Moder Jord via Ann Dahlberg, 18 december 2018

Moder Jord

18 december 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Det är Moder Jord som talar till Er idag. Det har varit en omtumlande tid för både mig och er och det är inte slut än. Det har skett mycket utrensningar i min kropp såväl som i eras. Det hör den här tiden till. Jag har sökt mig till ljuset och då har det mörker som funnits kommit upp till ytan. Det här gäller för era kroppar också. Det har blivit lite utbrott här och där. där mörkret har varit som tätast. Nu är det dags för en återuppbyggnad och ett stort helande ska äga rum. Det ska bli skönt att få lite plåster på såren nu efter en lång tid av stridande.

Vi behöver alla läka våra kroppar och slicka våra sår. Vi behöver tid för stillhet och kontemplation. Tid för att finna vårt ursprung och den kärlek och vishet som bor där. Vi behöver tid för att hela oss själva, så att hela vårt väsen blir integrerat. Det är då vi stiger in i ljuset och blir den ursprungliga ljusvarelse som är ditt egentliga jag. Det är det vi har valt nu, vi har valt att återvända hem till vårt eget ursprung och den ursprungsfamilj som vi tillhör. De står och hoppar vid sidan om er nu, så glada är de nu över att ni är på väg hem igen. Ni har med er ovärderliga skatter i form av erfarenheter och dessa kan det pratas länge om ….

Ni har nu nått vägs ände och det är meningen att ni ska träda in i ljuset. Ni har förstås er fria vilja men de flesta av er har valt att åter få bli en ljusvarelse. Ni har valt att tjäna det ljusa och kärleksfulla och träder nu åter in i ljusets tjänst. Ni har nu många erfarenheter i bagaget och kan välja inom allt större områden var ni vill lägga er energi. Det finns nästan obegränsade möjligheter för er nu att välja vad ni vill hjälpa till med för att sprida ljuset och kärleken i Universum. Det blir nästa stora utmaning men precis som på Jorden så har ni guider även här fast de nu är synliga och ni kan föra en kommunikation tillsammans. Det blir ett större givande och tagande och allt sker i kärlek och samförstånd. Det är därför ni har kämpat så på Jorden, det är därför ni inte ger upp. Ni har en längtan inom er om ett annat större, vackrare och ljusare liv. Ni vet att ni är på väg hem, ert hjärta vet att det nu är dags att styra kosan hemåt.

Vi har beslutat det här tillsammans och jag kämpar nu intensivt för att vi ska klara av det tillsammans. Både ert och mitt beslut var att vi skulle återvända till ljuset. Så snälla .. alla som inte är vakna, vakna nu! Var snäll och väck de som sover, ty tiden är inne nu att åter träda in i det ljus som lyser på Jorden. Jag har tagit små steg in i ljuset och väntar andaktsfullt på att ni alla ska följa mig, alla ni som stöttade detta vårt beslut och tog sig en kropp, för att hjälpa till att sprida ljuset på Jorden.

Många av er har vaknat och ni sprider erat ljus. Jag är så tacksam för detta och jag sänder så många ljusstrålar som jag kan för att fler ska väckas upp. Ljuset från vår vackra Källa har också börjat att strömma ner till Jorden och ett nytt medvetande är på väg att födas här på Jorden. Vi är alla ”ett” så vi påverkar varandra med vårt medvetande och vårt ljus. De djupast sovande behöver kanske en knuff men ett stort andligt medvetande smyger nu in där det finns en liten dörröppning. Jorden håller på att transformeras om och ni med den, kära barn. En ny tid står verkligen för dörren och mångas arbete börjar nu med att sprida ljuset med dess kärlek och medkänsla över hela Jorden och alla dess olika invånare. Vi ska nu skingra mörkret för att låta ljuset få ett allt större fäste på Jorden.

 

Jag skickar allt mitt ljus och all min kärlek till Er, mina kära barn och tillsammans går vi segervissa in i ljuset.

 

Kärleksfullt

 

Moder Jord

You may also like...