Moder Maria via Ann Dahlberg, 21 januari

Moder Maria

Lördag 21 januari 2017

Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag är glad att få komma till tals igen. Världen är vad du gör den till kära barn. Hur ser din värld ut idag? Skiner solen eller vilar det grå skuggor över din dag? Hur ska du få de grå skuggorna att lätta? Vilken sång behöver du höra i ditt hjärta för att solen ska uppfylla din dag. Lyssna till sången i ditt hjärta, det är många hjärtan som sjunger nu. De ger full hals för att du ska höra den, ty du har glömt bort sången i ditt hjärta. Med sången kommer minnena åter, minnen av glädje och sång som hörs överallt runt dig. Det är en älskad sång sprungen ur kärlek och vishet som talar om att allt är perfekt precis här och nu, allt du ser, allt du hör, allt du förnimmer är perfekt ty det kan inte vara på något annat vis. Så fort du minns så förstår du, allt är perfekt precis här och nu, det är så det är. Livet får helt plötsligt en annan mening och ingenting känns så tungt längre. Allt du gör det gör du med glädje, glädjen finns inom dig och sprider sig till allt du rör vid och gör just i ögonblicket. Molnen skingras och solen skiner, solen i ditt hjärta som finns där för dig hela tiden.

Det var det här jag ville tala lite om, för det är inte det yttre som styr er värld utan det är det inre som förändrar er värld idag. Det medvetna sökandet efter en inre balans ger också en yttre balans. Det är det som händer i er värld nu, det kollektiva har svängt för att hitta den inre harmonin nu, då det yttre inte har gett så bra resultat. Det ena ger det andra men det måste ske från hjärtat, är hjärtat bara med, så blir det bra. Det finns en oerhörd kraft i ert hjärta kära barn, en kraft som går bortom era sinnen och som kan förflytta berg. Det är ni som är miraklen på Jorden, det är ni som gör de under som behöver göras för att en ny värld ska uppstå där den gamla nu har legat. Inom er själva kan ni finna den kraften och många av er har redan funnit den. De styrs av sin kraft och sina visioner och steg för steg låter de sin dröm slå in. Fler och fler följer efter då de börjar höra sitt hjärtas sång och förstår att det är den de ska följa för att fullfölja sitt livs mening. Ditt hjärta sjunger för dig, den talar om att det nu är dags att vakna och gå den väg som du själv har satt upp som mål i det här livet.

Det är dags att vakna nu, kära barn på Jorden. Klockan klämtar och kallar på er varthelst ni befinner er på den här planeten. Tiden att vakna är nu, er själ och er Jord behöver er, de väntar tålmodigt på att ni ska vakna för ni är alla så älskade och behövda. Varenda en av er behövs för att fylla det tomrum som är ditt. Matrisen blir inte fullkomlig förrän ni alla är där var och en på sin plats. Så vakna nu älskade folk och se ert hjärta bli fullt av ljus. Din egen sol som strålar fram ur ditt hjärta och lyser på allt som det berör. Det var din viktigaste uppgift när du gick ner till Jorden, att hitta din egen sol i ditt hjärta. Den värmer, berör och skänker dig den glädje du behöver för att gå vidare mot ditt mål. Det mål som hela Jorden står inför nu, att gå vidare upp i den högre dimensionen av kärlek och ljus, den ni kallar den ”Gyllene Tidsåldern”.

Jag skickar Er så mycket ljus och kärlek jag förmår.

Jag älskar Er så mycket

Moder Maria

You may also like...