”Monumental” Intel-uppdatering gällande Republiken, 19 oktober, 2016

th-4

”Monumental” Intel-uppdatering gällande Republiken

19 oktober, 2016

Vilken stolt och ståtlig dag det är att få vara amerikan, eftersom vår Republik har blivit fullständigt återupprättad och nu skall få tillkännages för världen som hel och funktionerande, utan att någon statskupp avfyrats längs med vår kust.

På tisdagen har vår nuvarande Talman i Representanthuset Paul Ryan (R) Wisconsin, svurits in som Republikens 45. President. Ni läste rätt. Paul Ryan är den nye amerikanske Presidenten och Högsta befälhavaren.

Denna händelse var en röda-mattan-händelse som av säkerhets- och juridiska orsaker genomfördes på ett amerikanskt reservat för den suveräna ursprungsbefolkningen, för Washington D.C. kräver inte att dess medborgare följer Konstitutionen enligt de mycket gamla och hemliga Vatikan-/Jesuit-mandaten.

Vilket innebär att ingen inom Kongressen, Senaten, Högsta Domstolen, IMF (Internationella Valutafonden), IRS (’Skatteverket’), FEMA (’Räddningsverket’), FBI, CIA osv. någonsin har behövt efterfölja Förenta Staternas Konstitution. Detta var den huvudsakliga anledningen till all olaglighet som nu får bevittnas och som avslöjas genom en mängd utomstående källor, såsom Wikileaks, Guccifer och National Inquirer.

Den naturliga turordningen gällande chefskapet, enligt Konstitutionen, förordar också att om Presidenten eller Vicepresidenten inte lyckas utföra sina plikter som Överbefälhavare, så skulle den tredje i turföljd vara Representanthusets Talman och han skall sväras in och överta Presidentposten. Detta gör Paul Ryan till interim President, men han ansvarar även nu i enlighet med Konstitutionen för USA:s samtliga militärstyrkor, både inrikes och utrikes.

På grund av att bolaget USA Inc. även ekonomiskt har gjort bankrutt, så har även USA Inc:s ekonomi, valuta, statsobligationer och världsomspännande krediter gjort det. Mycket stillsamt har de världsledare som har ägt USA Inc:s skuld, gått med på ett bankrutt-program som återupprättar Republikens ekonomiska goda status, genom ett undertecknat avtal med 208 andra suveräna nationer i den fria världen, vilket diskret kallas ’2015-års Parisavtal gällande Klimatförändringar’.

Därför innebär detta nu för President Ryan att han får påbörja jobbet som President i Republiken Förenta Staterna; det innebär att vår ekonomi, skuld, valuta och våra statsobligationer åter befinner sig i god status, i enlighet med en guldbaserad ny standard, enligt Parisavtalet.

DETTA FAKTUM GÄLLANDE REPUBLIK-ÖVERGÅNGEN HAR REDAN TILLKÄNNAGETTS FÖR DE AKTIVA TRUPPER SOM TJÄNAR UTOMLANDS. OCH DETTA HAR VIA ETT ANTAL MILITÄRKÄLLOR BEKRÄFTATS.

Var goda och börja nu acceptera detta faktum som varande en sanning i ert eget liv, eftersom ni inom kort inte bara kommer att få ta emot nyheter gällande denna händelse, via källor i massmedia (FOX Nyheter – som lurades till att bli ett Republikens språkrör à la Donald Trump under valets gång), men snart kommer också tillkännages att den pågående valcykeln definitivt kommer att avslutas, på grund av valfusk och korruption inom USA Inc:s regering.

Förenta Staternas Konstitution kommer återigen en gång att återupprättas i enlighet med det juridiska dokument, som Förenta Staternas Republik kommer att hålla fast vid, både inrikes och globalt, när interim-President Ryan gör detta tillkännagivande med General Joseph Dunford och sitt nya kabinett.

