Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 13 maj 2018

Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 13 maj 2018

Per Staffan 21 maj 2018

Jag är chockad över vad du varit tvungen att uthärda denna vecka. Jag kände stort medlidande med dig, min kära. Attackerna på dig har eskalerats och de är svåra att uthärda. Detta visar hur desperata Kabalen har blivit att de spenderar så mycket tid och energi på att försöka eliminera dig. Det finns tre av er som är involverade i att befria mänskligheten från slaveri. Två är under direkt kontroll av Kabalen; varav en blev kidnappad i Storbritannien. Fyra av er gick för att undersöka, förra söndagen, och ni blev chockade över att hitta bevis på att den här personen har fallit i händerna på Kabalen. Vänligen be att du kommer att kunna utföra det arbete som du är på Jorden för att göra. Snälla, skicka healing till min fru. Hon har ett stort behov av healing, eftersom hon försöker hantera ett allvarligt hälsoproblem såväl som hjärt- och lungfel.

De är i färd med att stänga alla normala förbindelser mellan mänskligheten utom de som de godkänner. Ni måste vakna upp och vägra att bli tillsagda vad ni kan eller inte kan göra, av mindre än 1% av befolkningen. Gå inte blint i denna fälla. Människans framtid beror på att ni öppnar era sinnen, står upp och säger NEJ, jag vill inte bli tillsagd hur jag ska leva mitt liv på jorden. De har använt varje knep i boken för att lura er att lita på dem. Ni kommer att se deras representanter som chefer för nästan alla regeringar. Titta djupt in i deras ögon och ni kommer se när de ljuger för er. De kan inte längre gömma det faktum att de ljuger. Fråga er varför är alla emot Mr Trump. Varför vägrar Trump att spela deras spel? Varför är han inte en av dem? Be för honom. Han har fler fiender än någon annan på jorden. VARFÖR?

Sluta läsa tidningarna och att titta på TV-nyheterna. När ni gör det kommer ni att sluta att vara slavar till Kabalen. Varför skulle någon människa vilja stödja dem? Ignorera deras propaganda och de kommer upphöra att existera. Genom att läsa och lyssna på deras lögner stöder du dem och fortsätter med ditt eget slaveri. Vänligen vakna upp och möt verkligheten, för tiden är väsentlig.

Ni har möjlighet att ändra allt och ta kontroll över era liv. Det finns bra människor som är redo och villiga att göra de förändringar som är nödvändiga för att mänskligheten ska blomstra. Veronica hade möten med en sådan person som är i kontakt med andra, redo och villig att ta oss in i ljuset. Bra människor finns där, det handlar bara om att hitta dem och ansluta till dem. Tillsammans är vi mäktiga.

Kabalen TAR BORT INNEHÅLL FRÅN INTERNET. De har tagit bort saker från min egen webbplats. De försöker tysta människor som talar ut, i ett försök att dölja sanningen. De vill hålla er okunniga, som en marionett som lyder deras kommandon.

Deras forskare skapar nya utbrott av sjukdomar som kommer att tjäna till att ta bort många av er från Jorden. De har inte gett upp om andra världskriget ännu. De kommer att använda allt som behövs för att döda mänskligheten. De känner att de måste vara förberedda på alla händelser. Så länge de dödar människor, bryr de sig inte om hur de gör det. De vill ha en Jord utan människor. Endast personer som arbetar tillsammans kan stoppa deras planer. Rädsla är deras största vapen mot er. Rädsla för sjukdom säkerställer att ni tar era droger och vaccinationer. Rädsla för döden gör att ni följer de löjliga kraven i religioner.

Kärlek är allt ni behöver. Tänk på det. Vi är alla tillsammans i efterlivet, där vi inser att religion och ras inte spelar någon roll. De är skillnader som skapats av Kabalen. Vi är alla själar som upplever livet på jorden. Det finns bara en sak som du kan vara helt säker på, och det är att en dag du kommer att dö. Då kommer du att veta sanningen som jag gör. Ni kommer att se tillbaka på all propaganda och absoluta lögner som matades till er från födelsen genom religionen, och ni kommer att undra hur ni kunde ha varit så dumma att ni trodde på sådana lögner. Vilket slöseri med ett liv!

Vi, på denna sida av livet, är desperata att berätta sanningen om efterlivet och om vem som tog kontroll över mänskligheten och Jorden. Ni vill skydda de som ni har älskat, men vi kan bara göra så mycket. Att se Veronica lida i Kabalens och min jordiska blodfamiljs händer ger mig mycket smärta. Jag borde ha skyddat henne bättre när jag var på jorden. Min familj stal allt som jag hade lämnat till henne. Detta var aldrig min avsikt. Jag förutsåg inte vad J.D. och A.D. hade planerat. Jag litade på fel personer. Det här är så lätt att göra när du är på Jorden. Snälla gör inte samma misstag som jag; skydda dem du älskar!

Ta dig tid att titta på livet och hur du ska leva det. Ta dina beslut med kärlek, direkt från hjärtat. Låt kärlek styra varje beslut du fattar. Anslut dig till andra, oavsett om det är i en kö eller på en buss eller ett tåg, för du vet aldrig hur viktigt det kan vara. Det kan vara någon som bor ensam, som uppskattar mänsklig kontakt, även om den är kort. Varje anslutning skapar god energi vilket behövs för att ta bort mörkret som har tagit över Jorden. Du skapar din framtid, så det ligger i dina händer

Glöm aldrig MASSFÖRSTÖRELSEVAPNEN. Det kommer att se till att ni aldrig blir lurade av sådana lögner. De onda människorna som lurade dig då fortsätter att lura dig i dag. De kan aldrig litas på. Säg NEJ till ett nytt krig, eftersom ingenting någonsin skulle kunna motivera det. Var mycket medveten om dem som försöker övertyga dig om annat, för att de är inte är betrodda. De är fiender av folket. Jordens och mänsklighetens framtid är i dina händer, så hantera detta med försiktighet.

Min kära, jag varnade dig för att det skulle bli dåligt innan det blev bättre. Vi förväntade oss aldrig att det skulle bli så dåligt. Var stark, min kära, jag vet att S. kommer att hjälpa till att klara ut den juridiska sidan. Han kommer också att hjälpa till med våra planer. Tacka honom från mig. Han är rätt person att göra detta, eftersom han har de nödvändiga kontakterna.

Jag är alltid vid din sida. Din beundrande, Monty.

Meddelande från Dave

Era kort, brev och böcker fortsätter att vara en stor kraftkälla för Dave. De har gjort en stor skillnad i hans liv. Att veta att det finns sådana vänliga, omtänksamma människor i världen, återställer hans tro på mänskligheten. Han vill tacka er från botten av hans hjärta.

Kontaktdetaljer

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Rättvisa för Dave McCann. Irländare, fängslad I Kalifornien | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...