De Uppstigna Mästarna via Kerstin Sisilla, 22 februari 2019

Feb 22 at 11:35 AM

De uppstigna Mästarna 22 februari 2019

Från vår synvinkel kan vi se hur många av er yrvaket ser upp mot ljuset. Ni undrar om det alltid har funnits där och funderar över varför ni inte har sett det förut. Det är underbart att se hur er förundran och glädje gör så att ni kan absorbera ännu mer ljus i en allt snabbare takt.
Gaia strålar av ljus och kärlek. Och NU är det ert arbete att, från ert hjärta, sprida den kärleken och ljuset vidare till de som lider. De som nu ställs inför sig själva, inför sitt eget samvete som inte alltid är rent, de har det svårt nu. Gud Fader och Moder förlåter alla sina barn eftersom de alla är komna ur ljus, ÄR LJUS. NI är Guds Faders och Moders förlängda armar, deras förlängda famn fylld med kärlek. NI är Guds Faders och Guds Moders utvidgade hjärtan fyllda med Kristusenergiernas förlåtande ljus.
Stråla ditt ljus och din kärlek från ditt hjärta till dessa medmänniskor som behöver det bäst. Ge dem möjligheten att få uppleva det ljus och den kärlek som de kanske aldrig har fått tidigare. Försök att öppna deras hjärtan en liten aning så att ljuset kan nå in. Se det lilla oskyldiga barnet i dem och sänd all din kärlek till det. Detta är budskapet, det grundläggande budskapet, som era olika profeter försökt att föra fram i årtusenden.
NU har ni alla möjligheter att vara de Människor som ni har utvecklats till genom era erfarenheter. Ni alla har prövat på roller där ni gjort handlingar som ni sedan har ångrat. Sprid nu ert ljus och er kärlek i hopp om att sätta igång processer i de hjärtan som det behöver startas processer i. Ni har väl hört talas om ”hjärtstartare”? Nu är ni ljusarbetare dessa hjärtstartare, i fysisk form.
Lycka till i ert viktiga arbete.

Du gillar kanske också...