Montague Keen via Veronica Keen, 4 mars, 2018

 

Många som planerat och arbetat för förstörelsen av den mänskliga rasen tas bort från jorden. Vissa ”dödsfall” rapporteras, många fler redigeras bara, som om de aldrig funnits. Många, som Zuckerberg, har förlorat miljoner och eftersom pengar är lika med makt, har han tappat makten. Utan makten är han ingenting.

Bubblan spricker. Det var allt det någonsin varit. Ingen substans alls. Deras kontroll försvinner snabbt och beviset på detta finns där, för alla att se. Det finns ingenting de kan göra för att stoppa det. En av deras sista underjordiska bunkrar i TORC-berget, Co Kerry, Irland revs förra veckan. Detta var ett betydande slag mot dem.

Använd din energi, i meditation, för att riva ner alla deras fästen över hela världen. När du styr din energi och dina tankar, kommer du att bli förvånad över vad du kan göra och vad du kan uppnå. Dina belöningar kommer att överstiga allt du trodde var möjligt. När många av er förenas i en och samma tanke, kommer du att inse din egen kraft. Sakerna rör sig snabbt och du måste vara redo och villig att gå vidare. Utnyttja detta tillfälle. Kabalens lögner uppdagas nu för dig. Överväg noga när de söker barmhärtighet. Läs Jesuite Oath of Office. Där kan man se hur de lever. Detta är vad du har att arbeta mot. Det spelar ingen roll vad de kallar sig, zionist / jesuit, de har många skepnader. De gömmer sig i klar sikt. De finns överallt.

Om ni håller ihop, kan Cabalen stoppas och inom två veckor kan du vara fri från dem och deras onda lagar. Allt är klart för att bli verkställt när du öppnar upp dina tankar för det. Har du modet att omfamna ett nytt sätt att leva utan flera krig, fattigdom eller Cabal-skapade sjukdomar. Vad väntar du på?

Ändringar, väl synliga för alla kan hända den 18 mars 2018. Det blir det första steget framåt. Det andra steget framåt kommer att ske 8 månader senare.

Var beredd att fortsätta mot the New Age, som så många av er drömmer om. Du är på väg mot de bästa åren i dina liv, då du kommer att ta bort alla blockeringar som stängt in dig i mörker. Du kommer att utforska Jorden. Allt kommer att stå öppet för dig. Livet blir spännande. Alla sjukdomar kommer att tas bort eftersom dessa var en konstruktion av Cabalen för att hålla dig under kontroll.

Titta noga på kabalens ansikten. Du kommer att se att de är rädda. De vet att deras framtid ligger i dina händer. Även om de vet att de inte bör förvänta sig barmhärtighet, kommer det inte att hindra dem att tigga om nåd och förvänta sig det. De har inget samvete. De skulle göra allt igen imorgon om de trodde att de kunde komma undan med det. De har använt dig som slav och det är så de alltid kommer att se dig. De ser sig som ÖVERLÄGSNA gentemot dig. Dumt nog lät du det ske, men det måste få ett slut . Bygg upp din styrka så att du är beredd att gå vidare när tidpunkten är den rätta. Båda sidorna av livet arbetar hand i hand för att avlägsna allt som är mörkt, för att återställa ljuset så att mänskligheten återigen kan etablera sig som Jordens härskare. Fred kommer att regera åter igen.

Den gamla irländska religionen av Kärlek kommer att vara tillgänglig för dem som känner att de behöver det. Denna process har börjat, så välkommen med öppna armar. Acceptera aldrig igen den sanning, som Cabalens tidningar och TV säger till dig. De är som kedjor som binder dig till mörkret. När du slutar läsa deras ”tidningar” går de i konkurs och kan inte längre kontrollera dina sinnen. Låt oss möta det, ni har varit deras villiga slavar, precis som dockor som svänger efter Cabalens önskemål, utan att ifrågasätta. Lär dig att tänka på dig själv för en gång skull. Jag ber dig igen att du gör din egen efterforskning, eftersom det kommer att jämna övergången för dig. Kunskap är makt. Alla dörrar är öppna för dig, så ta modet och gå igenom en värld som du bara kan drömma om, tills nu.

Tänk på hur spännande det kommer att bli för dig att utforska din sanna historia och att lära dig om Jorden du lever på. En tid då HAARP inte längre kontrollerar ditt väder eller alla andra kontroller som fungerar därifrån i Alaska. Det ägs av Drottningen och där finns mindre installationer över hela världen som har blivit dolda för dig, som den i Kerry på Irland. Cabalen kontrollerar Jordens alla hörn. De är inte glada över att förlora sitt hårda grepp om mänskligheten. Men tillsammans kommer vi att lyckas. De 99% är vakna och redo att ta tillbaka allt som är deras. Dessa tider kommer att spelas in för kommande generationer för att de ska lära sig hur deras förfäder återvann sin frihet från the Dark Cabal och återställde fred och harmoni på Jorden.

Min kära, de har dränerat dig på din energi när de försökt hålla dig fast vid sina två gisslan. Vi hjälper dig att sätta allt på plats så att du kan bli befriad.

Du är inte ensam, min kära, jag är alltid vid din sida.

Din beundrande, Monty.

 

Meddelande från Veronica

Dave har bett mig att tacka alla som har skrivit till honom. Dina brev har visat sig vara en källa till styrka för honom. Han vet att han inte är ensam och bortglömd. Vänligen be för de två gisslan att de må bli befriade så snart som möjligt.

Tack, Veronica.

 

Kontaktuppgifter:

Dave McCann,                                                                          MJ 03 A Pod11,                                                        Bokningsnummer 1621184,                                                Prisoner ID 7076771,                                                              P.O. Box 872,                                                                            Fresno, California, 93712,USA

 

Jag har Daves tillstånd att be dig hjälpa honom. Han är djupt tacksam för att du når ut till honom. Han är instängd i Amerika utan vänner eller familj, inga besökare alls.

Rättvisa för Dave McCann, irländare instängd i California.

Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Cicily

You may also like...