Söndagsmeditation kl 21.00 via Eva-Lena, 8 november

 

meditationsbild1 

Kraften

En stark strimma av ljus lyser genom himlarna. Strålen når Moder Jord och den lyser starkt och klart. Den genomtränger jordens yta och letar sig in till Moder Jords kärna, till hennes hjärta.

Moder Jords förvandling har börjat. Den tunga mörka materian förvandlas och blir ljusare och lättare. På jordens yta börjar alla levande varelser känna av denna starka kraft, som omvandlar planeten. Alla varelser på planetens yta följer efter och påbörjar sin förvandling. Alla atomer i kropparna börjar vibrera allt snabbare och höjer därmed frekvensen och startar omvandlingen till ett ljusare och lättare tillstånd.

Denna kraft är stark och obeveklig och når allt och alla med sin styrka. Kraften kommer från universums källa och berör inte bara jorden utan hela världsalltet. Det är en skapelseprocess av ofantliga mått och denna kraft blir hela tiden starkare. Den är som en flodvåg av ljus, som sveper över världarna och vår moder är redan långt inne i processen av sin förvandling.

Det kaos som nu råder i vår värld är ett resultat av denna omvandling som är på gång. Allt det som är fel i vår värld kommer upp till ytan för att renas i denna kraft och sedan omvandlas. Ingenting undgår denna kraft av ljus. Allt ska synas och dömas efter sitt värde. Alla lögner, alla grymheter kommer att synas och granskas av alla. Allt som inte är gott ska försvinna.

Människor vaknar upp som ur en dröm. Denna   kraft av ljus väcker alla och man går ur drömmens illusion och uppfattar världen som den verkligen ser ut. Kraften omvandlar människornas DNA och alla strängar som legat i slummer växer till sin fulla potential.

När alla strängarna aktiverats har människan återtagit sin fulla kraft och kan agera som den kärleksfulla och kraftfulla varelse, som hon i grunden är. Den dagen är nu mycket nära och vi måste alla ta tag i våra liv och börja leva på ett sätt som inte bara gynnar oss själva utan alla människor. Människan ska inte bara ta hand om sig själv och sina närmaste utan även ta hand om jordens alla varelser.

Hela ekosystemet är människans ansvar och ingen människa tillåts längre att utnyttja någon annan varken människa eller djur. Inte heller tillåts hon att exploatera Moder Jords kropp. Alla kommer att förstå, att hon är en levande varelse och behandla henne därefter.

 

 

 

 

 

 

All lycka till dig.

Jag heter Eva-Lena och har lämnat min arbetskarriär som lärare bakom mig. Kanalerna som en gång stängts har återigen öppnats för mig och jag får skrifter intuitivt. Söndagsmeditationerna på denna sida är budskap jag kontinuerligt får för att förmedla till er.

Om ni är intresserade av vad jag tidigare intuitivt har skrivit har jag givit ut böckerna Den tidlösa tidens tid och Nyckeln till Lyckans Labyrint

Önskar du kontakta mig för att fråga något, tala om vad du tycker om meditationstexten eller köpa en bok så kan du kontakta mig på min e-mailadress evalena47@gmail.com

 

den-tidlosa-tidens-tidnyckeln-till-lyckans-labyrint(1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...