Montague Keen via Veronica Keen, 28:e maj 2017

Montague Keen via Veronica Keen, 28:e maj 2017

 

 

Dessa extraordinära tider då det oväntade händer, och människor exponeras som de är, inte det de låtsas att de är. Detta är världsomfattande. Återigen påminner jag er om att ”ingenting är som det verkar”. Ni måste hålla er vakna. Lägg märke till allt som visas på ett oväntat sätt. Kan jag få påminna dig om besöket i Tara, när du, J, A, B och G, stod vid Lea Fail. Avsikten var att var och en av er skulle läsa Andrew Bartzis Revocations högt. Ni skulle var och en läsa ett stycke, förutom G, som krånglade och blev extremt rädd. Han kunde inte läsa texten. Detta, min kära, borde ha öppnat dina ögon för det faktum, att han inte var en av er, eller en del av vårt syfte. Han är kontrollerad av de Jesuiter han tjänar, både i sinnet och i avsikterna. Nu tvekar du inte angående det, eftersom han har visat sin hand, genom att hota dig och vårt arbete för mänskligheten. Be för honom. Han är en rädd man, som vill ha en fot i båda lägren: ska han hålla sig till Vatikanen eller fly från deras klor? Det finns inget gömställe, för alla blir exponerade..

Vi når framgång, eftersom stora framsteg görs för mänsklighetens frigörelse, av utomjordiska styrkor, hemliga samhällen och regeringar, som hittills varit dolda. De stora varelserna från det förflutna finns på Jorden, för att säkerställa att detta stora skifte till ljuset sker. All hjälp ges för att hjälpa er att gå vidare, för att skapa en värld utan rädsla, där människan kan leva i fred. Vi, på denna sida av livet, visar er faktiskt var energin finns blockerad, den nedtystade kunskapen och de gömda portalerna. Det glädjer oss mycket att kunna arbeta med er och era vänner, för att frigöra sådan energi. De 3 inom 1 är aktiva. De blir mer aktiva för varje dag.

Vår gamle vän Gerald [Professor Gerald Hawkins, Washington, som gick bort år 2003] är förtjust över att kunna arbeta direkt med dig, min kära, och för att kunna visa dig de platser du behöver jobba med. Många av dessa platser var okända för dig. På grund av sin stora kraft så doldes de för mänskligheten. Den Atlantiska kopplingen behövde rekonstrueras. Detta var mycket viktigt, eftersom frekvensen behövde bli högre. Många kommer att märka förändringen. Vår utveckling kan inte stoppas. Vi är på gång.

Förra veckan var stressigt för dig, min kära. Jag försäkrar dig att det blev framgångsrikt. Chocken av att höra de dåliga nyheterna om din vän, upprörde dig väldigt. Ja, du var tvungen att åka till sjukhuset. Det var viktigare än att tala med mig. Dina besök hjälpte henne.

Vår förmåga att kunna få dig att sova under dagen, tillåter oss att arbeta direkt med dig. Det gör att vi kan visa dig exakt vart du ska gå och vad du ska göra. Simon, Scotia, Gerald och jag uppskattar din och dina vänners insatser. De som förstår hur energi fungerar bör genomföra detta arbete i grupper, om möjligt, men var alltid mycket försiktig, för att kunna lita på vilka du arbetar med. Människor kan ha många täckmantlar. Det är inte deras ord du ska lägga märke till, det är genom deras handlingar du lär känna dem.

Falsk flagghändelsen i Manchester, England, användes som en ursäkt för att få ut armén på gatorna, eftersom Kabalen är rädda för sin egen säkerhet. De mörka krafterna som har makten i er värld, tar till försiktighetsåtgärder. De ondskefulla planerna är exponerade. De är under ert beskydd och de behöver er för att vara skyddade! Hur mycket längre kommer ni att fortsätta stödja och skydda sådan ondska? Utan er är de värdelösa, eftersom pengar i sig inte kan skydda dem. De är i slutet av sitt syre med rädsla och kontroll. De kommer snart att be er ha förbarmande.

Kabalen tillverkar alla krigsvapen, alla droger, vaccinationer, etc. De lever i lyx medan ni kämpar för att överleva. Ändå fortsätter ni att tjäna dem. VARFÖR?

Ni kunde ha störtat dem när som helst i det förgångna. Det har varit en smärtsam process för många av er, att acceptera det faktum att ni blev lurade och användes på ett obarmhärtigt sätt av Kabalen. De har skapat ständiga krig, hungersnöd och översvämningar; vad som helst för att säkerställa ert lidande. Ni har hjälpt dem att göra detta för pengar som de skapade utifrån inget. Båda sidorna av livet, arbetar nu tillsammans för att frigöra mänskligheten från sitt slaveri. Er vilja att lyckas kommer att driva er framåt, för att skapa en bättre värld för alla. Ni är på väg till en ny början för mänskligheten. Den finns nu inom räckhåll. Tro det, ni kan göra det, och ni kommer att göra det!

Det är dags att ta bort rädslan. Ni har varit lärda att frukta allt. Det är ett vapen som används för att styra er. Ta bort drog-baserade läkemedel från ert liv och använd naturläkemedel istället. Till de som sprider farliga kemikalier i luften genom chemtrails, säger jag, ni kommer att få svara för sådana saker. Förgifta inte vattnet som mänskligheten behöver för att överleva. Ni dödar er egen ras.

Irland förbereder sig för sin framtida roll i er värld. Båda sidorna av livet, är upptagna med att arbeta med det. Kabalen är rädd för att det Irländska folket ska få veta vilka de verkligen är. Vatikanen och Kungligheterna har lyckats hålla dem okunniga, och under sin kontroll tills nu, men deras tid rinner fort ut, och det vet de.

Den unge fängslade mannen i Amerika, har kunnat ta bort alla stygn. Det kommer att ta lite tid för hans kropp och sinne, att återhämta sig från en sådan fasansfull attack. Vänligen be för honom, eftersom han är helt oskyldig. Han är en av oss. Vår tacksamhet går till de, som kommer ihåg honom i sina böner.

Min kära, stora framsteg gjordes i veckan. Tack för din insats. Alla vi vill jobba med dig och dina vänner.

Försök att få lite vila. Allt kommer till sin spets. Kabalen kämpar för att hålla sig kvar. Överlevnad och girighet har alltid varit deras drivkraft. Jag förblir din beundrande Monty.

 

Webbplats: Montague Keen Foundation

 

Översättning: Margareta och Hans Jonåker www.st-germain.se

Du gillar kanske också...