Montague Keen via Veronica Keen, 17 januari

 

Meditation 5/10

 

ORDMAGI SOM BINDER OSS – Bryt förtrollningen!

 

Att vakna upp är aldrig en enkel process, och att inse att ni har blivit lurade på alla nivåer är oerhört svårt för er. När vi hänvisade till ORDMAGI, tog många av er upp vapnen och avfärdade det som nonsens. Nu presenterar vi väl underbyggda BEVIS för att Magiska Ord används mot er varje dag i ert liv, av kyrka och stat.

Det är något som ni kommer att behöva ta till er om ni vill överleva. De 1% som kontrollerar er värld är experter på Ordmagi, som de ständigt använder till sin fördel. Detta är exakt hur mänskligheten har dominerats och kontrollerats i århundraden.

Ni lever livet som hypnotiserade zombies och rusar från en noggrant utformad katastrof till en annan. Detta måste få ett slut, ni måste sluta att blint acceptera det “de” berättar som sanning, det är det sista det är. Vad “de” vill kommer aldrig att gynna mänskligheten oavsett hur “de” klär orden för att förvirra dig. Även de mest briljanta hjärnorna föll för det magiska pratet, de föll under FÖRTROLLNINGEN, precis som alla andra.

DET ÄR INGEN SKAM I ATT VARA LURAD, DET ÄR SKAMLIGT ATT VÄGRA SE ATT NI BLIVIT LURADE.

Ni måste alla höja ert medvetande, vandra i naturen, det hjälper alltid. Lyssna inte på propaganda, bli mer kräsen med vad du väljer att läsa. Ha mer respekt för er själva, ni är bättre än allt skräp som tvingas på er hela tiden för att hålla er under full kontroll.

“De” rusar genom “sina” slutgiltiga planer eftersom “de” fruktar att ni ska vakna upp och förhindra “DERAS SLUTLIGA LÖSNING”. Förstörelsen av Europa sker mitt framför ögonen på er och ni ser det inte vad som försiggår, alla era regeringar är i maskopi om detta men det de säger har visat sig vara falskt.

Vem litar ni på. ???? Bara de som med vidöppna ögon forskar i det själva, ser sanningen. Mänskligheten är i ett trängande problem, den måste väckas och vägra att fortsätta vara en medbrottsling i förstörelsen av mänskligheten.

2016 = 9, är ett viktigt år, beslut måste fattas och åtgärder vidtas, det går inte fly från detta, ni har inget val. Ni måste acceptera att allt ni någonsin lärt er, antingen genom utbildning eller religion, INTE ÄR SANT, de ljög för er. Ni har letts som får till slakt och ni har blint accepterat det. Vad behövs det för att öppna era ögon och se vad ni utsätts för. ??? Ni går i sömnen fram till er utplåning, är detta vad ni verkligen vill? Har ni ingen ryggrad alls, tänker ni ödmjukt acceptera allt som “de” har planerat för er. “De” kan inte dölja sina planer längre, “de” exponeras, det är därför “de” försöker skynda igenom saker och ting innan fler av er vaknar. Polisen och armén är ansvariga för vad som händer med de framtida planerna som Makten har angående utrotning av mänskligheten, och de kommer att ställas till svars för sina handlingar.

Ingenting är dolt, allt finns framför era näsor, “Den Stora Ödlan/ Reptilen (Draco), Guden RKM (Rotschield Karazarian Mafia) – den största parasiten hos mänskligheten genom historien, visas stolt upp för alla att se i London City. RKM har haft världen som gisslan i 300 år. “RKM, den Största Omänskliga Parasiten, vilseledande, inter-generationers brottssyndikat, världens största köpman av narkotika, krig, död, fattigdom och misär. De kommer inte att ge sig lätt, och de håller aldrig avtal.

R K M kapade det Amerikanska penningsystemet 1913. ”

Ni ser bevisen runt omkring er, men ni fortsätter att acceptera det “de” berättar, hellre än att ni accepterar bevisen ni ser. Tid är det viktigaste, det krävs åtgärder, ta ert ansvar och utmana det “de” säger som fakta. Det är er brist på intresse för mänsklighetens framtid som har lett till den situation ni står inför i dag.

Er “Jag är okej Jack” -attityd är ansvarig för ert nuvarande dilemma. Alla människor, både rika och fattiga kommer att förgås, om inga åtgärder vidtas. Pengar kommer inte att skydda er från parasiter ni är programmerade att vörda. “De” frossar i lidandet av den mänskliga rasen, det är syret i livet för dem, det tar dem närmare sitt mål, total dominans av jorden. Det är inget nöje för mig att skriva dessa ord, men jag måste vara ärlig och dela med mig av vad jag ser från denna sida av livet.

Jag kan inte stå och ignorera förstörelsen av den mänskliga rasen och jorden som anförtrotts er.

Fortsätt att frigöra ENERGI från Ley Lines och heliga platser, detta kommer att hjälpa er i kampen för överlevnad. Allt ni behöver för er assistans finns där, ni behöver bara knyta an till det. I forna tider var människorna anslutna till universum, och förstod hur allt fungerade. All denna viktiga kunskap togs bort från er, era huvuden blev fyllda med tvivel som kopplade bort er från Källan och lämnade er i en öken av okunnighet och hjälplöshet. Det finns inget som hindrar er från att åter ansluta er till Källan, som handlar direkt och stöd kommer att ges till dem som ber om det.

När ni gör detta, kommer parasiterna att förlora sin makt över er, DE FÅR BARA VAD DU GER TILL DEM. Dra tillbaka er hjälp, och “de” blir hjälplösa och värdelösa ……. Det är upp till var och en av er att medvetet bestämma vilken åtgärd ni tar till. Gör ingenting och ni kommer att utplånas.

Agera och skydda mänskligheten och jorden. Beslutet är ert.

Min kära, de kraftfulla och ignoranta känner sig kraftfulla när de fortsätter att attackera sanningen, och kommer att försöka förstöra vårt försök att skydda mänskligheten och jorden. De attackerar eftersom de är RÄDDA för att människor vaknar upp till sanningen. Det kommer inte att pågå så mycket längre min kära. Vårt mål är att skydda mänskligheten och att avlägsna parasiterna. Det finns goda människor som helt förstår detta, och de kommer att träda fram för att hjälpa till.

Min älskade, var stark och beslutsam, vi kommer att lyckas.

Alltid, din beundrande, Monty.

 

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

 

 

You may also like...