Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 19 augusti 2018

Veronica Keen – Kanaliserar Montague Keen – 19 augusti 2018

Deep State Kabalen kämpar för sin överlevnad. De använder varje knep de kan tänka sig, för att hålla sig fast vid makten. Men deras tid är till ända och de kommer att svara för alla sina brott mot mänskligheten. Mr. Trump påskyndar deras borttagning. Hans mål är att skydda mänskligheten och skapa ett bättre sätt att leva för alla. Kabalen å andra sidan är upptagen med att försöka hitta sätt att mörda honom.

Detta kommer inte att tillåtas. Kabalen ser till att de okunniga fortsätter att fördöma och kritisera honom, när han i själva verket är deras enda hopp om överlevnad. Hur underligt är inte detta? Dessa själlösa marionetter sjunger alla från samma notblad, alla slavar till Kabalen. Om du inte har något bra att säga om någon, är det bättre att inte säga något. All energi du lägger i din kritik skapar ännu mer energi. Är det här det du vill ha?

Du har fått en bra möjlighet att skapa en bättre framtid för dig och de dina. Jag föreslår att du tar det med båda händerna och är tacksam för det. Du har väntat länge för att en förändring skulle komma som skulle frigöra dig från dominansen av den Mörka Kabalen. Varför lyder du fortfarande dem? Kan du inte fatta beslut utan deras tillåtelse? Friheten är värd att kämpa för. Du har aldrig känt frihet. Friheten att känna sanningen bör värderas av alla. Friheten att tänka på er själva. Friheten att äta mat som inte har förorenats av dem. Friheten att ha mediciner som inte har producerats av dem, utformade för att förkorta era liv. Friheten att andas frisk luft och äta hälsosam mat som ger näring till era kroppar. Friheten att leva utan någon form av förorening. Det borde vara allas dröm. Det är tillgängligt. Det är upp till er. Det är ert att ta emot.

Ni inser inte hur kontrollerade ni är. Englands folk röstade för att lämna Europeiska Unionen, men allt har satts på plats för att förhindra Brexit. Varför? Planen är att göra Europa till EN ENHET, med EN ARMÉ. En smältdegel för att säkerställa att det aldrig mer finns några engelska, franska, spanska eller tyska människor. Bara européer. Är det vad ni verkligen vill ha? Detta skulle vara en katastrof för alla länder som utgör EU. Ni såg vad som hände när Irland röstade för att gå ur: irländarna blev övertygade om att rösta igen så att beslutet kunde riktas mot dem. Och det fogliga irländska folket accepterade det. Hur kontrollerade är de?

Irländarna brukar bli lurade. Ni behöver bara titta på deras historia för att se det. Fluoret i deras dricksvatten hindrar dem från att kunna tänka klart. De var en gång världens lärare. De märkte inte ens att allt togs ifrån dem.

Fru May vill förbli i EU och därför kommer hon aldrig att göra någonting för att hjälpa det engelska folket att befria sig från den korrupta organisationen. Jag uppmanar det en gång stolta engelska folket att stå fast och vägra att bli lurade att vara kvar i EU på något sätt, någon skepnad eller form. UTE är UTE. Nöj er inte med mindre.

Det finns planer som inte kan delas ännu, men de kommer snart att bli förverkligade. Information släpps, så när saker händer kommer ni att veta att det är en del av den stora planen att frigöra mänskligheten. Tidpunkten är rätt för att detta ska ske, så var beredda. Den gamla strukturen som hållit er i gisslan krymper ihop för era ögon. Kabalen är rädd för er nu! När ni ser dessa patetiska människor för vad de är, kommer ni att undra hur i all världen ni någonsin såg upp till dem och lydde dem. Snart kommer de att finna sig helt utsatta och upp till er nåd. Deras brott är legio. De förstörde er nästan, men detta kunde inte tillåtas. Guds kärlek måste komma in, för att ta hand om och skydda sitt folk. Allt kommer att förändras till det bättre. Inget som ni känner till och accepterar idag kommer att överleva. Allt är bara en konstruktion av Kabalen för att styra er.

