Veronica Keen Kanaliserar Montague Keen – 18:e februari 2018

Veronica Keen Kanaliserar Montague Keen –

18:e februari 2018

 

 

Veronica, min kära, nu vet du utan tvekan, hur långt Kabalen är beredd att gå för att skydda och bevara sitt grepp om mänskligheten. Det som hänt den här veckan, har chockat dig in i märgen. Ondska är inte ett tillräckligt starkt ord för det. De som du delade informationen med är upprörda över att detta kan ha hänt i England. Pären/Adelsmannen i området du vände dig till för att få hjälp med denna sak, ställer sig helt frågande. Han hade ingen aning om att sådana situationer förekommer.

Kabalen attackerar alla, över hela världen, som vågar avslöja sina planer. Att sådana onda handlingar kan vidtas mot någon, bör fungera som en varning för er alla. Jag vet, min kära, att du gör allt i din makt för att avslöja dessa brott. Gör inga misstag, detta är ett brott. Detta är bara toppen av ett isberg. Det händer varje dag, men få bryr sig, eftersom det direkt inte påverkar dem själva. De har misslyckats med att inse, att detta är vad som kommer att hända med alla, om ni inte blir tillräckligt modiga för att stå upp mot det. Om alla stod upp för rättvisan, så skulle ni få rättvisa. Kabalen gör som den vill, eftersom de flesta av er blundar för vad de gör. När ni ser orättvisa, ska ni skrika det från hustaken, en dag kan det vara ni som är i behov av hjälp.

Veronica har tittat på arbetet av en fantastisk kvinna i Amerika, vars insatser bör studeras och ageras efter:

DEBORAH TAVARES, StoptheCrime.net

Hennes arbete kommer att öppna era sinnen för det ni upplever. Hennes forskning är första klass. Ta er tid att lära er, om vad som görs mot er och Jorden som ni ska skydda. Glöm alla småsaker, titta på hur man ska kunna överleva och skydda mänskligheten. Era fiender har tagit kontrollen i smyg. Ni är 99%, och er kraft kommer att övermanna Kabalen, om ni slutar upp med att vara viljelösa dockor, utan öppnar era sinnen till det Kabalen gör mot er. Titta på den större bilden. Er överlevnad är det viktigaste.

Jag vet, min kära, att du blev chockad när du insåg att de som har hand om juridiken i Storbritannien är korrupta, precis som i Amerika. Det finns ingen rättvisa i världen. Ni har gett bort alla era rättigheter. Alla länder har tagit bort den rätten från folket. Tror ni verkligen att ni har en röst när ni röstar? Det finns inte en ledare i världen som har befogenhet att göra någonting. De är alla dockor, lyder sina herrar. Inte ens Mr Trump, (även om han gör mer än någon annan president) har befogenhet att göra allt som behöver göras. Trump tillåter inte chemtrails över Amerika längre. Han har också tagit bort övervakningskameror. Men om han går för långt över gränsen kommer han att bli mördad, och det vet han. Han måste gå försiktigt fram.

De gjorde det mot Kennedy, och såg till att hela världen tittade på, som en varning till alla framtida presidenter som väljer att gå egna vägar. Detta är vad ni har att göra med. Ju tidigare ni vaknar upp till detta faktum, desto bättre för alla. Varje dag blir oskyldiga människor inlåsta för fiktiva ‘brott’, och Kabalen kastar bort nyckeln. Ibland använder man den medicinska maffian till att uttala sig, så att Kabalen kan låsa in folk. Detta är normen i er värld. En dag kan det vara du. Vem kommer att stå upp för dig?

Mänskligheten är på randen till utrotning. Vad är ni beredda att göra för att rädda den? Sluta ta Kabalens mediciner som långsamt dödar er. Vägra äta deras genetiskt modifierade livsmedel. Kräv att er regering vidtar åtgärder för att skydda er, eller ta bort regeringen. Varför ska ni betala skatt för att kunna åstadkomma chemtrails, som orsakar cancer och andra dödliga sjukdomar. Är ni verkligen så hjälplösa att ni ger dem tillåtelse att döda er! Kabalen spelar ett spel med era liv. Vad behövs det för att väcka er till denna verklighet?

