Montague Keen via Veronica Keen, 4:e september.

wpd4bc9436_06

Montague Keen – 4:e september, 2016

Den senaste tidens försök att starta ett tredje världskrig, omkullkastades av Angela Merkel, som tog mod till sig och ställde sig på det tyska folkets sida, och vägrade låta dem bli offer för en falsk flagga-invasion. Hon förtjänar skydd och respekt, för sitt mod att våga säga nej till Kabalen. Ni står alla i skuld till henne. Kabalen följer alltid ett mönster; Första och andra världskriget började i Tyskland, och för att mönstret skulle fortsätta, ville de att ett tredje världskrig också skulle börja där, och sedan skylla på Ryssland. De tycker inte om att motarbetas, och kommer att hämnas. Var uppmärksamma på vad som händer härnäst. Deras planer med att utplåna Europa, måste göras om.

Jag har påkallat uppmärksamheten tidigare, med det faktum att det finns ett samförstånd av att förstöra den vita rasen. Det är den vita människan som står upp mot Kabalen och ser dem för det de är. Den vita människan är en nagel i ögat på Kabalen, som hindrar dem från att ta full kontroll över Jorden.

Mediciner, kemikaliespår (chemtrails, som släpps ut från flygplan och innehåller giftiga kemiska eller biologiska aerosoler, övers. anm.), GM (genetiskt modifierade) livsmedel och fluorid i vattnet, är bara något av det som används för att uppnå detta. Detta är anledningen till att Kabalen vill starta ett krig i Europa. Eftersom den vita rasen är den äldsta rasen, minns de hur det var innan den korrupta Kabalen kom till Jorden, och förändrade mänsklighetens DNA, så att de kunde ta kontrollen. Även om detta pågått under många år, så har man vaknat nu, och Kabalen är livrädd för att mänskligheten kommer att samlas, och stå upp mot dem. När allt kommer omkring, representerar de bara 1%, medan ni är 99%. Kabalen har inte längre tid att fullgöra sin plan för övertagande. De har bråttom, och därför är de nu som farligast. Jag bönfaller er, GÅ INTE MED I DERAS KRIG. Genom att döda era medmänniskor, skriver ni under er egen dödsdom. Vill ni verkligen vill bli mänskliga offer för dem?

Se bortom propagandan och sök sanningen. Den kommer att förvåna er. Detta är er stora chans att befria er från Kabalens bojor, deras banker och deras korrupta regeringar. Jag sade tidigare, att september månad skulle vara händelserik och minnesvärd, av många anledningar. Allt som dolts för er och som nu uppenbaras. Ni inser nu att allt ni blivit lärda, var lögner. Ni lurades av några få som stal era urgamla kunskaper, och använde dem emot er. De har levt av era lidanden sedan dess. De hör inte hemma på Jorden, så de kommer inte att tillåtas att vara kvar där.

Får jag påminna er ännu en gång: IRLAND ÄR NYCKELN SOM KOMMER ATT LÅSA UPP ALLT. Tyvärr är den irländska regeringen helt kontrollerad av Kabalen. Det irländska folket måste öppna ögonen för sin sanna historien, och allt kommer att avslöjas. Då kommer mänskligheten att frigöras. Detta är anledningen till att Vatikanen tog total kontroll över Irland, och dess folk. De vill inte att det irländska folket ska få veta sanningen om Irland. Det Vatikanen gjorde mot Irland, var ett brott mot hela mänskligheten. Det irländska folket måste ansluta till forntiden. Detta kommer att öppna upp en framtid, som man för närvarande bara kan drömma om. Så fatta mod och gå vidare in i framtiden, utan bagaget av en bromsande religion, och kontroll av Kabalen. Religionen var (och är fortfarande) den som används för att koppla bort er från Guds kärlek, er Skapare. Den såg till att ni blev beroende av mellanhanden som låtsades kontakta Gud, för er räkning. Men vilken Gud är han i kontakt med? Vatikanen svarar bara till Lucifer. Är detta vad ni vill?

Håll er borta från de lögner som prackas på er för att kontrollera er. Ni har inte lyxen av tid, eftersom Kabalen har bråttom, att ta allt den kan, innan fler av er vaknar upp. Deras banker är på väg att misslyckas, eftersom de inte har guldet som ska stödja de tryckta pengarna. De var så säkra på att de var på rätt väg, att de aldrig haft i åtanke att de kunde misslyckas. Råden som kommer från vissa regeringar, är att se till att ni har en 21-dagars buffert av mat och vatten, om det oväntade skulle hända. En stor anpassning är nödvändig för att klara sig utan banker, så var beredda. De av er som är på jorden vid denna tid, för att underlätta övergången, vet vad som krävs av er. Vi är fullt medvetna om, på denna sida av livet, att de av er som har viktiga roller att spela i övergången, fångas av Kabalen, spärras in i fängelser på grund av falska anklagelser, i syfte att hindra er från att utföra ert uppdrag. Vi kommer inte att svika er. Dessa människor behöver er kärlek och era böner, för att sanningen ska avslöjas så att de ska kunna slutföra sitt arbete med att befria mänskligheten.

Ta varje tillfälle ni kan, och lyssna på det DAVID ICKE talar om. Han förklarar allt ni kämpar mot, och han talar om vad som behövs, för att ta bort bojorna. Han är en märklig man, som kommer att öppna era ögon för så mycket ni inte visste om. Det är dags att vakna upp och ta tillbaka allt som stals från er.

Ni har mänsklig kraft och intelligens för att ta bort förtryckarna, från all auktoritet i er värld. Utan er medhjälp, är de värdelösa, värdelösa och rädda. Det finns inte tillräckligt många av dem för att de ska kunna uppnå sina mål; så jag frågar er, vem har esset? Skräck kommer att användas i stor utsträckning, för att försöka behålla kontrollen över er. Låt inte det att styra era liv. Skräck är det vapen, som alltid använts av Kabalen, för att kontrollera er.

Förstå vilka ni är, och vägra lyda. Bli de varelser av ljus ni är, för då kan de inte röra er. Kabalen kommer att bli rädda för er, när de inte längre har kontrollen. Då kommer ni att se dem som den minoritet, de faktiskt är. De kommer då att vända sig till er, och be om nåd. Ni kommer att ge dem tillåtelse att lämna jorden, om de inte vill följa era lagar. Sänk er inte för att hämnas, eftersom det är vad de själva skulle göra. Sänk er inte till deras nivå. Ni är varelser av ljus, och som sådana kommer ni att ta itu med dem,.

Det är intressanta tider, så var beredda på förändringar, och en framtid som kommer att vara helt annorlunda. Inga fler krig, rädsla, fattigdom, orättvisa; allt sådant är Kabalens vapen. Öppna era ögon för sanningen, och utforska er sanna historia och ert arv. Lär er vilka ni är, och varför ni är på jorden just nu. Allt kommer att avslöjas.

Mina kära, tro på framtiden ni skapar. Den kommer att bli, precis som vi önskar att den ska bli. Be för att de som är fängslade, snart ska släppas. Kabalens makt försvinner snabbt. Utan den är de ingenting. Var på er vakt, eftersom de är desperata, och kommer att försöka hindra övergången, trots att de vet att den inte kan stoppas.

Alltid, din beundrande Monty.

Hemsida: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...