Moder Maria via Ann Dahlberg, 8 november

th

Moder Maria

Söndag 8 november 2015

Kanal Ann Dahlberg

 

 

Jag är Moder Maria och jag hälsar Er alla å det käraste. Jag är glad och tacksam för allt som händer i er värld nu och jag har en del saker som jag vill prata med er om. Tro inte allt som skrivs och sägs i media, saker och ting ser mycket ljusare ut än det som skrivs där. Det finns många fler människor som hjälper andra människor än vad det kan se ut som när man tittar eller läser nyheterna.

Jag önskar att ni alla kunde se det jag ser, då skulle ni alla le lite av stolthet och tacksamhet, för det fina som många människor gör mot varandra idag. Procenten är idag större att man hjälps åt än tvärtom men detta kan man inte finna i nyhetsflödet. Där ställer man fortfarande människor mot människor och eldar på rädslan. Rädslan som stänger och förmörkar sinne och kropp. Det är inte lätt att öppna hjärtat när rädslan sitter i halsgropen. Det är svårt att ta makten över sig själv och sitt liv när det är rädslan som styr ens handlande. Man blir så att säga handlingsförlamad. Det bästa är att stänga alla negativa kanaler och bara lyssna på de positiva kanalerna så att tryggheten och harmonin kan få fäste i kroppen i stället.

Det är då lättare att handla efter det som är bra och riktigt för en själv. Det är det första steget. När man mår bra och trampar på trygg mark, då kan man hjälpa andra att hitta sin väg. Det är det andra steget. Det tredje steget är att bli ”ett” med allt som finns. Förstå och lära känna sitt eget multidimensionella jag och ta del av sin egen sanna historia. Var och en av er har en lång historia bakom er och vetskapen om denna kommer i ett slag att förvandla hela er världsbild. Ingenting kommer längre att vara som ni trodde att det skulle vara.

Inte ens i er vildaste fantasi kan ni förstå det, som ni kommer att få uppleva nu. Det är helt bortom jordens barns föreställningsförmåga men ni kommer att bitvis lotsas dit av era guider och mentorer. Det skulle bli för mycket för era hjärnor och kroppar att ta allt på en gång. Det blir en fantastisk resa, kära barn på jorden. De ena lärdomarna kommer att följa på de andra. Det är många nu som står beredda för att påbörja sitt arbete med er. De är ivriga och förväntansfulla och längtar till den dagen då de får möta er och leda er in i arbetet till de multidimensionella jag som ni i grund och botten är.

Jag är så glad för att ni nu har påbörjat en ny resa. En resa där stor glädje och kärlek är målet. Hem till era sanna jag och era sanna familjer.

Jag älskar Er så mycket och sänder en ljusring runt er.

Moder Maria

 

www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...