Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 7 mars 2020

 

HJÄLP ARKTURIERNAS REPARATION AV 5D KRISTALLINA RUTNÄTET

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter ett sätt att komma in i det kristallina nätet som ni som är vakna har medskapat en längre tid. Vi skulle gärna uppleva det själva, men som nionde dimensionella varelser är det utmanande för oss att verkligen uppleva något som är femte dimensionellt. Vi vill ha erfarenhet av det som ni alla gör, och vi vill hjälpa till. Och så har vi hållit på att rekrytera många av er som får den här sändningen.

Vi ger er rekryteringsförslag till er när vi träffas på astralplanet och de allra flesta har accepterat vårt förslag. Nu förstår vi att de flesta av er inte kommer ihåg era astrala resor. Det är därför vi ger er denna information och bekräftelse via kanalen här att ni har rekryterats, och ni har accepterat vårt förslag.

Låt oss nu gå igenom detta erbjudande medan ni är medvetna och vakna i era fjärde dimensionella kroppar. Det vi har bett om är frivilliga att höja er vibration tillräckligt högt när ni är i medvetet vaket tillstånd, så att vi kan uppleva mer av det femte dimensionella kristallina rutnätet genom er, så att vi kan hjälpa till att göra några reparationer.

Reparationer behövs för närvarande för att nå den befolkning som fortfarande är omedvetna och det hänger på detta kristallina energinät för de energier som kommer att hjälpa dem att vakna inom en mycket nära framtid. Allt vi behöver av er är att ni sitter medan ni håller avsikten att höja er vibration och öppna er för oss och vårt medvetande, samtidigt som ni känner er anslutning till det femte dimensionella kristallina nätet som ni har där på jorden.

De väldigt få som har avböjt denna inbjudan har gjort det på grund av en önskan att arbeta på det nätet utan hjälp, utan hjälp av högre dimensionella varelser. Vi vet att ni har tillgång till alla vibrationer, alla energier, alla frekvenser, och vi applåderar de som skulle vilja ta på sig utmaningen att själva reparera nätet. Vi förstår också att för några få av er, att tillåta andra varelser i er kan utlösa något trauma.

Nu har ni fortfarande möjligheten att acceptera eller avböja denna inbjudan och igen förstår vi. Vi vill inte tränga oss på. Vi skulle aldrig vilja pressa någon att göra någonting. Och så kommer inbjudan att förbli öppen och de av er som är ivriga att arbeta med oss ​​kan börja direkt.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...