Montague Keen via Veronica Keen,1 oktober 2017

Montague Keen via Veronica Keen

1 oktober 2017

FABIAN SÄLLSKAPET

Att spela med dessa miljoner av sinnen

Att se dem sakta svara

På ett osynligt stimuli, att vägleda

Deras ambitioner utan deras

Vetskap – allt detta oavsett

Om på hög nivå eller låg

Är ett STORT och ÄNDLÖST SCHACKSPEL

Av oändlig extraordinär UPPHETSNING

Sydney West, Fabian Sällskapets Ledare

 

Fabian Sällskapet grundades 1884 i London. Fortfarande idag driver det agendan mot den Nya Världsordningen(New World Order). Det är bara ett av många i världen som alla gömmer sig under olika identiteter. Deras filosofi är det som prackas på er. Det är bara ett spel för dem. Mänskligheten i sig självt räknas inte alls i deras ögon. Nu vaknar ni upp och har modet att säga ”NEJ, detta är inte vad jag vill. Jag är inte beredd att vara er slav ett ögonblick längre”.

Tänk tillbaka på en berömd Fabian, en viss Tony Blair, och hans ”Weapons of Mass Destruction”. Han lurade världen till krig. Ett krig som pågår än idag, i syfte att utplåna mänskligheten.

Vem litar ni på? Ni vet med säkerhet bara vad ni själva står för. Låt er aldrig igen ledas i krig av dessa så kallade ”tänkare”. Vägra att acceptera det de säger som fakta. Gör er egen faktakoll. Tänk själva och lär er säga NEJ då det behövs.

Vad skulle Fabian Sällskapet vara om mänskligheten ignorerar det? Det skulle snart ebba ut ur existens i sin nuvarande form; men var så säkra, det skulle dyka upp under ett annat namn. Kabalen har många förklädnader. De finns överallt, gömmer sig under oskyldigt låtande namn och sällskap. Då de rusar runt och försöker hålla kvar den lilla makt de har kvar, blir de mer ondskefulla än någonsin. Hur den mänskliga rasen kan överleva är inget mindre än ett mirakel. Kabalen sprutar giftiga kemikalier i er luft. De förgiftar öppet ert vatten och er mat, och de tvingar dödliga vaccinationer på er, och vad gör ni? Var hörs era röster? Varför väljer ni dessa människor? Hur kan ni överhuvudtaget sätta er tillit till dem?

Hela strukturen av livet på Jorden måste förändras, och det snabbt. Varför dödar era regeringar systematiskt er? Vem tar de order av? Vilka är de? Allting i er värld styrs av en dold hand. Ingenting, absolut ingenting, är vad det verkar vara. I en värld av överflöd kämpar majoriteten för att överleva. Det kan inte vara rätt. Jag vill inte höra ”Vad kan jag göra åt det?”. Ni har en röst och ni kan rösta: använd den. När ni slutar stödja politiska partier kommer de rätta människorna fram.

Se på vad Kabalen gör med mänskligheten. Barn är nu så förvirrade angående vilka och vad de är. De tillåts inte längre vara barn. Satanisk Rituell Misshandel pågår överallt. Kabalen frodas i det, får sin energi från det. Det får aldrig accepteras som normalt. Barnen måste alltid skyddas.

Be som ni aldrig tidigare bett. Meditera, gör vadhelst det kräver för att få tillbaka er makt i egna händer, och använd den för att ta bort allt som är mörkt på Jorden. Be för rättvisa åt hela mänskligheten, speciellt de som Kabalen har fängslade. Var snälla och fortsätt be för Dave McCann och alla dem som är orättfärdigt inlåsta.

Var och en av er är en gnista av ljus. När ni ansluter till gnistan inom er kommer ert ljus att lysa starkt. När ni alla gör detta, KOMMER NI ATT LYSA UPP HELA VÄRLDEN. Var ska den Mörka Kabalen då gömma sig? Ni har alla en roll i spelet att lysa upp er värld och avlägsna det mörka styret. Det kan inte överleva i ert sammanslagna ljus. Lösningarna på era problem ligger i era egna händer. Kabalen finns för att ni tillåter den att finnas.

När ni väl tar er tid att kliva av trampkvarnen och se med öppna ögon på livet på Jorden, kommer ni att se det som det är, inte som det sagts att det var. Vem styr det? Bankerna ligger högt på listan. Deras korrupta kontroll av alla aspekter i existens på Jorden är olaglig, totalt korrupt. Hela konceptet av Federal Reserve är utformat för att hålla mänskligheten i ett strupgrepp. Som de skrattar åt icke-judarna, som kämpar för att intressera sig för något som aldrig ens har existerat! Bankväsendet är den andra kraftfulla metoden för total kontroll. Som de har njutit av att se ert lidande medan de struttar omkring i sina fina kostymer. Bankerna är korruption i handling.

Vatikanen och dess avnämare är, förstås, det första kontrollsystemet, och ingjuter dödsfruktan i alla. Jag uttalade mycket tydligt med min egen röst strax efter att jag gick över ”Döden är den vackraste upplevelse man kan ha. Man går snabbt från ett tillstånd av varande till ett annat. Underbart, ja underbart är det enda ordet för det”. Jag, som upplevt döden, säger er att detta är den absoluta sanningen. Allt det nonsens som lärs ut av Vatikanen används för att skapa rädsla, och det är genom denna rädsla som de kan styra er. De vill ha er själ.

Ni är allt som finns, så varför lyssnar ni till dessa människor? Sluta vara offer åt banker, religioner och regeringar; ni är den mänskliga rasen som upplever livet på Jorden. När ni väl frigör er från denna styrning blir ni fria. Fria att tänka, fria att leva utan religionens restriktioner. Fria att ansluta till Gud, den Högsta Varelsen. Fria att ta beslut baserade på er egen utforskning angående ert behov av någon som helst typ av medicin. Den mänskliga kroppen blev inte utformad för att klara läkemedelsbaserade mediciner. Att leva med ert eget medvetande är underbart. Det rekommenderas högt. Bli den ni är!

Meddelande från Veronica

Var snälla och be för framgång för något av mycket stor vikt. Förra veckan var så traumatisk med den ena katastrofen efter den andra. När jag hanterade en, skedde nästa. Allt organiserat för att skapa extrem stress. Det som gjordes när jag försökte sova skrämde till och med mig. Jag trodde jag hade sett allt men det går inte att vänja sig vid det. De är brutala i sina attacker men kommer inte att stoppa mig. Var snälla, skicka mig styrkan att klara detta och att ta bort alla hinder som Kabalen satt i min väg.

Min kära, ditt liv har blivit en kamp för att överleva. Att förlora din bil var ett hårt slag, även om den var 16 år gammal. Du hade behövt den en liten tid till. Din viljestyrka är det som håller dig igång. Du kommer att lyckas.

Alltid vid din sida, din beundrande, Monty.

Justice for Dave McCann. Irishman framed in California | Legal Expenses Fundraising with GoGetFunding
Website: The Montague Keen Foundation

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...