Genom ett konstitutionellt mandat, tvingas han ta på sig titeln Överbefälhavare … tills en ny valcykel bestäms och nya kandidater utses. Vi tvivlar starkt på att någon kommer att bli besviken, med hänsyn till de negativa resultaten i opinionsmätningarna med både Hillary Clinton och Donald Trump … vilket allt skedde enligt en plan och idag kulminerade under deras tredje presidentvalsdebatt … lite som att de fick trimma den pump som nu ska pumpa ut sanningens vatten.

Det Republikanska partiet förväntas nominera den befintlige President Ryan som sitt partis kandidat, Demokraterna kommer också att nominera en ny kandidat; men detta val kommer att bli annorlunda i det att kampanjfonderingarna kommer att vara fasta för alla kandidater och partier – inklusive tredje, fjärde och femte partiers kandidater, vilka alla kommer att få lika mycket tid för debatter och nyhetsbevakning. Våra valprocedurer kommer dramatiskt att förändras under andra omgången.

Ta till er att det också kommer att tillkännages att Federal Reserve Bank (USA:s Riksbank) har blivit upptagen i Republic Treasury och för sina kreditorer kommer att tillkännages som bankrutt. Republiken kommer också att tillkännage att de har återgått till en guldstandard och att guld nu backar upp den nya Republikens valuta, vilket Kongressen redan har godkänt och lagfört.

Republikens valuta kvarstår tillfälligt som den är, men en ny Republikens regnbågsvaluta kommer att tryckas upp och distribueras någon gång med början efter den andra valcykeln. Möjligen under 2018 men kanske tidigare.

Clinton-Dynastin blir utskämd och faller i glömska, jämte Bush-Dynastin, Rockefeller-Dynastin, Rotschild-Dynastin samt alla Mörka Dynastier av Adelskap i Östeuropa, vilka har ockuperat vårt land och gjort försök att krossa vår nation.

Idag förstår vi att det råder en tidsfrist (drop-dead-date) midnatt till onsdag för samtliga globala överenskommelser gällande amnesti, men efter att denna tidslinje gått ut, kommer dessa avtal att ogiltigförklaras och förövarna kommer att oskadliggöras … tidigare, nuvarande och framtida. Vilket betyder att samtliga militära och diplomatiska världsomspännande frågor (inklusive Aleppo) permanent kommer att lösas 11:59 i kväll (EDT). Så detta rör nu på sig mycket snabbt – var beredda på vad som helst.

Som ett resultat av denna tuffa deadline, kommer även den Globala Finansiella Återställningen (GCR) att påbörjas, både offentligt och globalt, inklusive kurs-revalveringar för alla valutor i världen till en god status. Detta inkluderar de första-korgens-valutor, som ett flertal av er inom denna Internet-Grupp innehar.

Rättvisa och granskade värden kommer att visas och utbetalas till alla som lämnar in sagda bankrutta och undervärderade valutor, i enlighet med normala bankrutiner som övervakar valutaväxlingen.

Det kommer att finnas tusentals kontor-utom-banker (sido-kontor), som ska sköta strömmen av folk som vill göra återinlösen, så väl som dussintals telefoncentraler, som kan hantera den begynnande vågen av återinlösen – vilken förväntas vara 80% genomförd inom de första 72 timmarna. Antalet sidokontor kommer sedan sakteligen att minskas för att bara kunna hantera den volym som behövs, tills de alla kan avslutas.

Slutet är här, och det finns absolut ingen anledning till att behöva oroa sig, kämpa eller bekymra sig om implementeringen av dessa massiva politiska och ekonomiska reformer någonstans i världen, eftersom alla militära och säkerhets- försiktighetsåtgärder sedan länge har vidtagits för att säkerställa en trygg passage till och från ert möte för återinlösen.

Njut av att få skriva historia!

Fred, Överflöd & Pono.

 

“Monumental” Republic Intel Update – October 19, 2016

 

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...