Montague Keen via Veronica Keen, 22 juli, 2018

Montague Keen via Veronica Keen

22 juli 2018

De som konspirerar mot mänskligheten slåss nu för sin egen existens. De trodde aldrig att de skulle hamna i denna position. Ni måste tacka Mr. Trump för detta. Modigt gjorde han vad hans samvete krävde. Kabalen försökte mörda honom i Skottland men han stod fast och satte mänskligheten först. Var vänliga och kom ihåg honom i era böner. Han har tagit på sig en enorm uppgift för er skull. Ni behöver bara se på alla lögner i er press och på TV för att inse hur mycket Donald Trump skrämmer Kabalen. De som är vakna och medvetna stödjer honom. De själlösa är vana vid att avledas från det viktiga arbete han utför för att tillförsäkra mänsklighetens överlevnad. Många av er kommer att bli chockerade när ni får veta vilka som konspirerat för att utplåna er alla. Som jag många gånger påpekat, ”inget är som det verkar vara”. Mr. Trump kommer att tala och arbeta med alla ledare som är beredda att arbeta med honom för att säkra världsfreden. Detta har aldrig hänt tidigare. Stötta honom i hans modiga försök att säkra freden för alla.

Den Kanal-ägda pressen och TV kommer aldrig att tala om sanningen för er om någonting. Ta reda på sanningen själva. Bara då kommer ni att få veta. Propagandamaskinen som försöker få bort honom är enorm. De sätter in miljontals dollar på det. Fråga er själva varför Kabalen är så rädd för honom. Han är inte ägd av någon, så han är fri att göra det som är bäst för mänskligheten. Detta ligger först på hans agenda och det gör Kabalen skräckslagen. Mr Trump är nyckeln till mänsklighetens framtid. Respektera och beskydda den nyckeln.

Kabalen är upptagen med att producera fler pandemier för att döda så många av er som de kan. Undvik deras droger/mediciner och vaccinationer. I vetskap om vad som är känt om vaccinationer, lita inte på de läkare som fortfarande rekommenderar dem. De går inte att lita på för de lyder Kabalen. Ni måste ta ansvar och göra allt ni kan för att skydda er själva. Ni har ingen aning om vad som planerades för att ta bort er från Jorden. Rädsla är deras mest framgångsrika vapen. Den används hela tiden för att säkra att ni lyder dem. Alla religioner är rädslobaserade. Ni finner inte ett ord av sanning i dem. De tar era pengar och tillförsäkrar eran lydnad, medan de hän-ger sig åt sina blodoffer-favoriter: det sataniska mördandet av era barn. Varför tittar ni med ert blinda öga på detta barbariska beteende?

Er mat är förorenad. Den är mestadels GM nuförtiden. Den kan inte bära upp kroppen. Snart kommer ni inte att behöva deras mat alls då den inte kommer att behövas för att upprätthålla liv. Kabalen gjorde er beroende av vad de producerar för att förkorta era liv. Ni kommer att bli chockerade och arga när ni får veta vad Kabalen gjort för att försäkra sig om att ni lider i syfte att producera den energi som är nödvändig för deras överlevnad på Jorden. Till och med idag försöker Kabalen späda ut ert DNA för att försvaga er, så att ni inte kan kämpa för er överlevnad.

Jag har alltid talat om för er att de kommer att slåss in i det sista för sin överlevnad. Ni ser det varje dag nu. Det Världskrig de eftersträvar förnekas dem av Mr Trump. Han skapar vänner, inte krig. Detta gör Kabalen så ilsken och rädd. Kabalen har aldrig varit under hot tidigare. I 2000 år har de styrt. Det enda de inte räknat med är att människor skulle vakna upp och inse vad som görs mot dem. Ni såg precis hur lätt det var för Kabalen att manipulera massorna i England och Skottland att marschera mot Donald Trump, den ende som kan rädda dem. I England kallas de ”hyr en folkmassa”. De ska aldrig tas på allvar.

Var vänliga och anslut till den ni är, en ande som upplever ett liv på Jorden. Er ande lever i er kropp, ändå är den helt separerad från den. Veronica har varit utanför sin kropp många gånger och kunde se sig själv sittande i en stol. Meditera så fort ni får tillfälle, det hjälper att minska all negativitet runt er. Ta kontakt med era kära i andevärlden. Det är bra för er att veta att de fortfarande finns där för er. Deras kärlek omger er och uppmuntrar er att fullfölja det arbete ni är på Jorden för att göra.

Veronica:

(Jag blev påmind om en särskild offentlig seans då Monty materialiserade sig. Han hälsade mig och kom genom rummet och pratade hela tiden med mig. Han stod framför mig, talade till mig, sedan tog han mitt ansikte i sina händer och kysste mig. Han fortsatte tala då han gick tillbaka till mediet, David Thompson, och dematerialiserades. Monty var och är fortfarande den mest extraordinära man jag haft privilegiet att känna och älska. När man har kärlek i sitt liv, då har man allt. Man kan inte köpa den och inte tvinga någon att älska sig. Om den finns där, då är den ovärderlig.)

Ta er i akt, många lögner rapporteras som sanningar. Be att känner igen sanningen när ni ser den. Be att alla dessa politiker som så uppenbart ljuger för er ska avslöjas och deras lögner dras tillbaka. Hela EU är en kloak av lögner och korruption. Människorna lider som en konsekvens av lögnerna.

Amerika står nu på världsscenen, och exponerar korruptionen för en världspublik. Det går inte att fly från det. Övertagandet av Amerika var inte tillåtet att ske och ”de” är arga. De ville ha ett världskrig och slåss fortfarande för det. Gud Välsigne Amerika. Veronica och jag hade många lyckliga stunder där.

Ni slåss nu för er överlevnad. Var starka och fasta i er tro. Livet kan vara svårt ännu ett tag till. Kabalen tar inte lätt på nederlag. De kommer att reagera på det. Ni är de 99%, glöm aldrig det. När Kabalens makt är borttagen kommer människorna att ta tillbaka kontrollen och säkra fred, mat och tak över huvudet för alla, och stöd tills allt lugnar ner sig. Varelser, vänligt sinnade till mänskligheten, omger Jorden med all den hjälp ni behöver. Ni går inte denna väg ensamma. Hjälp kommer att finnas. Allting kommer att ordnas. Ni är inte ensamma.

Min kära, jag vet att det är tufft att klara av det som görs mot dig och dina två vänner. Det som skrevs i sten kan inte suddas ut. Det kommer att ske. Kabalen håller på att förlora kontrollen. Det, också, är planerat.

Min kära Veronica, vi kommer att lyckas, tvivla inte en sekund på det.

Min kärlek omger dig.

Din beundrande, Monty

 

Meddelande från Dave McCann

Jag vill tacka er för all den vänlighet ni visar mig. Ni har blivit min familj. Be, snälla ni, att sanningen och bara sanningen avslöjas i rätten den 31 juli. Jag tackar er för att ni delar denna förskräckliga prövning med mig.

Kontaktdetaljer

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

Översättning: Markku

 

 

 

Du gillar kanske också...