Förra veckan såg, i första hand Veronica, vad de är kapabla till. Det var en riktig chock för henne, men hon vidtar åtgärder för att avslöja det, och skydda de inblandade. Skydda er frihet. Ni inser inte hur värdefull den är, förrän ni har förlorat den. En dag kan den tas från er. Var aldrig så dumma att ni tror, att det inte kan hända er. Två personer som Veronica känner, trodde aldrig att det skulle kunna hända dem. Men nu vet de annat.

Kunskap är makt. Utforska Kabalens planer. De döljer inte sina planer, eftersom de tror att ni är för dumma för att se dem. Ta tillbaka er makt från religionen. Vatikanen står på ostadig grund, eftersom dess mörka hemligheter exponeras. Den kommer inte att överleva. Allt är baserat på lögner.

Mikrovågor har blivit vapen. De används för att döda och till att förstöra egendom. De kan riktas varhelst Kabalen önskar. De används också för att träffa individer och lägga in meddelanden i deras huvuden. Dessa olyckliga individer kan få i uppdrag att döda eller göra det Kabalen kräver. Det händer hela tiden. Människor blir tillfälligt övertagna och lyder de instruktioner de får. DE ÄR OCKSÅ OFFER. Man leker med människor och det är inte trevligt för oss att se detta hända. Vi observerar vad som händer på Jorden och vi kan se det tydligare än ni, som faktiskt är där. För ni är blinda för vad som görs mot er.

Det är VIKTIGT att ni efterforskar vad som görs för att förgöra er. Agera från det ni finner. Meditera när det är möjligt, för att lyfta er ut ur mörkret som omger er. Ni attackeras från alla möjliga vinklar. Mänskligheten har aldrig varit så sårbar, så ni behöver agera nu.

Kabalen ser till att ni känner er hjälplösa och utan hopp. Har ni modet att bli det ni verkligen är, varelser av ljus, som har en upplevelse på Jorden, fångade av Kabalen? Ta tillbaka er makt, och tillsammans, TA TILLBAKA ER VÄRLD.

Berätta för dem att deras spel är över och de måste lämna Jorden. De är inte välkomna. Allt detta kan göras utan att behöva döda. När tillräckligt många av er vägrar att arbeta för och stödja dem, kommer de att försvinna. Ni måste hitta modet och styrkan för att få denna hemska situation att upphöra. Fråga er själva vad ni är beredda att göra för att skydda ert liv och Jorden ni bor på. Om Veronica, som inte är någon ungdom längre, är beredd att gå fram för att skydda de utsatta och mänskligheten, vad är ni då beredda att göra? Enade ni står, söndrade ni falla.

Min kära, mitt hjärta ömmade för dig då du försökte klara chock efter chock förra veckan. Varje fiber av din varelse ropade efter skydd för din vän som Kabalen tog kontrollen över. Det är inte över ännu. Kom ihåg Martin Luther King Juniors ord.
”I SLUTET KOMMER VI INTE ATT MINNAS ORDEN FRÅN VÅRA FIENDER, UTAN TYSTNADEN FRÅN VÅRA VÄNNER.”

Striden är inte över ännu. Lyssna på hjärtat, min kära.

Alltid, din beundrande, Monty.

 

Meddelande från Veronica
Dave har bett mig att tacka er för era brev. De är en stor källa till tröst för honom. Han har fått brev från 11 länder och 7 delstater i USA. Även ett från County Clare, Irland. Han har bett mig berätta för er att han inte kan ta emot vadderade kuvert, eller något med glitter eller parfym.
Han är en ivrig läsare. Han välkomnar era förslag. Han är inte tillåten att ha inbundna böcker, det måste vara pocketböcker. Han har också frågat om ni i Amerika skulle vilja tillåta honom att ringa er, för att kunna ansluta till er. Ni skulle behöva acceptera avgiften, men han är endast tillåten att tala 18 minuter varje gång.

Om ni skickar e-post, så måste det skickas genom mig, Veronica Keen.

Era brev betyder så mycket för honom. Tack för att ni är vänliga och tar kontakt med honom.

Kontaktuppgifter

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California, Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker

You may also like...