Myrcivilisationen via Erena Velazquez, 12 februari 2020

Myrcivilisationen via Erena Velazquez, 12 februari 2020

12 februari 2020

Hälsningar,

Vi är Myrcivilisationen, vi kommer i fred. Vi skulle vilja presentera oss för mänskligheten. Vi lever i en mycket avlägsen galax, i en konstellation av stjärnor, på 9 planeter. De nio planeterna är bebodda av oss, våra hem är på insidan av planeterna, inte på ytan som här på Jorden. Vi är en fredlig nation. Vi håller oss borta från civilisationer som gillar krig.

Vi är glada över att vara här och vi skulle vilja berätta om oss själva. Vi ser lite ut som era myror, men vi är mycket längre. Vi är 4,5 meter höga och vi går på två ben som människor. Vårt huvud påminner lite om en myra, inte 100 procent av en myra, men det har myrans funktioner. Vi kommunicerar med varandra telepatiskt. Vi kan också använda vårt språk när det behövs, men för det mesta använder vi telepati. Vi förstår att mänskligheten börjat lära sig att kommunicera telepatiskt, det kommer att ta dem ett tag, men de kommer så småningom att kunna kommunicera med alla civilisationer telepatiskt. De flesta av civilisationerna är fredliga som oss, vi gillar inte buller. Vi koncentrerar oss på vårt arbete, skapar ny teknik, lever i fred och interagerar inte med civilisationer som gillar krig. I vårt förflutna upplevde vi några krig med andra nationer, det är därför vi håller oss borta och inte avslöjar vår plats. Vi vill inte uppleva vad vi upplevde för många år sedan.

Vi är en hårt arbetande civilisation, mycket avancerad med mycket teknikutveckling. Vi är från åttonde dimensionen och högre. Vi är väldigt vetenskapliga, vi gillar att skapa. Vi är mycket glada över att kunna hjälpa mänskligheten i framtiden. När mänskligheten är redo att interagera med oss och andra civilisationer, kan vi hjälpa dem mycket med att lära och göra nya saker, tekniskt i flygplan och i andra framsteg.

Just nu är vi mycket glada över att kunna kanaliseras av den här kanalen. Vi vill bara säga att vi är växtbaserade, vi äter växter. Vi skadar eller dödar inte andra varelser för mat. Vi är en nation som gillar att vara fredlig. För närvarande observerar vi och tittar på Jorden. Vi väntar på Gaias guldålder. Vi försöker bara observera och inte interagera eller göra något för att skada mänskligheten. Det överraskar oss alltid hur mörk Jorden är på natten. Vi har inte natt eller dag, det är alltid soligt på våra planeter. Temperaturen är alltid densamma året runt. Vi upplever inte svåra miljöer som ni. Vi är en mycket vänlig och kärleksfull civilisation, men vi förstår att ni fortfarande håller på att växa, och eftersom vi är måna om vårt välbefinnande, tittar vi för tillfället bara på mänskligheten på långt avstånd. När tiden kommer så kommer vi att vara på våra skepp och landa så snart vi kan på denna planet, då kommer vi att presentera oss personligen.

Som vi nämnde tidigare kallar vi oss myror men på vårt språk låter det lite annorlunda, vi är 4,5 meter långa, några av oss är längre, mycket hårt arbetande, och söker alltid efter nya framsteg, som att skapa nya saker. Vi letar alltid och försöker få det bästa av allt till vår civilisation. Våra skepp är mycket snabba, vi kan flyga från en galax till en annan på en bråkdel av en sekund. Våra skepp är också väldigt stora, vi kan få rum med en hel civilisation på bara ett skepp, det är hur stora våra skepp är, men vi avslöjar inte vår direkta plats för tillfället. Vi håller vårt avstånd till negativa civilisationer, som fortfarande engagerar sig i krig.

Detta var en trevlig upplevelse och det gjorde oss mycket glada att kunna bli kanaliserade. Vi önskar för mänskligheten att den nya Guldåldern skall komma snart, och då kan vi presentera oss personligen.

Tack för överföringen.

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...