Montague Keen via Veronica Keen, 26 november, 2017

Montague Keen, 26 november 2017

Via Veronica Keen

Veronica, min kära, när du och jag promenerade längs havet på Irland för många år sedan, ingick vi en pakt att den som dog först skulle vidarebefordra så mycket information som möjligt, för att bevisa att livet fortsätter efter döden. Vi förväntade oss aldrig att vårt arbete tillsammans skulle fortsätta i den utsträckningen att vi kunde hjälpa mänskligheten att bli medveten om planerna på att ta över Jorden och utrota mänskligheten. Vi förutsåg aldrig det. Jag är rädd, min kära, att detta har försatt dig i allvarlig fara. Det har gjort ditt liv på Jorden till en svår väg att följa. Det chockerar dig att det fortfarande finns många som inte vill inse sanningen, utan istället föredrar att blunda för det som görs mot dem.

Lyssna på Robert David Steel. Han vet, utan tvekan, vad som görs mot mänskligheten. Han anses vara expert på detta område. Några sätter sitt liv på spel för att säkerställa att den mänskliga rasen kommer att fortsätta att finnas på Jorden.

Det började med att Annunaki infiltrerade Jorden från Nibiru och ville ta den ifrån er. Deras avkomlingar använde alla tillgängliga medel för att få bort er. De finns i skuggorna, utanför er frekvens, och manipulerar allting. Tänk på er TV eller radio, om ni inte kan ta in en specifik frekvens kan ni inte se eller höra vad som händer. Så enkelt är det. De, å andra sidan, är fullt medvetna om er och vad ni gör.

Ni är skyldiga er själva och hela mänskligheten att granska allting. Lita aldrig på vad som sägs på TV eller i tidningar, vilka alla är noggrant kontrollerade av deras dolda öga. De talar bara om vad de vill att ni ska veta. Lyssna till dem som har ert bästa för ögonen. David Icke har gett sitt liv för att väcka upp er. Det finns många fler som honom. Var säkra på att Kabalen bara attackerar dem som har förstått det hela. Läs böckerna som förklarar det för er och som visar er vägen framåt.

Pedofili är en stor del av det system som kontrollerar den mänskliga rasen. Det har varit så i årtionden. Att dricka blod, speciellt från mycket unga, är mycket viktigt för dem, särskilt när det är spetsat med extrem rädsla, för det är vad de njuter av. På den här sidan av livet applåderar vi Mr. Trump för vad har gör för att avslöja dessa varelser och den otäcka handeln med oskyldiga barn. Fråga er själva varför Vatikanen dricker Kristi blod vid sin mässa. Tänk er noga för innan ni engagerar er i bloddrickandet och köttätandet. Det är en satanisk ritual. Det är vad det är.

Det har aldrig varit lättare än nu att utforska sanningen. Ni är skyldiga er själva att leva enligt sanningen. Det här är en tid av förändring, när alla lögner och all propaganda som har hållit er kedjade, håller på att avslöjas. Sanningen kommer att triumfera, det lovar jag er. Historien skrevs om och sanningen doldes för er.

Det var under kyrkomötet i Nicea som det stora övertagandet på allvar tog form. De har lett er på vägen till er egen undergång sedan dess. Det är först när ni gör avsteg på den vägen som ni kan ta kontroll över ert eget liv och börja ta era egna beslut, BASERADE PÅ ERA EGNA UNDERSÖKNINGAR. Ert liv kommer att förändras till det bättre. Ni stiger ut ur matrisen av mental kontroll och in i verkligheten. Sanningen finns där för alla som vill se den. Den kan inte döljas längre. Kabalen håller på att bryta ihop. Allt är baserat på lögner. Deras korthus håller på att kollapsa runt omkring dem.

Gifterna i chemtrails, som regnar ner över er, skadar er. Giftinnehållet har ökat för att fördumma er. Vem beordrade chemtrails? Vem betalar för dem? Varför skulle någon vilja förgifta mänskligheten? Varför vill de injicera ett sådant dödligt gift i era kroppar och i era oskyldiga barn? Fråga er bara varför. Vem kan vara så djävulsk att han/hon avsiktligt injicerar dödligt gift i ett litet barn genom vaccination?

Det är förändring i luften när energier, som ni inte tidigare har upplevt, för med sig förändringar som ni behöver för att skydda mänskligheten och Jorden. De Mörka kommer inte att överleva i ett sådant Ljus. Kabalen håller på att förlora makten. De har ingen respekt för människor. Deras attacker, på dem som vågar avslöja dem, är brutala och utan barmhärtighet. Min kära fru kan skriva under på det. Hon fortsätter att vara vid liv och kämpar på, ett bevis på hennes önskan om att skydda mänskligheten och Jorden. Hennes hälsa är under ständig attack. Livet har blivit en kamp, för som ni vet mina vänner, hon är ingen duvunge längre.

Vår tacksamhet går till alla dem som har svarat på kallelsen att hjälpa till med att befria Dave McCann. Veronica arbetar idogt med den här frågan. Be, skicka kärlek och skydd, eller vägledning, vad som helst som känns bäst för er. Allt tas emot med tacksamhet. Förändringens vind är över er värld.

Mina kära, själva livets essens har berövats er. Den är mycket försvagad, så ni måste ta er tid att återhämta er. Vårt arbete måste slutföras. Jag vet att det här är vad som driver er, men ni måste ha styrkan att göra det. Er hälsa är viktig. Föreställ er att jag håller er hand och går bredvid er, varje steg på vägen. Jag kommer aldrig att lämna er.

Din alltid beundrande Monty.

Översättning Ulla Krogh- www.st-germain.se

Website: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...