Moder Maria via Galaxygirl, 4 september 2018

Moder Maria via Galaxygirl, 4 september 2018

Per Staffan 5 september 2018

Hälsningar kära dyrbara barn. Det är moder Maria här i detta Nu-ögonblicket som skänker min kärlek, min rosa stråle av tröst och kärlek till er nu. Lukta på rosorna, barn. Lukta på himmelens rosa rosor som skickat ljus nedåt till er nu i värme och tröst, lugnande bort alla rädslor som kan finnas närvarande eller avslöjas. För nu är tiden inne för massiv uppenbarelse i er värld och ni måste vara starka eftersom dessa sanningar skakar grunden till allt ni har kommit att förstå som verkligt men som kanske inte var det, utan en återspegling av andras idé om kontroll. Ah (djup paus).

De som har sovit kan kämpa med detta, barn, och det är upp till er, vårt jordade team, våra starka, att leda, vägleda, för att trösta. Och kom ihåg att era mentorer står i kulisserna, angelägna om att hoppa in, och allt kommer att ske i slutändan på det mest perfekta sätt, men det kan vara gropigt, barn. Spänn fast era säkerhetsbälten och luta er in mot mig, luta er mot Moder Gud, håll ert högre jag i händerna och var i frid mitt i stormen. För stormen är här barn. Den galaktiska vågen av plasmakodningar, av andetagen från Modern till allt, är här.

Den Gudomliga Kvinnan återvänder med nåd och makt – Kristi brud fullt förverkligad. Barn, ni är verkligen den bruden, för ni förankrar koderna som överbryggar tidslinjer och slås ihop med den Kristna monaden till en ny skapelse. Den Gudomliga Kvinnan har återvänt. Den finns inom er, barn, den finns inom mig, det är min energi. Det är skapelsens andetag och när ni accepterar den här gudomliga kraften i era liv, så ser ni hur mycket mer glädjande och lättare det blir att skapa på nytt, för era krafter blir och är upplåsta.

Så njut av att ansluta till er feminina sida – alla har en. Kanske är det här mest utmanande för männen bland er som har haft utmanande hjärtesårande maskulina roller där skorpan är lite tjockare runt deras hjärtcenter. Men barn, ser ni äntligen att ni inte behöver göra det ensamma? Att jag är med er? Att jag älskar er och att ni är gudomligt stödda och inspirerade av de ännu osynliga världarna all tid om dagen och natten om ni låter det vara så? Ni är inte ensamma, det har ni heller aldrig varit. Era blessyrer har varit stora i det här livet, men vår kärlek till er och er kärlek, ert högre jags kärlek till er är så mycket större, liksom er medfödda förmåga att läka er, att kalla på strålarnas gudomliga kraft, på de gömda kungadömena av ljuset.

Använd de krafter som finns tillgängliga för er, barn, och ni kommer att finna att de kanske var med er hela tiden, men du kom hit med ögonbindeln på – ganska bokstavligen – så att du kunde uppleva styrkan av DIG. Och barn, jag vet att det här inte kommer att göra er besvikna. Ni är starkare än ni vet. Barn, ni är allting för mig.

Jag är din Moder Maria och jag skickar dig gudomliga kodningar av rosa feminin kraft till dig. Sug upp det och släpp in det. För ni är bärare av balans, av hjärtat till Modern av allting, för att förankras till er nya verklighet av himlen på Jorden. Ni för med er detta, barn. Ni. Låt det här meddelandet nå djupt in i era sår och täck dem med den rosa strålen av den gudomliga kvinnan, för att rengöra, rensa, läka och balansera.

Jag är er Moder Maria. Jag älskar er så mycket. Tack för att ni låter mig ansluta till er idag.

~ Galaxygirl

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...