Montague Keen via Veronica Keen, 26 februari, 2017

Montague Keen, 26 februari 2017

Via Veronica Keen

 

Mänskligheten måste fortsätta sin kamp för att överleva på Jorden. Ni kommer inte att förlora den här kampen. Jag ber er att vara vaksamma hela tiden. Kabalen har en plan om att chippa er allesammans. Det kan de göra i smyg, till exempel när ni är på sjukhus av någon anledning. Det finns läkare som har ”raggats upp” för att genomföra detta. Gå aldrig med på det här, oavsett vilken press som används för att locka er att frivilligt acceptera att bli chippade. De uppmuntrar er att få era djur chippade, för att öppna era sinnen för möjligheten att chippa alla. Deras argument är att det fungerar för djuren. Detta är bara en del av planen att ta över Jorden och göra sig av med en stor del av den mänskliga rasen.

Det finns också ett förslag om att försöka övertala er att acceptera pedofili som en normal företeelse. För att överleva behöver de mänskligt kött och blod. Det säkerställer att de kan behålla sin mänskliga form. Alla ”vid makten” har varit tvungna att genomgå ritualer. Genom att frivilligt göra det, gav de bort sin fria vilja. Alltså kom de under kontroll av dem i skuggorna, som har makt över allt.

Allt det avslöjas nu, och även om det är svårt för många av er att tro att ett sådant moraliskt fördärv existerar, så gör det det. Det finns omkring er och det används av dem som är i så kallade maktpositioner. Kabalen hade kontrollen under en mycket lång tid. De trodde att de var oövervinnliga, men så kom Mr Trump som satte käppar i hjulet för dem med all önskvärd tydlighet. De tycker inte om det. De känner sig utsatta och sårbara för första gången i sina liv. De kämpar hårt för att skydda sin livsstil.

Det är med stor sorg som min fru fick kännedom om att Harald Kautz-Vella har suttit fängslad i fem år för att han sa sanningen. Jag kan tala om för er att det finns så många människor som är inlåsta i fängelserna över hela världen. Var snälla och gör vad ni kan för att hjälpa dem. Harald är en underbar, ren själ. Han behöver er hjälp, era böner och er kärlek.

2017 är ett viktigt år. Ni måste vara starka för att skydda er själva och era kära. Aldrig tidigare i historien har så många lögner använts för att bombardera era sinnen. Det sker nonstop, 24 timmar om dygnet från era TV-apparater. Era tidningar försöker få er att acceptera det som de låtsas är sanningen. Det är en kamp för den mänskliga själen. Ni måste bli starkare och vägra att, ens för ett ögonblick, tro på sådana lögner. Skydda er själva och vägra att bli indragna i dessa tanklösa, själlösa marscher som bryter ner mänskligheten och utsätter er för fiendens hjärnkontroll.

Känn er sanning och lev efter den. Tro med tillförsikt på det ni vet är sant. Förhandla direkt med Källan. Öppna era hjärtan och själar för vägledning, och låt er inte styras ur kurs av tanklösa människor. Be för Amerika, för hennes folk är hjärnkontrollerade. De är vilse i en öken av rena lögner. Det mörka övertagandet av Amerika började för många år sedan. Landet öppnade sin dörr för mycket onda demoner som används av eliten för att kontrollera er. De hade inte förväntat sig att Mr Trump skulle väljas, så de strävar efter att eliminera honom.

Var starka och förtröstansfulla, eftersom varenda en av er är viktig. Den mänskliga rasen måste överleva.

Min kära fru blev svårt attackera på natten när hon sov. Hon är utmattad. Ni måste förstå att hon kämpar för att få kontakt med mig.

Min kära, ta det lugnt.

För alltid, din beundrande Monty.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...