Moder och Fader Gud via Galaxygirl, 2 mars, 2020

Moder och Fader Gud via Galaxygirl

2 mars 2020

Kära barn av mitt hjärta, jag är er Moder Gud som talar. Jag vill att ni andas in mina energier av kärlek, av frid, av tröst. Som en sval bris som ljuvligt lugnar en på en varm dag, så lugnar jag också era utmattade nerver och era omvandlande former med mer ljus. Jag omger er med ett skimrande ljus som en mantel. Låt denna energi omge och trösta er. Jag ser er genom ögon av kärlek, genom mitt hjärtas öga. Ni har informerats om det senaste samarbetet mellan stjärnorna och deras närverk av ljus. Underbart, eller hur? Till och med stjärnorna konspirerar för att kärleksfullt hjälpa er. Ni har många vänner på höga positioner och ni är inte ensamma. Källan har lärt sig så mycket av detta experiment, liksom alla inblandade. Rikedomen i denna uppstigning i det fysiska är obetalbar. Det kommer att vara en pärla i er krona av minnen som ni kommer att lägga i ert hjärta som den största av skatter. Dessa upplevelser som ni har är intensiva, definitivt, men de är inte oöverstigliga. För jag klättrar till bergstoppen av uppstigning med er. Utsikten från toppen är hisnande. Jag känner på det sättet när jag ser er, mina barn, som hållit så ståndaktigt i ljuset trots alla hinder som de mörka har lagt i er väg. Ni är så mycket starkare än ni vet om. Slöjan rämnar från topp till botten, en passande analogi för högre dimensionella energier som penetrerar de lägsta av matriser.

Barn, jag vill att ni tänker på kristaller för det är vad ni är på väg att bli. Den kristallina matrisen blir levande igen i ert en gång vilande DNA. Dessa kristallina strukturer lyser med regnbågskoder av blinkande ljus. Jag andas på er nu, kära ni, på er krona som rensar bort det som fördunklar er sikt och andas i ert hjärta för att lösa upp det som fördunklar er förmåga att helt och hållet älska varandra. För ni är alla mina barn och ni kommer alla att svämma över av min kärlek så snart händelsen inträffar. Men jag vill att ni ska få ha er egen mini-händelse dagligen, i varje stund med mig. När ni känner kärlek och när ni uttrycker den fritt till andra, då är ni mig i mänsklig form, ni är händelsen ni söker. För om ni alla tillät denna gudomliga kärlek fritt inom er såsom ni önskar, skulle allt förändras på ett ögonblick. Så jag säger till er, kära hjärtan av vägen, älska. Älska frikostigare, älska mer fullt ut. Sänd kärlek till den rädsla som omger er, sänd kärlek till dem som är rädda eller sjuka. Sänd kärlek till era bröder och systrar som har för lite att äta. Ge dem om ni kan. Var mina händer och fötter, var mig i mänskligt uttryck.

Jag är er Moder gud. Jag ser er, jag känner er, jag älskar er. Era upplevelser är era största lektioner. Lär, välsigna, gå vidare från dem. Bli inte överraskade då saker kommer upp till ytan för att rensas och förlåtas. Ni har haft en myriad livstider att rensa med stort syfte, stor passion och avsikt. Det har varit ett utmattande arbete och vi erkänner er hängivenhet och ert offer. Vi i Himlens Kompani hejar så mäktigt på er. Och vi stöttar er också ömt. Jag omsluter er i de mjukaste av vita vingar. Titta nu och se på vem de är fästade? De är fästade på er, kära ni, mänskliga änglar i form. Välkommen hem till de högre dimensionella energierna av ovillkorlig kärleksfullhet, inkluderande er själva. Förlåt, släpp och fortsätt framåt, er hand i min. Tillsammans kan vi göra vad som helst. Ni är inte ensamma.

Hej barn, det här är er Fader. Modern har sagt vad jag tänkte på, återigen (skrattar). Hon tenderar att göra det. Snälla ni, vet att vi är så stolta över er! Ni är alla mina uppstigande favorit-ljusarbetare! Jag kan inte vara mer stolt över er och ert hårda arbete. Det lönar sig verkligen. Titta er bara omkring, nej, se inom er. Se inom er. Se hur mycket modigare, klokare och starkare ni blivit. Ni börjar bli den superhjälte inom er som vi alltid vetat att ni var och som ni erkände er vara innan detta mödosamma uppdrag. Det är inte riktigt tid att luta sig tillbaka och slappna av ännu, det finns mer att göra. Men ni är inte ensamma. Vi är med er varje steg på vägen och det är viktigt att ni verkligen känner att detta är sant för det kommer att stärka er immunitet mot den rädsla som kastas omkring som häftstift. Kliv inte på ett häftstift. Ni vet vad som händer. När ni ser de små bitarna av rädslo-häftstift kastas på er, lös upp dem med ljus, med den violetta flamman, med skrattet från en själ som är självsäker och säker i tron. Tro på att vi ser efter era händer och fötter. Var klok, var slug, men vila i tron på vetandet att ni är väl beskyddade och älskade. Lyssna på ert högre själv, det kommer inte att styra er fel. Ni kan naturligtvis alltid tala med mig. Det är höjdpunkten på min dag när ni vill tala med gamla pappa. Det är det! Absolut! Ni är alla mina favoriter. Har jag redan sagt det? Och vilken resa! Go Team Gaia! Vi älskar er så mycket.

-galaxygirl

 

 

Översättning: Markku

Du gillar kanske också...