Moder Maria via Linda Li, 2 september 2019

Moder Maria, 2 september 2019

Via Linda Li

Det Kommande Välståndet och

Befrielsen av Planeten

Jag är Moder Maria. Jag kommer idag för att ge er en kort uppdatering. Det Gudomliga har arbetat med den ekonomiska aspekten av Uppstigningen. Det finns giriga krafter som fortfarande är fullt funktionella, vilket orsakar en hel del ojämlikhet och lidande över hela planeten. Skälet till att dessa krafter fortfarande är verksamma är att det finns krafter och energier som måste avlägsnas och vi, det Gudomliga, måste fortfarande vidta åtgärder för att göra det.

Timing är, med andra ord, allt. Vi har väntar på den perfekta Gudomliga samordningen, och nu är den här. Vi har placerat ut våra ljusarbetare över hela planeten, och det finns ljusarbetare vars enda syfte är att avlägsna giriga krafter.

Dessa andliga krigare har blivit kallade och utplacerade i en sådan Gudomlig plan, att de kan fånga de giriga energierna på ett ögonblick. Vilken fantastisk plan!

Det Gudomliga har bokstavligen arbetat med detta under de senaste månaderna eller så, och nu har vi tagit det första steget. Vi har utplacerat de bästa av de bästa ljusarbetarna för att bli av med de giriga energierna, som är så utbredda på planeten. Deras tid är kommen. Vi är trötta på att vänta. Det Gudomliga är färdig med övertalningar. Nu är det är dags för handling. Vi måste gå vidare, och planeten och mänskligheten behöver välstånd och ekonomisk befrielse. Vi är här och vi är redo.

Jag älskar er, mina kära. Under de kommande dagarna och veckorna kommer det Gudomliga att fokusera på frigörelsen av planetens ekonomiska aspekter. Våra ljusarbetare är redo och finns på plats. Tillsammans, med hjälp från det Gudomliga och Himlens Sällskap, kommer vi att ta bort de giriga krafterna från planeten. Vi kommer att befria de ekonomiska slavarna och skapa välstånd och överflöd för våra ljusarbetare och för mänskligheten.

Vi har fått nog! Det är dags. Låt oss arbeta tillsammans, kära ni. Låt oss ge planeten den befrielse Hon förtjänar, och låt oss befria våra bröder och systrar. Låt hela planeten fira, fira välståndet och Enheten. Det är hög tid. Låt oss göra detta tillsammans, kära hjärtan. Jag är Moder Maria och jag älskar er. Så är det.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...