Moder Maria 17 jan

Moder Maria,

Lördag 17 januari 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag är så glad för att få tala till Er här idag. Jorden är som ni alla vet på väg upp i en högre dimension där allt kommer att bli vackrare, ljusare och kärleksfullare. Jag vill tacka alla mina krigare i ljusets tjänst för att ni låter detta ske. Det är med Er hjälp som vi nu alla är på väg till det ljusa mål som vi en gång valde när vi påbörjade vår resa.

 

Resan blev väldigt lång men nu har vi äntligen nått slutmålet på vår resa. Några mer 3D försök på jorden blir det inte. Det är bara uppåt det kommer att gå. Uppåt i ljusare och högre vibrationer. Det är därför det kallas slutmålet även om alla inte har sett det än. Flera av er har dock upplevt de här högre vibrationerna och sett en glimt över hur framtiden kommer att bli. Ni kan skatta er lyckliga eftersom ni då lättare kan följa hjärtat. Ni förstår målet och har inga svårigheter att sträva mot det.

 

Ni andra får i stunder av meditation och stillhet möjlighet att uppleva detta, så sök de stunderna så ofta ni kan. Alla behöver de stunderna nu för att få balans i sina liv.

 

Ljuset pockar på utveckling och tränger in överallt där det kan. Ljuset är kärlekens vapen och den nästlar sig in och tränger bort så mycket mörker som det kan. De ljusa vibrationerna viskar om kärlek, skönhet och glädje. Finn allt detta i ditt hjärta och du har funnit din skatt. En skatt som ingen kan ta ifrån dig och vars värde är omätbar. Du kommer då att känna att du har allt du behöver att inget fattas dig. Denna upplevelse kommer du sedan att ta med dig ut i världen och det är då under kan ske. Ni är undren kära barn. Mirakel sker genom Er, det är inget ni behöver vänta på. Ni är alla mirakelmänniskor med olika skatter i era hjärtan. Finn dem och ni förändrar världen både inom och utom er. Först sker det i det lilla och sedan i det stora. Ju fler som finner sina hjärtan ju mer händer det på jorden.

 

Jag är så tacksam för alla Er som följer era hjärtan nu och påverkar andra att göra likadant. Stora förändringar sker nu på jorden och låter oss alla komma närmare varann som en stor syskonskara. Det är underbart och vackert att se och glädjen är stor i himmelen. Jag längtar så efter den dagen då vi alla kan mötas igen i kärlekens ljus. Den dagen ska vi fira riktigt ordentligt och bara njuta av att få vara med varann.

 

Ni är alla mina älskade barn och mitt modershjärta är stort nog för alla att rymmas i. Jag vakar över Er dagligen och stundligen, skickar kärlek som påminnelse till att öppna er för kärleken och ljuset som är på intåg i era hjärtan. Njut av energin som kommer till er och återvänd till den så ofta som ni kan. Den hjälper till att lyfta upp er i en högre vibration.

 

Vet mina kära att det finns bara en väg nu och det är hem till ljuset och kärleken som väntar där. Den kärleken är stor och rymmer allt som finns i detta och tidigare liv. Var i nuet mina kära och se med kärlek på framtiden.

 

Jag låter kärlekens ljus lysa över Er och ser med hoppfullt hjärta mina barn återvända hemåt.

 

Jag älskar Er så mycket Moder Maria

 

Du gillar kanske också...