”När Luften gått ur” GCR/RV Uppdatering 17 mars, 2017

När Luften gått ur”

GCR/RV Uppdatering

17 mars, 2017

 

Dagar, veckor, månader och år har passerat, och har visat att ni tålmodigt – eller otåligt – har väntat på RV.

Och ändå känner ni på dagen (veckoslutet) för er största välsignelse antagligen i högsta grad att luften har gått ur er, ni är som en hög lufttomma ballonger.

Detta är NPTB:s (New Powers To Be) mästarplan, när de skapar den yttersta säkerheten för uppskattningsvis 50 miljoner rabiata valutainlösare runtom i världen.

Säkerhetsfrågan är mycket viktigare (för dem) eftersom det gäller att skydda en desperat allmänhet från att skada sig själva med anledning av en överdriven iver att få växla.

Att Kabalen skulle förhindra RV med ytterligare en katastrofartad händelse som 9/11 är inte längre ett större orosmoment, eftersom den mörka mäktigare bakomliggande hjärnan fick lämna jorden för ett antal år sedan.

Medan människor individuellt är smarta och rationella, blir de i en grupp, speciellt inom en grupp som svälter, ytterst irrationella och ärligt talat en allvarlig fara för sig själva och andra.

Så om ni idag känner er som om luften har gått ut er, så är det ett riktigt gott tecken på att saker och ting är precis som de ska vara för RV-verkställandet.

För tills Dinarlandets träsk helt och hållet har dränerats på allting och all extrem iver, skulle det inte vara säkert att tillsvidare påbörja några massinlösningar.

Hej, kanhända alla dessa falska starter och stopp faktiskt har varit välvilligt planerade händelser som var menade att få luften att gå ur våra förhoppningar ner till den lägsta punkten, för att skydda oss från oss själva … det är åtminstone något att beakta.

Något annat som också är värt att beakta är, på skoj, att NCAA Men’s Basketball Tournament igår inleddes, känt som ”March Madness”.

Det blir inte bara en underbar naturlig distraktion för RV, det är också den mest populära tiden för män att få utfört en vasektomi, så att de med giltig orsak under läkningen kan få bli sittande i soffan och kolla på sport.

Sann statistik.

Vänligen ursäkta vitsen, men det får verkligen luften att gå ur en killes ballong.

”Jag stannar veckan ut, kom ihåg att ge dricks till personalen och spendera mera.”

(“I´ll be here all week, remember to tip your waitstaff and try the veal”).

Ha tillit, gott folk. RV är en verklighet och den är verkligen här.

Gud är med oss.

 

 

 

 

Du gillar kanske också...