Moder Sekhmet via Galaxygirl, 16 januari, 2018

Moder Sekhmet

Via Galaxygirl, 16 januari 2018

Hälsningar, det är jag Moder Sekhmet. I dessa dagar med skiften och förändringar står mycket på spel och mycket går upp och ner, t.ex. era känslor. Vi har lagt märke till mänsklighetens känslomässiga upp- och nedgångar och mycket bearbetas på själsnivå, så man kan förvänta sig hjärtesorg. Men man kan också förvänta sig frid om man har intentionen att uppleva det.

Så mycket finns tillgängligt för er nu. Det är utan motstycke. Dra fördel av det extra ljus och den kärlek som omger er nu och ta in dem i ert sårade hjärta och bli tröstade, bli läkta och bli lugnade.

Hjärtesorg har ingen plats i Nova Gaia. Håll fast vid detta sanningens budskap. Det är dags att skapa ett sanningens rike med lätt hjärta och ärliga avsikter. Jag är mycket glad och nöjd med att arbeta med er, eftersom det ger mig stor glädje att få tjäna. Men det här är er resa och jag, vi, Himlens Sällskap, kommer inte att lägga oss i, men vi kommer att assistera, vägleda och trösta och ge extra stöd när det efterfrågas.

Böner är kraftfulla, det är sant. Intentioner är också kraftfulla. Är ni seriösa med vad ni vill erfara? Många av er vill bara överleva vilket vi har observerat, respekterar och förstår. Men ni kanske skulle känna er lugnare om ni var mer målinriktade med det som ni vill uppleva. Ta bönen ”Gode Gud, ta mig igenom den här dagen” till ”Gud, mitt högre jag, var snäll och ös glädje och ett djupt lugn över mig och alla omkring mig idag, så att jag verkligen kan känna mig sedd och älskad.” Förstår ni? Be om mer ljus och det kommer att bli så. Be om mer kärlek och var detta ljus och denna kärlek, och det kommer att reflekteras tillbaka till er 1000 gånger starkare.

Djupa sanningar för svåra tider, för krigare som har blivit utmattade och glömt hur nära de är till seger. Res er upp! Skrik ut er seger och var den kärlek som ni är, för det är er största styrka.

Vi alla älskar er innerligt och vi hejar på er. Jag finns alltid här för er. Jag är er Moder Sekhmet. Var i frid. Låt min närvaro och min tröst lugna er och var i frid.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...