Moder Maria via Ann Dahlberg, 12 maj, 2017

Moder Maria

Fredag 12 maj 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och idag hoppar mitt hjärta av glädje. Vi är i slutet och i början samtidigt. Slutet för den mörka perioden och början på den ljusa och det blir ljusare för var dag som går. Det är en fantastisk tid ni lever i kära barn på Jorden. En tid för drömmar att gå i uppfyllelse, en tid för medkänsla och kärlek till varandra. En tid då ni kan hjälpa varann in i ljuset och ge andra möjlighet att göra likaledes. En vaknar i frihet och överflöd och kan i sin tur hjälpa andra att nå samma mål. Tillsammans bygger vi den här världen med tillit och trygghet, för varenda kotte på vår Jord.

Det sjunger i mitt hjärta när jag ser allt som förbereds nu. Det är bra att ni stöttar och hjälper varandra i byggandet av den Nya Jorden. Ju fler händer som kan hjälpa till, ju snabbare och bättre resultat. Ni har alla olika gåvor och kan hjälpa till på olika sätt. En del av er kan arbeta praktiskt andra kan vara behjälpliga med kontakter, ytterligare andra kan fokusera på ljuset i sig själva och på Jorden. Många människor behövs nu för att vägleda och hjälpa alla de som vaknar nu och har svårt för att förstå vad som händer. De behöver information och möjlighet att hela sina kroppar.

Ja, kära barn på Jorden, det är mycket på gång nu, ni har gjort ett gediget arbete och nu så kan ni skörda hem vinsten. Vinsten i form av frihet och överflöd till alla. Det är en ljus tid ni går tillmötes och många bördor kommer att lyftas av från era axlar. Ingen ska behöva tyngas ner av livets vedermödor utan få möjlighet att i frihet utvecklas till sin fulla potential. Ja, det är härliga tider som ni vistas i och ni har många med Er nu kära barn på Jorden. De viskar i era öron och i era hjärtan och försöker visa Er den bästa vägen att gå för just dig. Ni har ju alla olika vägar att gå och ingen väg är sämre eller bättre än någon annan.

Lyssna därför inåt kära barn på Jorden och följ din inre röst som finns där. Era guider ropar på Er nu för att ni ska följa hjärtats röst, ty timmen är slagen och Jorden och ni har börjat er nya resa. Det är viktigt att alla som önskar det, ska kunna komma fram till den Nya Jorden av ljus, där Gaia har skakat av sig all negativitet. Era kroppar behöver också skaka av sig all negativitet och transformerar om dem till ljus. Endast kärlek och medkänsla föder detta ljus. Låt det bli ert ledsnöre, visa kärlek och medkänsla till allt och alla. Låt ert sinne och er kropp matas med mer och mer ljus. Tänk positivt, dröm stort, se det vackra och sköna som finns på vår Jord. Värna Jorden och dess natur, luft och vatten. Förstå att allt är ett och att ni alla ingår i detta. Alla utan undantag är en del av Jorden och ni är en del av den. Förstå att ni alla är lika älskade bortom allt förstånd och att det nu görs allt för att ni ska stiga upp som en helhet, en enhet av ljus och kärlek.

Känn vingarna på era ryggar och vet att ni kan flyga varthelst ni vill och önskar.

Med dessa ord lämnar jag Er nu och min stora kärlek finns med Er på resan.

Moder Maria

Du gillar kanske också...