Mormor Anna and Andrew via Galaxygirl | 12 oktober 2021

 

Mormor Anna and Andrew via Galaxygirl | 12 oktober 2021

 

 

Mormor Anna & Andrew 12.10.2021

(Jag ser en svart ros i mitten av vår galax. Den är omgiven av virvlande ljus i alla färger. Jag ser den blekna från svart till den rosa färgen som fördjupas till den vackraste röda och ljusnar till strålande guld. Den gyllene rosen växer i storlek och jag ser att även stammen nu är gyllene. Törnena är också gyllene och jag känner ljuset inom mig. Jag förstår att rosen valdes på grund av dess törnen. Jag hör ”Den är komplett, det är nu en fråga om tiden för manifestering. ”Jag upplever vågor och vågor av sorg som förvandlas till glädje. Ty bara i ett dualitetsområde skulle rosorna ha taggar. Det har varit så många taggar i våra liv, men också en sådan fantastisk skönhet, en sådan nåd, en sådan doft av hopp. Jag ser att den här gyllene rosen är i mitten av vår Vintergata och de gyllene ljusströmmarna strömmar ut från den och berör alla planetsfärerna, stjärnorna. Allt är anslutet till en massiv bana av högre dimensionellt ljus. )

Vi är Magdalenorna. Jag Mormor Anna talar. Den här är mitt barn, liksom ni alla. Jag tänker på er med stor kärlek liksom på alla mina barn, för jag hade en så fantastisk familj, så många, många medlemmar! Våra DNA -kodningar av Magdalena aktiverar jag inom er nu. Min familj av Magdalenor, av Vägens Orden, av de Kristnade, är fullt aktiv nu. Jag planterar min vackra röda ros i era hjärtan och jag låter er glädjas av deras förvandling till guld. Ni är himlens skatter, ljusarbetare på Gaia, för ni har valt en svår väg, en med många kullerstenar och krossade fötter, förkrossade drömmar och förhoppningar. Jag vet. Jag ser dig. (Hon torkar bort tårar från mina kinder). Det är bra. Vatten aktiverar. Du gråter av lättnad. Du måste släppa smärtan för att möjliggöra läkning. Vad händer med floder när de däms upp? Det omgivande landet lider, förändras. Och det torkar upp bortom dammen. Torka inte upp. Livet ska levas och levas fullt ut, fyllt av glädje, med det Kristusljus som nu glatt nynnas längs med. Det har varit så, barn, ett tag nu. (Hennes ögon blinkar, gamla och kloka). Jag lägger handen på ditt bröst. Känn ljuset spinna djupt.

Jag är Mormor Anna. Vet att jag älskar er som min egen. Jag håller ljuset för er, precis som ni håller ert ljus för er själva och för Gaia. Och vilket ljusnät som skapas! Vi Magdalenor är väldigt förtjusta i rosor. Min dotter Maria framställs ofta med rosa rosor, och när ni är anpassade till hennes närvaro kan ni känna doften av den rosa rosen. Jag vet att det finns många betydelser av alla rosornas färger. Men det är vid sidan av poängen. Tänk på själva rosen. Vi Magdalenor valde inte solrosen, som är fylld med många frön och alltid vetter mot solen, även om det kan ha varit en bra idé! Nej, vi valde rosen för hennes skönhet, för hennes många sorter och många färger och för hennes många törnen, för bara med törnenas lektion kan ni se skönheten, skönheten hos en som väljer att lysa trots den omgivande leran, omständigheterna. Den vars själva doft tröstar själen, och den som är en symbol för kärlek och uthållighet. För när rosenrankorna klättrar verkar de bara vara taggar. Det tar ett tag för blommorna och sedan för full blomning, ja? Ni blommar alla. Ni har fått er andel repor och blod, svett och tårar på denna resa och ändå är ni här. Gå på, mina älskade barn. Vi visade den här metamorfosen som pågår nu på de astrala planen. Guldet lyser in i dessa lägre riken och de mörka gillar det inte ett dugg. Inte det minsta! Och så skickar vi dem kärlek för att låta ljuset transmutera snabbare, smidigare, lugnare. Och du gör detta när du skickar ljus. Som floder av gyllene ljus. Och de nedströms från dig kommer att känna det, kommer att uppskatta det för vibrationerna kommer att påminna dem om hemmet. Och kanske kommer de att tänka mindre på taggarna och mer på guldet, på skönheten i deras ödes blomma.

(Jag ser Mormor Anna kliva tillbaka in i cirkeln av Magdalenor som omger jorden. Var och en håller en ros och släpper den energetiskt på Gaia, aktiverar henne ytterligare.) Vi från Magdalena aktiverar och tillåter den högsta välsignelsen och det goda av Allt Som Är. Vi ingjuter vår välsignelse och högsta kärlek till Gaia och hela skapelsen över henne, vilket ytterligare aktiverar Koder för den Kristnade, för det Kristnade sättet. Så att alla skall se, alla skall känna och alla skall veta att detta är gjort.

Vi är Magdalenorna. Vi välsignar dig med vår kärlek precis som du har välsignat oss med din. Blodiga fötter kan tvättas.Smutsiga dräkter kan rengöras. Ett rent hjärta är bortom allt pris. De som hör kallelsen till de högre dimensionella vägarna har redan hittat den högre vägens skatter, för det inre ljuset leder dem hem.

Jag är Andrew. Får jag komma in? Ni damer är ett gott exempel för oss alla. Till männen säger jag, det är säkert här i det här utrymmet att vara den du är. Att visa din styrka, att leda utan rädsla. Men vi kommer att leda hand i hand med det gudomliga kvinnliga och alla kommer att bli helade. Män, stå upp och bli räknade. Jag har en olivgren att erbjuda på uppdrag av det gudomliga maskulina. (Jag ser andra manliga Magdalenor iklädda enkla bruna kläder med ett vitt tunt rep som bälten som står i en cirkel ovanför Gaia, var och en håller olivgrenarna högt och fredens energi skickas in i Gaia och in i multiversum.) Män, små handlingar leder till stora förändringar. Skydda, vägled, beskydda och led i gudomlig förening och Gaia kommer att hitta balans liksom de som lever på henne. Fred, bröder och systrar. Fred. Jag är Andrew. Jag är stolt över att kalla er mina vänner.

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...