Moder Maria via Ann Dahlberg, 1 november, 2017

Moder Maria

Onsdag 1 november 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag hälsar till Er alla Jordens barn. Det är återigen en hög energi som har nått Jorden och som kommer att verka ibland er ett tag nu. Den kommer som ett löfte till Er så att ni nu kan få möjlighet att höja era vibrationer. Den kommer med en sådan ljus ton så att hela Jorden med alla dess varelser kommer att vibrera lite högre. Era kroppar anpassar sig sakta men säkert till ljuset. Ni kan förnimma det i elementen, i naturen och i era stilla stunder. Ni kan känna vibrationen inom er, allt rör sig mot ett högre ljus, en högre ton i tillvaron. Ta med er det ut och låt era ögon se med den vibrationen som era kroppar nu har börjat anpassa sig till. Var öppen i sinnet, ta in allt i ett närvarande ögonblick. Se skillnaden mina kära barn på Jorden. Skillnaden mot att vara i detta ”nu” med all dess ljus och kraft och att vara i er gamla matris med dess tyngd och bekymmer. När ni befinner er i den högre vibrationen ser ni livet med en större entusiasm och ni känner glädje inför den nya dagen som gryr. Det är denna glädje som ni ska ta med er vart ni än går idag. Det är en smittande glädje som hjälper många andra att hitta sin glädje i livet. Stå starka i er vibration och låt inte era tankar trycka ner er. Ta kontroll över era tankar och känslor och ni går en mästerlig väg. Se det ljusa som står för porten och sträva ditåt mina kära.

Ni har all möjlighet att fånga in och uppleva denna ljusa vibration nu kära barn. De ljusa vibrationer som nu finns på Jorden ger er all möjlighet att växa och bli er egen mästare. Det är meningen att ni ska växa nu och återta er mästerliga titel som en som arbetar för ljuset. Ni är Guds ovärderliga barn och ni sprider ert ljus vartän ni går. Era själar brinner av iver över att få komma fram och göra det arbete de kom ner för. Ni älskade alla Moder Jord så mycket så ni tog alla med er lite extra ljus som ni kunde sprida lite varstans på Jorden. Många är fortfarande omedvetna om detta, andra börjar att förstå att det faktiskt är så det är. Ni har spridit det genom era fötter och trampat upp lite energipunkter överallt så att Moder Jord har kunnat öppna upp sina portaler, så att mer ljus har kunnat strömma ut från den inre jorden. Den inre jorden är full av ljus ett högt vibrerande ljus som nu också påverkar ytan på Jorden. Ni översköljs av ljus och ljusa vibrationer och vi kan se att det har givit ett stort resultat i form av ett större uppvaknande av mänskligheten. Vi har nått den tippande punkten och ljuset är nu det mest dominerande på vår Jord idag. Det är med en lättnadens suck som jag skriver detta ty detta ger ett stort hopp om att i stort sett hela mänskligheten har möjlighet att följa med Jorden upp i de högre regionerna. Detta har alltid varit Moder Jords önskan och det ser nu ut att gå i uppfyllelse.

Det om något är värt att fira kära barn på Jorden. Det är en stor seger för Jorden, för mänskligheten och för detta solsystem. Det är en underbar gåva och jag tackar Vår Älskade Gud för att han/hon så kärleksfullt och vist har lett oss hela vägen hem. Ja, det känns som om vi är hemma, det är en så liten bit kvar nu. Jag älskar Er så mycket älskade barn på Jorden och jag längtar efter den dag då jag åter får ta er alla i min famn. Jag lägger mina skyddande vingar runt er och hjälper er att finna ljuset så att ni kan sträva mot det med hela ert hjärta.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

Du gillar kanske också...