Montague Keen via Veronica Keen, 18 april, 2017

Montague Keen

via Veronica Keen

18 april, 2017

 

Mina vänner, detta är ett viktigt meddelande för er. Vindarna har vänt och Kabalen märker nu att de är i svårigheter. Två uppsättningar utomjordingar förhindrade missilattacken som nyligen ägde rum. Denna operation kommer att upprepas åter och återigen, oberoende av vem som avfyrar missilerna. Man har tagit kontrollen ur Kabalens händer. De kommer snabbt att inse att deras spel är över. De finner sig själva exponerade så att alla kan se dem. Det har tagit ett tag för att uppnå detta, men de hade sina klor överallt, så vi var tvungna att vara grundliga.

’EVENTET’ påbörjades i Asien söndagen den 16 april 2017. Det var nödvändigt att påbörja processen där. På tisdagen, den 18, utbredde sig Eventet över hela världen. Var uppmärksamma på alla bevis på detta, eftersom Kabalen kommer att med sin krympande makt göra allt för att förhindra att ni ska få syn på det. Två av sionistledarna kommer att bli tillfångatagna. De är ansvariga för all död och förstörelse som sker överallt. Ormens huvud måste först avlägsnas, sedan följer resten som det ska. Samarbeta för att rädda vadhelst ni kan, ur det blodbad som Kabalen lämnar efter sig.

Vi, på denna sida av livet, har varit tvungna att arbeta mycket hårt för att förverkliga detta. Det var bara ett fåtal på Jorden som kunde ta till sig vilket mål vi hade för vårt arbete. 2017 och 2018 kommer att tydligt visa vilka våra planer var och fortsätter vara för framtiden. Kabalen pådyvlar er rädsla genom sin TV och sina tidningar. Man ljuger för er. Tro inte på deras lögner.

Nu behöver ni inte vänta mycket längre till. Min hustru känner till vad som behöver göras och när det behöver göras. Hon har strikt följt våra instruktioner, fastän hon blev starkt kritiserad för det. Hennes tillit till mig är fullständig. Många har inte karaktärsstyrka att stå fast vid sina övertygelser. Det är varför utpressning har frodats i er värld. Kabalen hade organiserade operationer som skulle äckla er. De lurade in betydelsefulla personer i situationer där de blev drogade, hjärnkontrollerade och filmade tillsammans med barn, med syftet att idka utpressning mot dem för att lyda Kabalens uppmaningar. Detta kan ni för tillfället få se utspelas: de som ni har haft tillit till blir manipulerade för att tjäna Kabalen. I de flesta människor går det att ingjuta rädsla. Det är varför rädsla var det vapen som Kabalen använde mot mänskligheten. Man har även använt religion. Rädsla är ett sätt att utöva kontroll över mångas liv och de är experter i att använda sig av den. Religion har förhindrat människan från att få uppleva livet på jorden så som det borde ha fått upplevas. Den är som cancer, den sprider sitt gift till jordens fyra hörn och hjärn-kontrollerar därmed mänskligheten. Kabalen insisterar på att SAMTLIGA SMÅBARN SKA VACCINERAS OMEDELBART EFTER FÖDELSEN. DETTA ÄR ETT FÖRSÖK ATT FÖRHINDRA SJÄLEN FRÅN ATT KUNNA TRÄDA IN I BABYN. Dessa människor utan själ förstör livet för alla de kommer in kontakt med. De dödar utan samvete, män, kvinnor och barn. För dem är krig spännande. De blev tillverkade för krigets syfte. De visar stolt upp sina medaljer för er, eftersom krig är allt för dem. Dessa är de människor som tillverkar bomber, kulor och skjutvapen. De faller alla under denna kategori. Döden är en stor ’business’ för dem.

Nu, mina vänner, är det dags för er att smida planerna för den framtid ni väljer. En framtid utan krig, fattigdom, eller ha-begär av alla slag, där alla blir respekterade. Många användes av Kabalen för att förverkliga deras planer till att förstöra den mänskliga Rasen. De var hungriga och hemlösa, så de gick med på att arbeta enligt Kabalens planer, speciellt för Europas förstörelse. Europa är den enda plats som Kabalen fruktade. Alla andra platser var lätta att manipulera.

Ni har så mycket att lära er om den värld i vilken ni lever. När alla hinder för livet avlägsnas, kommer ni att komma ut ur ert fängelse till en värld av under, som har dolts för er. Bankerna försvinner, eftersom de kommer att tillhöra det förflutna, jämte hela deras korruption. Bankerna var Kabalen i handling. Massiva förändringar kommer att behöva införas i det dagliga livet. Monsanto och deras like kommer att omintetgöras och tas bort för evigt. Naturen kommer att leverera allt som människan behöver för att överleva.

Vi är nästan framme. Bara några få hinder att ta oss över. Tillsammans kan vi göra det. Er framtid, ert livsöde, är i era egna händer, så hantera dessa med varsamhet.

Min kära, jag delade din iver igår, när din gamla vän dök upp för att åter en gång hjälpa till.

Dina lungor behöver hjälp för att kunna fungera. Planerna håller på att förverkligas.

För evigt, din beundrande Monty.

 

 

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...