Monty Keen via Veronica Keen, 16 oktober

wpd4bc9436_06

Monty Keen, 16 oktober 2016
via Veronica Keen

 

Jag har bett er många gånger att ni ska stå tillsammans mot dem som vill förgöra er och ta bort er från jorden, som de vill ha för sig själva. Ni tillåter er fortfarande att fastna i bedrägerier som är utformade för att fånga och förslava er. Vakna upp innan allt är förlorat. Jag ber att ni ser med öppna sinnen på denna video som visar hur ni luras att döda varandra. Detta fullgör kabalens arbete. Är detta vad ni vill?

Resningen av den Sovande Vita Gigantiska Europeiska Nationalismen

ETT RAS-PROGRAM FÖR DET TJUGONDE ÅRHUNDRADET
”Vi måste inse att vårt partis mest kraftfulla vapen är RASMOTSÄTTNINGAR. GENOM ATT FÖRA IN TANKEN I MEDVETANDET HOS DE MÖRKA RASERNA, ATT DE HAR BLIVIT FÖRTRYCKTA AV DE VITA, KAN VI HÅLLA DE TILL KOMMUNIST-PARTIETS PROGRAM. I Amerika kommer vi att sträva efter subtil seger. Medan vi hetsar neger-minoriteten mot de vita, kommer vi att sträva efter att ingjuta ett SKULD-KOMPLEX i de vita för deras exploatering av negrerna. Vi kommer att hjälpa negrerna att stiga i betydelse inom alla områden, i yrkena, i sport- och underhållnings-världen. Med denna prestige kommer negrerna kunna ingå blandäktenskap med de vita och påbörja processen som kommer att leverera AMERIKA till vår sak.”
ISRAEL COHEN 1912

AMERIKA, ni har sett allt detta ske utan att någonsin misstänka att HJÄRNKONTROLL användes för att uppnå ISRAEL COHENS mål. Ni föll för de lögner ni fick höra. I själva verket levererar ni Amerika på ett guldfat till Israel Cohen. Är detta verkligen det ni vill? Vill ni vara en del i avlägsnandet av den mänskliga rasen från Jorden?

Det är när ni kommer samman och ni inser att ni har EN GEMENSAM FIENDE, det är då saker och ting kommer att förändras. Ni bär bara olika kroppsdräkter men tillsammans kan ni förändra världen. De inom kabalen är infiltratörer; på utsidan ser de ut som ni, men luras inte av detta. De är inte alls som ni, men de vill ha det ni har.

Deras dockor är så farliga eftersom de används för att övertala er att rösta på dem, vilket ger dem er makt. De kommer att gå hur långt som helst för att få er att lita på dem. De vill ha MAKTEN som ni ger dem, för att starta ett tredje världskrig. Ni är på gränsen till det. Folket i Amerika måste allvarligt överväga vem de ska rösta på. Hela mänskligheten är beroende av att ni är ärliga och sätter mänskligheten först.

Den korrupta vill ha ett krig med Ryssland. Hon har lovat detta till dem som finansierar henne. Hennes lojalitet är inte mot mänskligheten. Lita på er förmåga att undersöka alla alternativ för att garantera att ni fattar rätt beslut. Ni har distraherats av PARASITERNA i hundratals år. Detta måste upphöra! Det finns nog av er som är vakna nu, för att stoppa dem på deras väg och förhindra deras övertagande. Ni har sett deras övertagande av de flesta regeringar, livsmedelsproduktioner, banker och läkemedel. Ni måste lämna det till dem, de har varit noggranna i sin planering. Ni har sovit helt genom övertagandet. De är den stora Cancern i er värld. Det är dags att tillsätta BIKARBONAT för att torka ut den.

Titta på Putin. Han vet vilka tricks som dockorna försöker med. Ni behöver bara titta på vad han har gjort för det ryska folket, för att veta att han är mycket vaken. Putin är ingens marionett; han talar sin sanning.

Lyssna på David Icke. Allt han varnade er för under årens lopp har hänt. Jag ber Irlands folk att flockas vid hans presentation. Det är hans första på Irland. Ge honom ett underbart irländskt Välkomnande. Lyssna på hans ord för han är sannerligen inspirerad. Han är en LEDARE bland män.

För att slå fast det faktum att ni inte kan lita på dem vid makten, ber jag er också läsa

Unicef:s roll i steriliseringen och dödandet av sefardiska barn

KOM IHÅG, DE SOM NI FICK LÄRA ER ATT LITA PÅ ÄR SAMMA PERSONER SOM VILL UTPLÅNA ER.

Åtgärder behövs. Kom samman och stötta varandra. Lev i ert HJÄRTA och låt KÄRLEKEN vara er guide. Sluta vara kabalens offer. Min kära, lita på att det kommer att bli som det ska. Trots att de har attackerat dig och försökt utplåna dig, är du fortfarande kvar. Det är alltid mörkast före gryningen.

Alltid, din beundrande, Monty.

Källa

Översättning Ann-Sofie Forsberg – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...