Montague Keen via Veronica Keen, 13 november

wpd4bc9436_06

Montague Keen via Veronica Keen, 13 november

Mänskligheten ropade med en röst att slippa World War III. Clinton, som stöds av nio vapenföretag, var så säker på att hon skulle leda mänskligheten in i ett dödligt kärnvapenkrig, som skulle garantera en enorm förlust av liv. Det var hennes plan. Ni behövde någon, som inte var en politiker. Trump kom fram och han tog sig an den här uppgiften. Han har redan allt han kan önska. HAN BEHÖVDE INTE DETTA, MEN HAN GJORDE DET FÖR ATT RÄDDA ER.

Era kontrollanter, som tror att de äger er och er familj, var inte nöjda. De ville ha KRIG och säkerligen kommer de att fortsätta att kämpa för det. Liksom BREXIT i England där försöker kabalen fortfarande att störta folkviljan. Genom att rösta för BREXIT och TRUMP har mänskligheten köpt sig tid. Tid för att förstå vad som görs mot er och tid att förstå att allt håller på att förstöras. Trump är inte perfekt, men han hade modet att stiga fram för er räkning. Mänskligheten är skyldiga honom en djup tacksamhet. Utan hans ingripande skulle ni varit djupt inne i ett krig så dödligt, som jorden aldrig tidigare har sett. Ert enda hopp ligger nu i händerna på Mr Trump.

Det amerikanska folket är så under ”mind control” att de är helt blinda för de mörkas kontroll, som tog över Amerika utan att de ens märkte att något hade förändrats. Trump är allt ni har fått. Arbeta med honom, så att vi tillsammans kan försöka att rädda Amerika och resten av mänskligheten. Sluta skapa falska uppdelningar, ni sitter alla i samma båt. Söndra och härska är hur kabalen alltid vinner. Ni är alla amerikaner, så arbeta tillsammans för en bättre framtid. Om ni hade någon aning om vad Mr Trump räddade er ifrån, skulle ni knäböja och tacka er Gud för en andra chans. Alla utanför Amerika ber, att med er hjälp, kommer Trump att kunna skapa fred.

Kom ihåg att dessa människor i er värld, som inte är av er värld vill ta livet av 80% av er. Trump måste ta itu med detta problem. Han har tagit på sig en enorm uppgift för er räkning. De har förstört mänskligt liv på jorden, genom vaccinationer, läkemedel, genetiskt modifierade livsmedel, etc, allt utformat för att förstöra er. Ni har tillåtit att så mycket har gjorts mot er utan att ifrågasätta någonting.

Dessa människor DÖDAR alla som kommer i deras väg. De som de inte kan döda, har blivit fängslade med hjälp av falska anklagelser. Detta är vanligt i Amerika. Tusentals människor fängslas varje dag. Fängelser är stor ”business” i Amerika. Det finns en ung man, som har ett viktigt arbete att göra för mänskligheten. Han är inlåst i Kalifornien, men han är helt oskyldig. En satanisk familj har satt fast honom. Era böner för honom skulle vara mycket välkomna. Veronica är nu helt utmattad, men försöker hjälpa honom. Han är en ung man, inte en världslig man. Den sataniska Kyrkan i Rom är också inblandad, genom blodsbanden i hans familj. Han är utan vänner eller besökare. Hans hem är i England. Snälla hjälp honom.

 

Meddelande från Veronica

Jag återhämtar mig fortfarande från förra helgen. Under lördag, söndag och måndag orsakade SKALÄR attacker mycket smärta och ångest. Jag försöker att klara av denna myckna stress.

Får jag föreslå att du läser vad min käre vän GILAD ATZMON skrev om det amerikanska valet. Jag hoppas att snart intervjua honom om denna fråga.

Min kära, trycket är enormt på dig. Kabalen skulle inte vara intresserad av dig, om de inte ser dig som ett hot. Stå upp för din sanning. Du vet vad som måste göras. Ditt mål är fred och kärlek på jorden.

Alltid, din beundrande Monty.

Hemsida: The Montague Keen Foundation

Du gillar kanske också...