Montague Keen via Veronica Keen, October 15th, 2017

Montague Keen via Veronica Keen, October 15th, 2017

 

Mina sista ord till Veronica den 15 januari 2004, när hon satt vid min sida vid Royal Society of Arts, ögonblicken innan det var min tur att tala: “När timingen är rätt, min kära, när timingen är rätt”. Jag började tala till publiken och jag gick snabbt över till Anden. Nu påminner jag mänskligheten om att tidpunkten är rätt för er att avslöja och ta bort allt som har hållit mänskligheten fången.

Även om de fungerar under många olika namn, var säker på att det finns en övergripande härskande kraft som försöker förbli i bakgrunden. Den härskar utan barmhärtighet. Den är helt driven. Dess utskott finns överallt. Det är JESUITORDERN.

LÄS DERAS TROHETSED, den kommer att chocka dig till kärnan. Titta på dem som får den högsta hedern från Vatikanen, Maltas riddare. Bara det säger allt. Vatikanen kontrollerar allt.

Fakta måste inses, för mänsklighetens överlevnad beror på hur villiga ni är att hantera situationen som ni befinner er i. De fick inte den kraft de har idag genom att vara snälla och omtänksamma. Deras verkliga historia är ingen trevlig läsning. Jesuiterna är hänsynslösa i deras strävan efter makt. De är ansvariga för det faktum att ni inte känner till er sanna historia. De säkerställer att när de gamla artefakterna upptäcks, var som helst i er värld, så tar de hand om dem, för att förhindra att mänskligheten någonsin finner sanningen.

Saddam Hussein tillkännagav till världen att artefakter hade hittats i Irak. Detta garanterade att det skulle bli ett krig, för att Jesuiterna skulle få tag i dem. Forska på detta och ni kommer att lära er att amerikanska armén fick instruktioner att hitta alla artefakter innan ett skott avfyrades. Denna order kom direkt från Vita huset. Var är de nu? Jesuiterna och Kabalen är tvungna att se till att mänskligheten aldrig lär sig sanningen om vilka de är.

Det fanns en Jesuitförintelse i Irland för att förhindra irländarna att någonsin få reda på vilka de är. Många irländska människor tvingades fly från de fasor som följde. Irländarna hade en stor tradition att skicka information mun-till-mun med berättelser om deras historia och deras ursprung etc. Jesuiterna var tvungna att förhindra att någon lärde sig hur viktig Irlands betydelse är och att Irland verkligen är det Heliga Landet. De var fast beslutna att förhindra att denna information blev känd.

Jesuiterna har gått mycket långt och har inte sparat några medel i sin strävan efter världsdominans. Alla religioner skapades av dem för att säkerställa konstant friktion. Bevisen finns runt omkring er. Sluta vara dockor och dansa till deras musik. De ligger bakom allt lurendrejeri på jorden. Deras olika kappor förvirrar er. Jesuiterna och deras underhuggare är alltid de som drar i trådarna.

Jag vet att många av er är förvirrade. Ni tror att det är Sionisterna. Ja, det är det, för Jesuiterna är en judisk organisation. Vissa bland er säger att det är Muslimerna och deras religion. Det var Jesuiterna, för de kontrollerar dem också.

Alla dessa olika fraktioner skapades för att förvirra er och därigenom se till att era ögon hölls utanför Jesuiterna. Det är deras onda hand som styr alla. De förstör alla som vågar trassla till det. Kabalen, Sionisterna, Muslimerna, alla under Jesuiternas paraply. Hur smart är det! Alla drivs av girighet och makt. Kärlek och respekt har tagits bort från era liv. Varje aspekt av livet har blivit förorenat.

Många av er kommer ihåg 1960-talets Flower Power, när kärleken var dagens ordning. Långt hår var antennen som kopplade dem till vilka de var, till deras andliga liv. Om det bara hade fortsatt. Men Kabalen/Jesuiterna måste agera snabbt för att få de unga männen i uniformer och lägga pistoler i deras händer för att ersätta blommorna. De förlorade nästan sin makt och kontroll på 60-talet, så de har säkerställt att ni har haft en kontinuerlig krigssituation sedan dess. De såg också till att livet blev en kamp för överlevnad, att få ett jobb och att hitta ett hem för att ta hand om era barn. Deras dödliga vaccinationer tvingas på era barn. Ni måste vara starka för att skydda era barn från alla rovdjur, vare sig de är medicinska eller sexuella. Det krävs mod att säga NEJ till en sådan kraftfull kropp som Jesuiterna och deras kohorter. Ordet är kraftfullare när det sägs med EN RÖST. För de är bara 1% som kontrollerar 99%. Hur kan det vara så? Är ni beredda att hitta er röst och säga NEJ, och mena det? Kom ihåg att ni tillåter dem att styra över er, och de gör era liv eländiga.

När jag var på jorden bestämde jag mig vid 11 års ålder att jag inte ville vara en Jude. Jag skulle inte leva som en och jag skulle inte gifta mig med en. Det var ett stort beslut vid den unga åldern men jag har aldrig ångrat det. Jag dog inte som Jude.

Jag var fri att utforska livet och dess djupare betydelser. Jag måste säga att jag njöt av min undersökning in i efterlivet, och jag är glad att kunna berätta att det är allt jag förväntade mig att vara och mer, så mycket mer är det. Det är viktigt att stå upp för det ni tror och leva det. Jag sa inte att det är lätt, som min kära fru har funnit. Hennes liv är under konstant angrepp. Ett problem efter det andra att klara av. Kärleken vi delade, och fortsätter att dela, håller henne uppe. Arbetet som hon måste slutföra med den i fängelset är det som håller henne på Jorden vid denna tidpunkt. Vänligen be och hjälp på något möjligt sätt, för att befria Dave McCann.

När människor kommer fram för att hjälpa henne går Jesuiten/Kabalen till aktion. De använder allt de kan för att ta bort den hjälpen. Tyvärr är de alltid framgångsrika, för även personer som verkar starka, faller som dominoer. Sinneskontrollen fungerar varje gång. Det är så ledsamt att se detta. Det fordras karaktärsstyrka för att inte falla vid vägkanten. Var starka, mina vänner. Ni har allt att vinna.

Jag kan berätta för er nu att ni knackar på dörren till frihet från slavgöra och dominans. Kabalen/Jesuiterna förlorar slaget. En knuff framåt från er och allt som är mörkt och korrupt kommer att blekna bort i fjärran. Tidpunkten är rätt för er att göra detta. Grattis Dave och alla de andra som olagligen hålls av Kabalen. De behöver er hjälp.

Min kära, varje dag måste du övervinna hinder på egen hand. Det är inte lätt. Du var tvungen att agera snabbt för att säkerställa att eld inte skulle bli följden. Det görs för att skrämma dig. De kastar allt på dig. De riskerar utrotning, så de kämpar för att hålla fast vid kontrollen.

Var stark, min kära. Jag vet att du är det.

Tillsammans för evigt, din beundrande Monty.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

You may also like...