Jag har många gånger sagt att alla religioner skapades för att hålla er i rädsla och kontroll, så de kommer att tas bort. De är inte längre önskvärda. Påven är rädd för att resa till Irland. Han vet att hans tid är ute och var kan det bättre exponeras än i det Heliga Irland.

Oroa er inte, allt som Vatikanen stal från mänskligheten och lagrades i Vatikanen kommer att återlämnas till världens folk. Det finns människor på plats som är beredda att gå in i Vatikanen när den faller för att återställa guldet och andra rikedomar som stulits från världens fyra hörn genom alla tidsåldrar, för att berika Vatikanen.

Er värld förändras runt omkring er. Bli en del av detta STORA UPPVAKNANDE. Ni valde att vara på jorden vid denna tidpunkt för att spela er roll i denna stora händelse. Allt som var dolt kommer att exponeras. Ni kommer att se Jorden för första gången. Så mycket har blivit maskerat och gömt från er. Ni är instängda i en ILLUSION, kontrollerad av Kabalen. Människans lidande är livets syre för dessa onda varelser. De kontrollerar alla aspekter av era liv. De kan inte riskera att ni någonsin vaknar och ser vad de gör mot er. Det här är mycket för vissa av er att acceptera först, särskilt de som inte tänker själva.

Stöd varandra genom denna övergång. Många av er har ingen aning om att denna stora förändring händer, så ha tålamod med dem. De följde Kabalen till slutet, och nu finner de sig själva sprattlande, utan att veta vart de skall vända sig. Det kommer att ta tid för dem att komma till rätta med den frihet som kommer att bli er. Inga mer krig, ingen fattigdom, hemlöshet eller hunger att klara av. Det finns massor för alla. Det handlar bara om att fördela det som finns tillgängligt.

Kabalen är ansvarig för många katastrofer. De håller er i rädsla. Många människor används för närvarande för att hålla era ögon från vad de gör. De älskar allt syre som dessa katastrofer producerar. Glöm aldrig att Kabalen kontrollerar allt. De har teknologi för att skapa vad de vill ha på ett ögonblick. Denna teknologi hålls väl gömd för er. De vill inte lämna Jorden, och allt som de har på plats för att kontrollera den. Ni måste uthärda några svåra veckor när ljuset tar över Jorden och Kabalen upphör att existera. Det kommer att vara upp till er att producera maten och allt som är nödvändigt för att människor ska leva. Be för att allt skall gå smidigt.

Det kommer inte att bli fler Kabal-ägda TV och tidningar för att kontrollera era sinnen och era liv. Låt er bli vägledda hur man går vidare till ett nytt sätt att leva livet på Jorden. Det blir ett äventyr in i det okända, där kärlek och ljus kommer att vara normen, och fred och harmoni råder. Man kunde bara drömma om detta tidigare. Men snart blir det er verklighet.

Era tankar producerar energi, så använd dem klokt för att skapa en värld som ni bara kunde drömma om. Ni är mer kraftfulla än ni inser. Använd er kraft klokt och bli framtidens arkitekter. Håll er inte tillbaka av hat och rädsloexponenter. En dag kommer de att dö och får stå för vad de har gjort.

Min kära, vad du utstår är din kropp som förbereder sig för femte dimensionen. Detta måste ske för att säkerställa att du är redo. Du är nästan där.

Vi behövde att Mr Trump var på plats, så vi kunde fortsätta. Vi kommer att lyckas.

För alltid din beundrande Monty.

Meddelande från Dave
Er vänlighet mot mig betyder mer än ni kan förstå. En själ som når ut till en annan i nöd är hur livet borde levas. Tack.

Kontaktuppgifter

Dave McCann,
MJ 03 A Pod 11,
Booking Number 1621184,
Prisoner ID 7076771,
P.O. Box 872,
Fresno, California, 93712, USA.

Website: The Montague Keen Foundation

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...