Montague Keen via Veronica Keen, 15 januari

Montague Keen, 15 januari 2017

 

Idag för 13 år sedan gick jag över till den andliga världen. För mig var det en vacker upplevelse att bli välkomnad av dem som hade väglett och inspirerat mig genom mitt liv på Jorden. Det var nödvändigt för mig att förstå exakt vad som hade gjorts för att utplåna den mänskliga rasen av dem som hade infiltrerat alla regeringar med hjälp av oärliga metoder såsom utpressning, för att försäkra sig om att era regeringar endast tjänade dem och deras intressen.

De, inom Kabalen, är experter på att manipulera människor. De har haft många år av praxis. I många år har de systematiskt förstört allt som är bra, och som man behöver för att överleva på Jorden, och de har låtit er betala för privilegiet att bli utsatta för experiment. Deras vacciner dödade er inte snabbt nog, så nu har de tillsatt mer kvicksilver för att påskynda processen. De har också infört nya lagar för att tvinga er att tillåta deras gift att injiceras i er. Vad har ni gjort för att förhindra detta? Har ni undergivet accepterat det?

Allt som Kabalen försäkrar er är sant, är raka motsatsen. Donald Trump har planerat att låta er få höra sanningen, så hela Kabalen angriper honom för att försöka förhindra att han blir president. Fall inte för de lögner som serveras från alla håll. Kabalen använder de tanklösa, som gör vad som krävs mot betalning. De är inte smarta nog för att inse att när de skadar sina medmänniskor, så skadar de sig själva också.

Amerika strävar fortfarande efter att starta ett tredje världskrig. Deras desperation är påtaglig. De människor som ropar efter krig, har inte för avsikt att stanna kvar i Amerika. De har sina nya hem någon annan stans, trygga i förvissningen om att de inte kan bli utlämnade till USA för att stå till svars för sina brott mot folket. De är övertygade om att de kan komma undan med sådana onda handlingar mot det amerikanska folket. Alltför många amerikaner har använts som kanonmat för att tjäna Kabalen.

Ni vet väl att Amerikas ungdomar har utnyttjas gång på gång för att bekämpa krig som har tjänat till att göra Kabalen rik och mäktig. Betyder livet så lite för er? Var är er respekt för andra människor? Varför tror ni alltid på Kabalens lögner, såsom MASSFÖRSTÖRELSEVAPEN, som aldrig har existerat? De här är samma människor som vill starta ett tredje världskrig. De ljuger fortfarande för er, och kommer att göra så tills ni vaknar upp och inser att det är ett spel och vägrar att spela med i det. Livet är värdefullt, värdesätt det!

Kabalens viktigaste aktörer håller på att dra sig ur. De hade aldrig förväntat sig att bli avslöjade. De trodde inte att ni var intelligenta nog att inse vad de höll på med. De manipulerade er från vaggan till graven. Ni är deras marionetter som alltid är beredda att lyda varje befallning. Deras rikedomar skapades genom ert slit, eftersom ni är deras lydiga slavar. De avskyr och föraktar er, men de behöver er för att tjäna dem.

De talar nedsättande till er, som om ni inte betyder något, och ändå skulle de inte kunna existera på Jorden utan er. De njuter av sina ceremonier där de offrar er och era kära. Dessa offerritualer är utbredda, men förblir en väl bevarad hemlighet i många länder. Locket har lyfts i de viktigaste länderna där detta sker. Sådana offer har skett ända sedan Kabalen infiltrerade Jorden och lärde sig hur de kunde livnära sig på mänskligt blod, kött och energi.

Kabalen förtjänar inte er respekt. Det är dags att titta på era medmänniskor och visa dem lite respekt. Psykologiska spel spelas på era TV-apparater, som kräver att ni bara lyssnar på dem, och tror på deras lögner och lyder deras befallningar. DE ÄR DESPERATA. De är rädda för er vedergällning och avslöjandena av deras onda gärningar. Detta utspelar sig i Amerika, eftersom situationen där påverkar hela världen.

Fråga er själva hur det amerikanska folket kan vara så hjärnkontrollerade? Hur kan de vara blinda för den korruption som pågår runt omkring dem? Skicka era tankar och böner till dem, så att de själva kan se sanningen och göra det som är bäst för Amerika och för dess folk. Må Gud välsigna och vägleda det amerikanska folket att göra vad som är rätt för Amerika och hela världen.

Tro på er själva. När tillräckligt många av er bestämmer sig för att bli fria från Kabalen och är redo att återupprätta ett liv fritt från krig, fattigdom och nöd, kommer all hjälp ni behöver att finnas tillgänglig för er.

Din beundrande Monty

 

 

MEDDELANDE FRÅN VERONICA

Jag trodde verkligen inte att jag skulle kunna leva utan Monty. Han var mitt ALLT. Kärleken lyste ur hans ögon och leende. Hans skratt gladde alla som kände honom. Han var så rolig och hade en underbar humor. Han fyllde min själ med glädje. Jag saknar honom med varenda fiber i min kropp. Jag kunde inte fortsätta om han inte var med mig i anden. Jag önskar att alla fick uppleva en sådan kärlek. Det är det viktigaste i livet. När vi inrättar våra liv efter det att Kabalen har försvunnit, kommer kärleken att inta sin rättmätiga plats i människornas liv igen, och vi kommer att återknyta kontakten med Universum, som på den gamla goda tiden.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...