Montague Keen via Veronica Keen, 7 januari 2018

Montague Keen via Veronica Keen, 7 januari 2018

 

Veronica:

När jag gick in i köket klockan 23.50 den 31 december kom Montys ljus vid sidan av garaget för att visa att han var här med mig att välkomna det nya året 2018. Det är förkrossande för mig att börja ett år utan honom fysiskt vid min sida. Min önskan för hela mänskligheten är att se alla omfamna KÄRLEKEN på alla nivåer. Utan Montys kärlek skulle jag inte överleva för att slutföra hans arbete. Allt han gjorde, gjorde han med kärlek. Han gjorde de enklaste sakerna underbara eftersom de gjordes med kärlek. Hans kärlek lever vidare, han påminner mig ständigt om detta. När kärleken vaknar, uppskatta den; för det är den mest underbara gåvan och det är det som gör livet värt att leva. Gott Nytt År till alla.

Jag fick ett telefonsamtal där jag fick reda på att min kära vän, Bronwen, hade gått till Anden. Hon hade funnits i mina tankar. Jag fann mig själv prata mycket om henne. Hon ville gå till livet efter för att arbeta med Monty för att påskynda vårt uppdrag att rädda mänskligheten från Kabalen.

Monty guidade (eller ska jag säga, såg till) att jag tittade på:

David Wilcock – UNDERGROUND BASES NUKED – YouTube

Detta är en diskussion mellan David Wilcock och Benjamin Fulford om hur Kabalen styr oss, hur de tänker ta över mänskligheten för att göra sig kvitt oss. Jag påminde min kära fru att jag gav er all denna information för många år sedan. Våra vänner från Andromeda förklarade hur Kabalen skulle gå vidare med vad de kallade PROJECT BLUEBEAM, en falsk flagginvasion för att skrämma mänskligheten till att lämna över all kontroll till deras Kabal. De vill döda 90% av mänskligheten. Hur många gånger har jag sagt det här? Lyssna nu på Ben som berättar precis samma sak. Ni är alla i en allvarlig situation. Förvarnad är förberedd.

Dessa planer har förberetts under några år. Nu när Kabalen finner sig exponerade och konfronterade av Mr Trump, är de desperata för att hålla fast vid makten. Lita på mig när jag säger att Mr Trump är en bra man som har kommit fram för att skydda mänskligheten. Se på de som säger något annat med misstänksamhet. De arbetar på uppdrag av Kabalen. Han kommer att avslöja all korruption. Jag föreslår att du tänker två gånger innan du går med i Kabalen och är kritisk till Mr Trump, mannen som är modig nog att rädda er. De inom Kabalen är få i antal men de styr er genom er rädsla och er okunnighet om hur de fungerar. Nu, i detta sena skede, är det nödvändigt att ni öppnar era ögon, står tillsammans och vägrar att ledas som får till slakt. För Kabalen är ni skadedjur som måste förstöras. De har inte en gnutta respekt för någon av er, så sluta lura er själva att de har det. Skulle Kabalen ha producerat alla droger som de ser till att läkare ger dig långsamt och smärtsamt för att döda dig om det inte var så? Skulle de förgifta din luft, vatten och mat, om de inte ville bli av med dig? Hur många gånger behöver du höra detta innan du är beredd att vakna och vidta åtgärder. Du blir långsamt mördad. Alla bevis för detta finns vid dina fingertoppar. Bryr du dig så lite att du bara lutar dig tillbaka och blir utplånad, så att Kabalen, som inte hör hemma på jorden, tar den ifrån dig? Detta är en kamp som Kabalen har förberett sig för, samtidigt som man ser till att ni hålls i mörker.

Det är nästan 14 år sedan jag gick över till Anden. Under den tiden har jag strävat efter att öppna era sinnen för er situation. Hur många av er lyssnade och utbildade er själva. Sanningen finns för alla som söker den.

Allt som skulle behövas är att irländarna reser sig upp från sina knän mot sina förtryckare och lär sig fakta om vilka de är och deras riktiga historia. Då, och först då, skulle ALLA KABALENS LÖGNER AVSLÖJAS OCH EXPONERAS. Är det för mycket att be irländarna att rädda mänskligheten?

Michael Tsarions arbete är oöverträffat. Han är en expert på Irland. Han känner sanningen i sin själ. Han har gjort mer än någon för att försöka väcka irländarna. Vatikanstatens mörka handlingar har mycket att svara för angående Irland, den vackra lilla ön som håller alla svar på så mycket. Vem kommer att vara tillräckligt med man för att bryta formen Vatikanen skapade för irländarna och KRÄVA SANNINGEN. Varje sista spår av Vatikanen borde, och måste, avlägsnas från det heliga landet. I samma ögonblick som Irland är fritt kommer hela er värld att vara fri inom tre timmar. Det måste börja i Irland, min kära fru vet varför det måste vara så. Därför attackeras hon av Kabalen. Den andra som är involverad i detta projekt är inlåst i ett fängelse i USA. Alla som försöker, på något sätt, att förhindra detta uppdrag, kommer att straffas allvarligt både i er värld och i nästa. Räddningen av mänskligheten och kunskapen om er sanna historia är av största vikt vid denna tidpunkt. Ni är 99%. Varför är ni rädda att säga NEJ till de 1%, och berätta för dem att de inte kan få er värld för sig själva.

Min kära, problemen med datorn uppkom för att få dig att stressa. Det är oroande att din kropp fryser, även om du ligger i sängen med en elektrisk filt. Detta läggs också på dig. Om det arbete du är där för att göra inte var viktigt, skulle de inte slösa bort sin tid på dig.

Var stark, min kära, deras kraft avtar snabbt. Sanningens ljus skrämmer dem. De exponeras för vem och vad de är.

Kärlek är allt. Min kärlek omger dig.

Din beundrande Monty.

 

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...