Montague Keen via Veronica Keen, 12 februari, 2017

Montague Keen, 12 februari 2017

Via Veronica Keen

 

Medan Kabalen kämpar för sin överlevnad, använder de mänskligheten för sin fortsatta existens på Jorden. Er ilska och era protestmarscher skapar enorma mängder energi för dem, som de använder för att påskynda er död. Er ilska bidrar till avlägsnandet av den mänskliga rasen på Jorden. Fråga er själva om det är det här ni vill uppnå? Ni har spelats ut mot varandra. Varje möjlig, så kallad, meningsskiljaktighet har använts för att skapa en sådan ilska.

Rädsla används också, som ni dåraktigt köper, om och om igen. Cancer är ett vapen som används för att skapa rädsla. Det visas ständigt på er TV och i era tidningar för att skapa rädsla. CANCER ÄR EN MYCKET LÖNSAM VERKSAMHET. De har inte för avsikt att skapa ett botemedel. Det är en alldeles för lönsam verksamhet för att göra det. Allt ni behöver göra är att använda bikarbonat, eftersom det dödar alla cancerceller. Gör era egna efterforskningar, allt finns där.

Min kära fru tar en 1/3 tesked bikarbonat varje morgon tillsammans med varmt vatten och citronsaft, för att säkerställa att cancer inte kan uppstå i hennes kropp. Det är allt ni behöver göra för att förhindra den. Vägra att tro på dramat kring cancern. Det är behandlingen av cancern som dödar så många av er, inte själva cancern, i de flesta fall.

Mänskligheten attackeras från alla håll. Himlen används för att släppa ner chemtrails som ett medel för hjärnkontroll (mind control) över massan. De experimenterar med er, eftersom de inte är säkra på hur långt de kan gå. Ni måste aktivt använda era sinnen för att vägra samarbeta med era förtryckare. Ta tillbaka er makt, för utan att kunna använda er energi, är Kabalen värdelös. De kan inte stå på egna ben, så de behöver er för att kunna existera på Jorden. Enbart pengar räcker inte. De måste ha den energi som ni förser dem med genom krig, rädsla och ilska.

Ni vet att 2017 kommer att innebära många förändringar. En del av dessa kommer ni att få kämpa för att klara av. Koncentrera er alltid på slutresultatet och allt som ni önskar (fred och rättvisa), och ni kommer att uppnå det. 99 % av politikerna har accepterat Kabalen och deras planer. De kan man inte lita på. Det är därför som det måste bli en enorm förändring av regeringssystemet. De politiska partierna är fullkomligt korrumperade. De tjänar inte människorna.

Fundera över detta och hur ni skulle kunna bidra till en förändring. Vad regeringen säger är vad de tror att ni vill höra. Vad de faktiskt gör, är raka motsatsen. Obama talade om fred, men skapade fler krig än någon annan president. Observera vad de gör, inte vad de säger att de kommer att göra. De sitter inte vid makten för att tjäna er. De tjänar alltid sina herrar.

Ni har inte råd att fortsätta sova, för tiden rinner ut. Mänsklighetens framtid på planeten vilar i era händer. Om era regeringar tjänade er, folket, skulle de inte förgifta luften ni andas, vattnet ni dricker, maten ni äter eller medicinen som de tvingar på er. Förmodligen är ni vakna nog att förstå det.

De uppvaknade bland er gör ert bästa för att väcka dem omkring er. Just nu ser det ut som en otacksam uppgift, men jag försäkrar er att så småningom kommer ni att se resultatet av era ansträngningar. Somliga tror att om de blundar tillräckligt hårt, så kommer de att överleva med alla sina världsliga ägodelar intakta. Det är inte möjligt när Kabalen inte behöver er längre. Det krävs mod att vakna upp och ta ansvar för era liv. Dela med er av informationen närhelst det är möjligt. Er överlevnad hänger på det.

Var snälla och skicka energi, kärlek och ljus till de oskyldiga människor som är inlåsta i fängelser utan rättegång. President Obama skapade förlängd internering. Det gjordes för att säkerställa att goda människor inte skulle kunna slutföra sina livsuppdrag. Amerika är den värsta brottslingen, även om många andra länder gör likadant. Var vänliga och sänd kärlek till dem, som i detta ögonblick, inte kan se någon utväg ur sin situation. Ni luras att tro att det finns rättvisa, men det är en vanföreställning. Min kära fru kan vittna om det.

Världen ser inte alls ut som ni har fått höra att den gör. Ni var avstängda från verkligheten för många år sedan, och tilläts bara känna till och se en liten procent av allt det som fanns omkring er. Ni är som instängda djur. Det här är vad Kabalen gjorde mot er för att behålla allt för sig själva. För att kunna göra det måste ni fördummas. Ni blev deras slavar och allteftersom er värld blev mindre och mindre, blev det allt svårare att överleva.

Kabalen krävde fler och fler krig. Deras behov av energin som det gav, blev större och större. Nu är ni bara alltför medvetna om deras desperation för att starta ett tredje världskrig. De bryr sig inte om var det utspelar sig, så länge som dödandet, blodspillan och rädslan infinner sig och håller dem vid liv, och gör det möjligt för dem att fortsätta övertagandet av Jorden.

Var starka, mina vänner, och se det här som er finaste stund, när ni står upp mot Kabalen och vägrar att vara deras slavar längre.

Min kära, det har gjorts så mycket för att blockera ditt arbete och förhindra dess slutförande. Du står ensam, men inte besegrad.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...