Moder Maria via Ann Dahlberg, 15 juni, 2017

Moder Maria

Torsdag 15 juni 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag har kommit till Er idag igen för att lugna många oroliga själar. Allt som står skrivet, det är sant, var och ett på sin nivå. Ni får använda urskillning på det som passar er. Vi befinner oss alla på olika nivåer och det som är sant för den ena är inte sant för den andra. Du bygger din egen verklighet av sanning, kära barn. En del är kvar i den äldre matrisen, andra har börjat flytta till en nyare matris av mer ljus och kärlek. Ni får lyssna till de som befinner sig på samma våglängd som ni själva. Det är där du hittar din sanning.

Vår kära Jord strävar efter de högre energierna och gå nu mer och mer i samklang med dem. Jorden är nu översköljd av ljus och fler och fler byter från en verklighet till en annan. De går från en lägre dimension in i en högre dimension. Det här låter sig inte göras på en dag, kära barn, men ni har arbetat med detta ett tag nu, så många har börjat skönja ljuset i den högre dimensionen av ljus. När jag pratar om arbete så menar jag det inre arbetet som ni gör med er själva. Det är ett stort och viktigt arbete som sedan manifesterar sig i er yttre verklighet. Det här händer nu hela tiden. Det är många människors arbete och drömmar som nu håller på att manifesteras i er yttre verklighet.

Det är stora saker som är på gång mina kära barn på Jorden och det är sådant som ni själva har åstadkommit. Tacka er själva och Fader/Moder Gud som har bistått er under hela den här långa resan. Det har kommit till en punkt i historien där allt kan vända mycket snabbt och er nya verklighet är helt plötsligt här. Ja och då menar jag för alla som bor på den här Jorden och inte bara för ett fåtal. Fler och fler dras in i ljuset, den har blivit som en magnet för många törstande hjärtan. Hjärtan som bara önskar sig ljus, fred och kärlek. Nu kan denna önskan gå i uppfyllelse och de lägger sin tro och hopp därtill. Det är allt som behövs mina kära, lägg er tillit till ljuset och er Fader/Moder Gud som bara vill ert bästa och som hjälper er och Jorden att transformera upp i de högre sfärerna av ljus. Vår Fader/Moder Gud har många som hjälper honom. Det finns horder av varelser som arbetar för ljuset och det finns horder av varelser som hjälper er nu att omvandla Jorden från mörker till ljus. Detta är ert öde och det står redan skrivet i stjärnorna. Tveka inte kära barn på Jorden, er stund är här nu och det är ljuset som har tagit över Jorden idag. Det finns ingen annan väg för vår Jord än att gå in i ljuset. Hon har redan sett dess första ljus och hennes öde är beseglat. Hon återvänder till de ljusregioner som hon en gång lämnade. Alla ni som i hjärtat vill följa med henne kommer också att få göra det. Ingen kommer att bli lämnad kvar som inte vill stanna i de lägre regionerna av ljus. Det finns inte många själar som har valt det, så det är ljuset som väntar Er kära barn på Jorden.

Håll ljuset i ert hjärta levande och överlämnar er i er Fader/Moders vård, ty allas vår Fader/Moder kommer att ta väl hand om er. Han/Hon har många hjälpare vid sin sida, så ni har många runt er, kära barn. Ni har mängder av varelser runt er nu så var trygga och lugna. De vill er bara väl och hjälper er den sista biten av vägen hem. Hem till de ljusregioner som ni så länge har väntat på. Vi står alla där och möter Er. Vår famn är öppen och välkomnande. Se i ert inre hur detta underbara möte sker och förstå att även det kommer att manifesteras i er yttre verklighet.

Jag lämnar Er nu med en känsla av ett snart och kärt återseende.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

You may also like...