NESARA/GESARA INTEL UPPDATERING – 5 SEPTEMBER, 2016

NESARA/GESARA INTEL UPPDATERING – 5 SEPTEMBER, 2016

 

Ledare för G20 länder och deras godartade interstellära guider är fortfarande i möte vid denna tidpunkt.

De är förenade i slutliga samtal för överenskommelser av globala dispyter, medan de är i samma land, samma stad, samma rum och samma bord.

De kommer inte att lämna denna förhandlingsmiljö tills att alla saker är kollektivt bedömda som lösta och absolut förening har uppnåtts.

Och när vis säger alla dispyter, menar vi ALLA dispyter över hela världen som en del av ett 3D fördrag, GESARA packet, som nu håller på att signeras och implementeras av alla ledare av den nyligen vibrationellt suveräna världen. Signaturer på alla fördrag krävs enligt universal lag. Inget land (eller ledare) kan ge sig av tills att alla fördrag blir lag genom deras signatur.

Tidigare President Barak Obama är inte inkluderad i processen då han inte längre anses som den ledande diplomaten för Republiken av Förenta Staterna – det är anledningen till att han inte togs emot på röda mattan. General Joseph Dunford signerar alla fördrag (inkluderande Paris fördraget om Klimatförändringar) för Republiken av Förenta Staterna enligt hans egen nations interna Konstitution.

Detta är precis varför alla sådana ”verkliga eller nya ledare” har samlats i Kina, då många inte är officiellt kända med tanke på dramatiska och kraftiga förändringarna som har privat har skett i deras länder.

Denna helg träffas många för första gången för att kollektivt implementera GESARA och deras kombinerade vilja – genom juridiska medel – kommer nu att gå i full effekt under det fjärde kvartalet av 2016.

Utomjordiska avslöjanden och mänsklig återförening med den Galaktiska Federationen av arter kommer också att införas och bli ett synbart nettoresultat av denna årtionden långa förhandlingsprocess.

Global monetär rekonstitution (också kallad RV/GCR) är också inkluderat inom GESARAs juridiska ramar av förändringar: således, inlösen och förlikning av alla uteblivna historiska tillgångar – inkluderande alla fiat valutor – som nu blir ihopsamlade, inlösta och omvärderade och likväl avfärdade från fysisk existens.

Hela den globala monetära rekonstitutionsprocessen skall vara fullbordad till slutet av september så att er värld permanent kan om-kalibreras med start i oktober.

Namaste

 

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...