Rådet, 6 april 2015

Icke-Acceptance. – Rådet

Kanaliserat genom Ron Head

6 april, 2015

Rådet

Vi har flera gånger lämnat meddelanden som handlar om acceptans. Idag önskar vi diskutera något som ni kanske inte tidigare har sett tas upp, icke-accepterande. Det här kommer att ge er en möjlighet att anlita den visdom ni har samlat ihop, fastän ni för tillfället inte ser att ni har den. Vi ser er, och vi ser att ni verkligen är mycket större än vad ni tror.

Just nu påbörjas på er planet på allvar en tid av rensning. För er verkar det som om vart ni än tittar så ser ni det lägre, det negativa. Hur det i verkligheten ligger till är helt annorlunda. Reflektera över det. Det har alltid funnits stor frid och skönhet i er värld. Mänsklighetens övervägande önskningar är och har varit för fred, kärlek och trygghet. Det gör att det negativa verkar stå ut så tydligt från den kärleksfulla bakgrunden. Detta är ännu mer sant nu, eftersom så många av er ser det negativa tydligt och innerligt önskar att det inte var en del av livet för er och era nära och kära. Det står ut så tydligt för att, ja, det är så enormt negativt, men också för att kontrasten blir så stor då den kollektiva vibrationen i verkligheten lyfts upp. Faktum är också att det verkligen finns mindre av det. Och till det kan tilläggas att tiden nu är inne då det måste och också kommer att rensas.

Nå, du kanske inte är, eller du är troligen inte, en som aktivt engagerar dig i aktiviteter som avlägsnar sådana saker från din verklighet. Så vad kan du göra? Det är här som icke-accepterandet, utövandet av icke-accepterande, kan träda in i bilden.

Då du ser och hör om saker som verkar vara mindre än önskvärda, tillika med valet att kanske sluta med att se och lyssna på dessa saker, säg: ”Jag accepterar inte detta. Jag håller inte med om detta. Jag väljer inte detta för min värld. Jag är inte av samma åsikt.” Med andra ord, gör ett val. Du har den makten. Du har den makten. Du har den makten. Utöva din rätt att göra ett val.

Nå, vi förstår att du mer än sannolikt inte ännu är helt medveten om den makt som du faktiskt har och den inverkan den kan ha. Så vi föreslår att du börjar lära dig att vara i det som, för dig, kan vara ett nytt sätt att tänka eller en ny medvetenhet. Börja träna dig själv i att vara medveten om att medan du förvisso är en individ, så är du också en del av ett stort och kraftfullt kollektivt sinne som har skapat världen där du lever och dessa val har och kommer att ha en pågående effekt på detta sinne. Medvetna val har börjat överträffa omedvetenhet och ovillighet att förstå.

Vi har på många sätt talat om för er, och under en lång tid, att er inre förändring var den viktiga delen i de förändringar som sker. Men tiden har kommit, den oundvikliga tiden, då effekterna börjar ses och kännas av. Förbered er för att fullständigt tappa hakan. Vi älskar era ordspråk. God dag.

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Copyright © Ronald Head.   http://oraclesandhealers.wordpress.com/

Du gillar kanske också...