Montague Keen via Veronica Keen, 19 februari, 2017

Montague Keen, 19 februari 2017

 Via Veronica Keen

 

Striden har intensifierats. Den är hänsynslös i sin jakt på seger. Tillintetgörelsen av den mänskliga rasen och dess avlägsnande från Jorden, är vad ni nu står inför. Ni skulle behöva vara blinda och döva för att inte se det. Och ändå håller vissa fast vid hoppet om att era fiender kommer att skydda er. Ni ser vad de gör mot folket i Kalifornien, för att lära dem och andra en läxa.

Kabalen är hänsynslös. De förstör allt och alla som står i deras väg för at hindra dem från att uppnå total dominans. Vad mer behöver ni se innan ni får upp ögonen för vad ni har att kämpa emot. Det här är ingen lek, det händer på riktigt. Just nu utspelar det sig i Amerika. Var säkra på att detta är ett övertagande av världen, och er tur kommer fortare än ni tror. Många insåg att det här skulle komma och förberedde sig. Sacha Stone är en av dem; lyssna på hans kloka ord.

Sacha Stone’s Address to World Leaders – Breakthrough Energy Conference

Pedofiler och psykopater är de vapen som har använts för att ta kontroll över mänskligheten. Sataniska rituella mord genomförs i varje land av dem som ni uppmuntras att lita på och lyda. Många av dem övertalas att resa till vissa öar och intressanta platser. När de väl är där lockas de att begå våldtäkt mot barn och rituella barnamord. Det här har filmats av dolda kameror för att säkerställa att dessa individer blir Kabalens slavar. Det finns inget sätt att komma undan, förutom genom döden.

Vad ni nu ser i Amerika är pedofilernas desperation för att hålla fast vid makten. De kommer att gå hur långt som helst för att skydda varandra. Ingen annan president i historien har någonsin behövt hantera det president Trump nu går igenom. Titta på rädslan och desperationen i ögonen på dem som fördömer honom. Arresteringar har börjat gå ut till dem som har skaffat fram barnen, eftersom skyddandet av barnen är viktigt för president Trump.

Det finns underjordiska baser, där barn hålls i burar tills de behövs för offerritualer. Det är inte bara amerikanska barn, de kommer från hela världen. Det är en stor verksamhet. General Flynn hade stora planer på att ta itu med detta problem. Se vad Kabalen har gjort mot honom!

Alla vägar bär till Rom och Jesuitpåven. Malachy Martin varnade mänskligheten för vad som skulle hända när jesuiterna tog över, och nu ser ni det själva. Gör era egna efterforskningar. Titta på alla krig som har anstiftats av Vatikanen. Titta på slakten av mänskligheten som gjorts i Vatikanens namn.

Det misslyckade försöket att utrota det irländska folket, som anstiftades av Jesuiterna, och som ni fick höra var hungersnöd. Men så var det inte. DET VAR PLANERAT OCH ÖVERVAKADES AV JESUITERNA. Jesuiternas spel skulle gå om intet om irländarna hade studerat sin forntida historia och förstått vilka de verkligen är, och avslöjat lögnerna som Rom lärde ut. Det skulle avslöja Vatikanen och allt vad den står för. Kabalens makt skulle försvinna i ett moln av rök.

2017 är det år då allt kommer att avslöjas. Kabalen är rädd, eftersom de har en del att förlora. Var och en av er kan göra skillnad. Vill ni förbli Kabalens marionetter, eller kommer ni att välja sanning och frihet? Jag ber er att själva leta efter sanningen om Vatikanen.

Jesuit Pope Francis I. 666 Mark of the Beast. Final Warning Video

Det som håller på att hända i Amerika, kommer ni att se upprepas över hela världen. Brexit har försenat det som planerades för Europa, så Blair har skickats tillbaka till England för att försöka få beslutet om Brexit upphävt. Vem i hela världen skulle någonsin tro på vad Blair (massförstörelsevapen) säger! Rädsla har använts, och det är trots allt deras favoritvapen, för att få massorna att ställa in sig i ledet igen. Skratta åt honom! Visa honom att ni vet om hans spel. Ni är väckta.

Er prioritet är att stödja räddningen av de barn som blev stulna, bortförda och avlägsnade av regeringsagenter etc. för rituella människooffer. Dessa barn hålls fångna i burar, ofta under regeringsbyggnader och armébaser. Lyssna på deras skrik på hjälp. Jag ber er, överge dem inte. De som är involverade i det här måste avslöjas.

Tillsammans kan ni befria er själva från bojorna av en sådan ondska. Se det för vad det är. Bilden har så tydligt målats upp i Amerika. Se också hur lätt det är att köpa fårskocken, för att protestera mot vad än Kabalen vill störta. Illuminaterna har avslöjats och de tycker inte om det. De föredrar att styra er från skuggorna.

Lita på ert eget omdöme och er egen efterforskning. Sanningen kommer att göra er fria. Mänskligheten har varit totalt kontrollerad i 2 000 år. Religionen utformades för just detta ändamål. Det är rädslan som håller er i schack (eller gjorde det till ni vaknade). Allt är baserat på lögner och deras uppfinning av HELVETET, som obevekligt har använts. Jag försäkrar er; alltihop är påhitt. När kärlek är grunden för hur ni lever och allt ni gör, fråga då er själva varför ni skulle behöva något annat. KÄRLEK ÄR ALLT. Det är poängen.

Fortsätt att skicka kärlek till dem som är inlåsta i fängelserna av Kabalen över hela världen. Era rättsystem ägs och kontrolleras av Kabalen och tar order av dem, liksom alla era regeringar. Mänskligheten har inte upplevt frihet sedan Vatikanen tog över för 2 000 år sedan. Vatikanen tror att den äger er. Det är därför ni behöver ett födelsebevis, pass, en dödsattest etc. INGEN MÄNNISKA ÄR FRI! Amerikanerna sjunger om ”frihetens land” men ni behöver bara titta på deras rättsystem av Sjöfartslagen (Maritime Law) som kontrolleras av England, inte USA. Det säger en hel del. Ni hittar lögner överallt ni tittar. Er frihet togs ifrån er i smyg. Det är dags att ta tillbaka den.

Min kära, dessa attacker är försvagande. Det är deras mål. Men din viljestyrka är oförminskad. Det är alltid mörkast före gryningen, och gryningen kommer.

För alltid din beundrande Monty.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...