“Moget” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag – 15 juni 2017

“Moget” – GCR/RV Intel SITREP – torsdag – 15 juni 2017

 

Jag förväntar mig att se mycket mer militär personal på off-site inlösningscentra, eftersom Humvee- processioner laddade med uniformerade trupper har setts över hela landets motorvägar och bör betraktas som utplacerade nu.

Något seismiskt händer definitivt.

ZIM-skärmkurserna ligger långt över dubbla siffror – vid inlösen till nominellt värde – med utbetalningar i strukturerade program och valfritt NDA (sekretessavtal).

Trumps avgång är öppet avspeglande Nixons 1974 presidenthändelse av prejudikatskäl.

I slutändan är hans avgång planerad- med avsikt- att inleda den återställda Republiken och den nya guldbackade valutan.

Alla bra och en gång dåliga verkar följa samma manuskript till slut (till och med BiBi Netanyahu i Israel, Poroshenko i Ukraina och Saudiarabien med dess plötsliga tillbakadragande av blockaden i Qatar).

Jag är tillsagd att alla geopolitiska situationer är helt omringade och det finns ingen flykt undan det som kineser, ryssar och världsgemenskapen vill uppnå fredligt.

Irak är mycket nära att meddela att de helt har tagit bort Daesh och IS från deras nation efter över ett decennium av krig, och de kommer att göra det någon gång under den bortre halvan av Ramadan.

När de i verkligheten sedan länge har befriat Mosul och bara väntar på frisläppningsögonblicket, liksom resten av oss.

Nordirland förhandlar med Storbritannien just nu för att permanent ansluta sig till södra Irland för att göra Irland helt igen. Wow!

Palestina håller på att erkänna Israel och Israel Palestina, med återlämnande av land från 1967 till palestinierna (inklusive Jerusalem), då kommer Israeliterna äntligen att leva i fred med sina arabiska grannar. Dubbel t wow!

Det rapporteras inte, men Israel hålls utestängt ekonomiskt och militärt tills de utfört denna händelse. Och det finns absolut ingenting som BiBi eller Likud kan göra på kort eller lång sikt. Triple Wow!

Global fred. Vilket koncept. Och i våra liv. Sådan fantastisk nåd. Hur sött kärlek verkligen låter.

Väntar vi en vecka, dag, timme och minut? Allt av ovanstående?

Ja.

Vi vet bara inte när NPTB kommer att plocka persikan, dag eller natt, tid eller plats, men det är ingen tvekan om att villkoren är mogna för en RV.

https://youtu.be/Bfsqn7-kS3U

Kanske ännu värre, de är sedan länge övermogna.

GCR / RV är både verklig och det händer verkligen nu.

Tyvärr är när en fråga, omöjlig att besvara, även för våra bästa källor. De är också frustrerade. Professionell trovärdighet och allt.

Logiken kräver en helg, sent på kvällen, under en helgweekend. Och den 4 juli är bara två korta veckor bort, så kanske det skulle fungera som den perfekta distraktionen och temat för att återställa vår Republik samt inkludera en ny guldbackad valuta

Annars måste vi bara vara tålmodiga och leka vänta-och-se. Lugn är den enda kloka känslan som någon kan anta vid detta sena skede i RV-spelet.

Kaos är inte längre ett livsdugligt alternativ som vi såg igår i Virginia, när endast förövaren dog av ett skott.

Lämna ilska, avsky och likgiltighet för andra. Det bagaget är bara för tungt i den här nya Ljustiden (LOL).

Det är lite roligt.

Gud är med oss.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling                     www.st-germain.se

Du gillar kanske också...