Moder Maria via Linda Dillon 11 mars 2021

 

 

Moder Maria via Linda Dillon 11 mars 2021

 

Linda Dillon: Moder Maria bjuder in oss – “Kom och Lek med Mig”

 

https://tinyurl.com/bkt7hpr5

Jag frågar dig, ”Vad är din avsikt för ditt nya liv? Vad är din avsikt för glädje? Hur tänker du spendera resten av ditt liv på planeten? ”

Kanalisering:

Hälsningar, JAG ÄR Maria, Universell Moder, Gudomlig Moder, En Moder, allas Moder. Och ja, jag stiger fram först, denna dag och varje dag, för att omfamna er söta änglar av ljus, söta änglar av förändring, söta änglar av kärlek, som med den tydligaste avsikt, med de renaste hjärtan har sagt ja till mig. Att ni skulle komma och att ni skulle arbeta med den mäktiga GiAnna och alla kungariken och hela er stjärnfamilj för att skapa och återskapa och åter förankra och sedan förankra igen en kärleksplanet, en lekplanet.

Så ofta min ursprungliga avsikt, som inte kan ändras om jag inte önskar det … och jag önskar inte det … Jag har redan drömt den till existens. Jag har skapat, och Gaia har frivilligt ställt upp, så att mina änglar, i en mängd olika former, skulle ha en plats att leka på, för att få en glädjefylld upplevelse av en annan form, energetiskt och fysiskt, för att uppleva glädjen i olika former. Detta är avsikten och syftet med denna skapelse.

Det är underligt, om inte sorgligt, att så ofta under mänsklighetens nedgång, att idén om lek, att idén om att ha roligt, skratt, sötma, delande, enhetsmedvetenhet har blivit något som är sekundärt, att det är något ni kan klämma in om ni har en extra timme. Eller att ni kan vänta och ta en vecka om året. Det här är det allvarligaste missförståndet om varför ni är här.

Så ofta hör jag era hjärtan, och jag talar till era hjärtan, och ni talar på ett så uppriktigt sätt som möjligt om er kärlek och ert engagemang för mig, för oss, för den Enda. Ni säger, ”Moder, hur kan jag tjäna dig? Moder, gör jag tillräckligt? Jag skall arbeta outtröttligt för att uppfylla din plan.” Nåväl, min plan, och ja, det har funnits många steg, men min plan är, var, och kommer fortfarande att vara att detta är en glädjeplanet, att detta är en lekplanet, en planet att ha roligt på.

Så, hur tjänar ni mig? Och jag talar inte bara om en utflykt till stranden eller bergen eller till Bali, jag talar om känslan av förundran och vördnad, ja, för er omgivning, i bergen och bäckarna och varje blad av gräs och från varje liten fågel till den största örnen. Hur är det med dig? Vaknar du och säger till dig själv, stirrar på dina händer, på ditt hår, på ditt ansikte och säger, ”Jag är ett mirakel. Jag är ett mirakel som Modern har gjort. Och mitt jobb, min tjänst till den Enda är att känna skratt och sötma och lek.” Jag vågar säga, ibland tänker ni på det sättet … i allmänhet, söta ni, gör ni det inte.

Jag vill att ni ska leka … med initiering, med återställning av avsikt, och det är därför jag är så eftertrycklig i detta. Du säger, ”Jag behöver inte återställa mitt hjärta, mitt sinne, min själ, Mor. Jag är dedikerad till dig och jag kommer att arbeta oändligt och hårt för att verkliggöra din plan. ”Och sedan säger jag till dig: ”Ser du undret om vem du är? Att du bokstavligen har fötts från mitt väsen? Hur kan du inte bli förvånad, överväldigad, förbluffad över din skönhet, din härlighet?

Alltför ofta har idén om lek och ha roligt förknippats med att vara lat eller oengagerad. Det är inte så. Det är därför jag har gett kanalen bilden av småbarnet som står upp för första gången och börjar navigera i en ny värld. Och det är med en otrolig känsla av förundran och vördnad … och ja, lek. När du tar hand om barnen tänker du på kreativ lek. Under mycket lång tid har jag tillfört varje sammankomst, varje webinar, varje klass mycket kreativ lek.

Så jag signalerar till er … min stridssignal till handling är att ni säger ja till glädje. Och om det inte är glatt, om det inte kan göras med ett glädjefyllt hjärta, vänd er då bort eftersom det inte är av kärlek. Och hela grunden för det vi gör, söta änglar, är kärlekens återfödelse.

Nu, varför är det så viktigt? Er planet har levt utan en kollektiv omfamning av kärlek under mycket, mycket lång tid. Men Gabrielle har lagt ett nytt gyllene rutnät sedan åratal tillbaka. Vi har lagt ett nytt rutnät för mänskligheten för ett tag sedan. Så de gamla systemen fungerar inte. Upprepade gånger har jag sagt på senare tid att det inte är en fråga om vem som har rätt, vem som har fel, vem som är uppe, vem som är nere … det går utöver det. Det får ögonen från golvet, drar er upp … inte för att det är en uppgift utan för att det är så roligt.

När Yeshua och St. Germaine och jag har bett dig att gå med oss menade vi inte tills du var så trött och utmattad att du trodde att du inte kunde röra en muskel mer. Det var för att komma och känna kärleken, känna glädjen och låta känslan av förundran återtända dig. Återfödelse är inte bara blommigt språk … du är och du har återfötts.

Så jag frågar dig, ”Vad är din avsikt med ditt nya liv? Vad är din avsikt med glädje? Hur tänker du leka och återupptäcka din kraft … vilken förresten är min skapelsekraft? Skapandet sker i den lyxiga elegansen av glädje. Varaktig skapelse bärs inte av ångest eller rädsla eller ilska eller behov. Den bärs av renhet och nåd och klarhet och en känsla av undran över vad som kan vara.

Så, ta den här tiden med mig … kika in i mitt hjärta, i mitt hjärtas spegel … och bestäm söta ni, hur tänker ni spendera resten av era liv på planeten? Jag bjuder in er att komma och leka med mig! Det har varit alltför många tårar … ja, av legitima skäl … men det är dags att detta läggs åt sidan. Inte för att den här sidan eller den där sidan vinner eller förlorar, utan för att det inte längre finns någon strid.

Kom med mig, kom med din Moder, kom med oss alla … till att vara sorglösa ljus-varelser, kärleks-varelser.

Jag väntar. Farväl.

Kanaliserad av Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

 

You may also like...