Plejadernas Ljusfederation via Inger Noren, 13 februari, 2020

2020-02-13

Plejadernas Ljusfederation

Det är med stor glädje vi kan meddela att människorna har stigit mycket på de senaste veckorna i medvetenhet. Detta beror på att allt fler portaler har öppnats denna månad med mer och kraftfullare energier som har träffat Jorden. Människorna har mottagit dessa energier och svarat bra på dem. Fortfarande förekommer det en del svåra uppstigningssymptom men de ska minska i styrka inom en inte alltför avlägsen tid för att försvinna helt.

Vi på skeppen arbetar just nu med mycket samarbete mellan alla parter och specialstyrkor för att bli en sammanhållen försvarsallians. Detta är ett stort och väldigt viktigt arbete som kommer att förändra strukturen och hierarkin i atmosfären. Våra ljusarbetare från Jorden är en viktig del i detta arbete med kunskap och erfarenhet i detta stora projekt. Detta är ett långsiktigt arbete som kommer att ta tid men med ljusarbetarna har detta arbete gått väldigt smidigt och bra. Alla har hittat sin position i organisationen och har dessutom fått många nya vänner, även många kunskaper och erfarenheter.

Vi galaktiker arbetar även med att förmedla ljuset till Moder Jord och människorna. Det kommer mycket starka ljusenergier från de högre dimensionerna men även från många andra olika håll i Universum. Dessa tillsammans bildar en väldigt stark kärleksenergi som både vi galaktiker, Moder Jord och människorna behöver.

Snart kommer det att bli en annan världsordning på Jorden på grund av att ljuset tar över mer och mer av det världsliga systemet. Det gamla systemet är nu avslutat och det är nya tider som människorna kommer att få uppleva. Det är detta ni har väntat på.

Vi är glada att vi genom denna kanal kan informera att människorna har stigit i medvetenhet och att detta har gått med en väldig fart.

Fortsätt att vara i nuet, det gamla har varit och framtiden är inte här ännu. Älska varandra och er själva.

Med kärlek Plejadernas Ljusfederation

Stort tack ….. och i kärlek jag tjänar ….. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...