Montague Keen via Veronica Keen, 30 augusti

wpd4bc9436_06

Montague Keen, 30 augusti 2016

 

Viktiga beslut har nu tagits av regeringar. Fortsätter de att stödja den korrupta regim som kräver en Ny Världsordning och elimineringen av 90 % av den mänskliga rasen? Eller följer de sitt samvete och skyddar sina medmänniskor? Era regeringar brottas med denna fråga. Ni, mina vänner, måste använda er energi och stå tillsammans och stödja era medmänniskor.

De korrupta har gått så långt som de vågar, men de är mycket underlägsna. De uppvaknade har hittat sin röst och säger NEJ, vi har ingen önskan att bli påtvingade en NY VÄRLDSORDNING. Använd ert nya självförtroende till att vägra stödja den Nya Världsordningen på alla sätt ni kan. Det är inte vad ni vill, och ni är i majoritet.

När det engelska folket sa NEJ till EU, var det den första spiken i kistan för den Nya Världsordningen. Nu måste ni ta varje tillfälle i akt och vägra hjälpa dem på minsta sätt – de som vill förgöra er. Ni behöver ledare som människor kan samlas runt för att hitta er styrka. Ni är på väg till seger, det lovar jag er.

Segern är säkerställd. Mänskligheten kommer att frodas igen när all genmanipulerad ”mat” är avlägsnad, chemtrails är stoppade och ert vatten är rent. Alla sjukdomar som plågar er nu, kommer snabbt att försvinna. Livet på Jorden kommer än en gång att bli en underbar upplevelse.

Människor måste hitta och använda sin röst. Tillsammans kan ni göra alla de förändringar som är nödvändiga för att återställa hälsa och välfärd. Tusentals är här på Jorden nu för att hjälpa er med övergången från allt som var mörkt och korrupt. Det har tagit tid och möda för att komma till detta stadium. Ni måste göra en gemensam ansträngning för att slutföra övergången. När ni till fullo har stigit in i ljuset, kommer ni att finna att det är allt som ni någonsin har kunnat önska er.

Rädsla kommer att användas av Kabalen på alla möjliga sätt för att försöka stoppa er. Men ni är många och de är få, så fall inte för deras tricks. Rädsla har alltid fungerat för dem i det förflutna, men ni är klokare nu och ni vet vad ni vill. Ni har ingen önskan att leva under Kabalens Nya Världsordning. De har ingen respekt för mänskligt liv, de föraktar er. De ser er som värdelösa parasiter. Behöver jag säga mer? Kabalens planer håller på att falla sönder och de är omskakade. Det engelska folket sa NEJ till dem – chockerande!!!

Nu ser ni andra länder, med Tyskland i spetsen, som också säger ett rungande NEJ. Det är detta som vi har väntat på. De första stegen har tagits. Det kommer att gå från klarhet till klarhet. Det här är historia i vardande och det kommer att berättas om det i kommande generationer.

Våra två världar kommer att komma samman. Ni har ingen aning om hur mycket detta har blockerats. Ert DNA håller på att återställas. Jag vet att denna process är plågsam för vissa av er – alla de märkliga smärtorna och utmattningen – men de är alla en del av återställandet av ert DNA.

Kabalen har gjort mycket för att förhindra det här, eftersom de inte kan kontrollera er när ni blir de kraftfulla ljusvarelser som ni är. Kabalen är rädd. De vet inte vad de har att vänta när ni ser dem för vad de är. Ni kommer att se på dem med medlidande, för de har arbetat och planerat under så lång tid, bara för att bli snuvade vid sista hindret. Alla deras onda planer har kommit till korta.

Känn återigen samröre med Jorden. Titta på den med vidöppna ögon och se den i all dess glans. Förstå hur den arbetar med alla sina olika vädermönster och förbindelsen med alla sina heliga platser som återställs vid behov. Energiportaler är öppna för att hjälpa er att få kontakt med dem ni är. Det finns fler underverk i er värld än ni kan föreställa er, men många av dem har dolts.

Fler håller på att öppnas upp, fler än ni kan föreställa er, och de är alla era. Snart kommer det inte att finnas några skatter och inga fler pengabekymmer. Allt det kommer att försvinna när ett nytt sätt att leva kommer att öppnas upp för er, utan dagens stress.

Titta på de gamla botemedlen för att återställa er hälsa. Allt finns där. Förr i tiden visste man exakt vilka örter man skulle använda, alla var naturliga och välgörande. De hade aldrig hört talas om ”biverkningar”, sådana saker uppfanns av läkemedelsföretagen för att skydda sig själva.

Vem litar ni på? Vänd er till ert hjärta och ni kommer att finna sanningen där. I er logiska hjärna kommer ni bara att finna det som Kabalen har lärt er, och det kan ni inte lita på. Jag har påmint er många gånger om att ni måste glömma allt det som era föräldrar lärde er, och naturligtvis allt det som Kabalen har försäkrat sig om att ni lärde er under er utbildning. Allt för att förhindra ert uppvaknande – men det misslyckades.

Nu måste ni gå framåt och in i ljuset med kärlek i era hjärtan, i vetskap om att ni kommer att återställa Jorden och hela mänskligheten till det som det var tänkt att bli. Var starka, var beredda och var modiga.

Mina kära, alla de som har hjälpt till att visa vägen har blivit attackerade. Det är att vänta, eftersom Kabalen inte vet bättre. De är så fulla av rädsla att de ger sig på alla. Ni vet sanningen oavsett hur mycket de försöker förvränga den. Var snälla och skicka kärlek till dem, över hela världen, som är insnärjda i Kabalens garn. De behöver er hjälp.

Var försiktiga med vem ni litar på, eftersom inte alla är den de ger sig ut för att vara. Det här är inte rätt tid att ta chanser, så var på er vakt hela tiden.

Alltid din beundrande Monty

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

Du gillar kanske också...