.

Min man och jag var på väg hem och vi beundrade båda den stora ”superfullmånen” på himlen. Då vi tittade upp på den stora månen ställde min man en fråga: Jag undrar om det finns några civilisationer på månen? Som alltid bröt Änglarna in och började dela några mycket intressanta detaljer om dem vi nu refererar till som ”Måninvånare”. Här är vad Änglarna sade:

Javisst, det finns verkligen varelser som bor på er måne och de är vad vi skulle översätta som ”Måninvånare” på ert språk. De är inte vad ni skulle kalla ”ursprungsbefolkning” på månen utan har kommit från andra civilisationer för att bilda den nuvarande civilisationen ”Måninvånare”. På grund av de enorma temperaturväxlingarna på månens yta bor de flesta inom månen, ungefär 80 km under ytan.

Det finns många olika raser som är del av civilisationen på månen. Ni kan använda analogin ”Jordlingar” vilket helt enkelt betyder att ni fysiskt kommer från Jorden. Några av dessa raser eller arter är humanoida och är ganska lika det ni skulle kalla människa. Medan andra utseendemässigt är mycket olika er, de ser inte alls humanoida ut.

Er måne hålls magnetiskt i omloppsbana kring Jorden vilket inte låter er att någonsin få se ”månens mörka sida” Ni kan bara se framsidan mot Jorden eller den ”ljusa” sidan. Denna ”fasta” omloppsbana tillåter en balanserad terräng djupt nere under ytan. Temperaturen hålls konstant på ca 30 grader Celsius, vilket verkar lite varmt men invånarna är väl anpassade och lever i en tropisk terräng.

Värmen fungerar mycket likt ett terrarium vilket tillåter en jämn distribution av färskvatten. Det läggs aldrig till eller från något vatten i färskvattenreserverna som ligger ca 20 meter under ytan.

Även om det finns några strukturer på månens yta syns de inte från Jorden. För att se den andra sidan skulle ni behöva cirkla runt månen i rymden. Då skulle ni kunna se några av strukturerna, även om de inte liknar strukturerna på er planet.

Som vi sade lever de flesta invånarna inom månen då livet på ytan är nästan icke-existerande på grund av bristen på atmosfär och vatten och det konstanta solljuset. Det finns emellertid en enorm kropp av färskvatten inom månen för de invånare som bor där. Det finns också stora öppningar som är ljusmottagare som förstärker solljuset och låter stora mängder naturligt ljus tränga djupt in i månen.

Det finns observatorier på månens yta som kan betrakta många olika civilisationer, inklusive Jorden. Det finns baser för landning så att andra skepp kan landa och transportera passagerare till andra planeter. Civilisationen är ganska stor och har en vid variation av arter djupt nere i dess grottor.

Månen tenderar att vara en transitplats för de flesta resande och många civilisationer använder Jordens måne som en plats att vila på. Sedan finns det de som i alla fall väljer att stanna, de som vi refererat till som ”måninvånare”.

Månen är bara ytterligare en himlakropp som invånarna kallar sitt hem. Som ni mer och mer förstår är det kosmos ni lever i mycket mer diversifierat än ni tidigare trott. Vi hoppas ni tycker detta meddelande var informativt och njutbart.

I kärlek och ljus, vi är era Änglaguider.

 

© 2018 by Taryn Crimi. All Rights Reserved. Permission is given to copy and distribute this material, provided the content is copied in its entirety and unaltered, is distributed freely, and this copyright notice and links are included.www.Angelic-Guides.com

 

 

Översättning: Markku

 

Du gillar kanske också...