Naturandar från Hawaii via Galaxygirl, 18 oktober 2019

Naturens Andar från Hawaii via Galaxygirl, 

18 oktober 2019

 

Naturandar från Hawaii

Vi är Naturens Andar på Hawaii. Inom oss har vi de heliga energierna från Moder Gaias hjärta. Och precis som de gamla trädens rötter som finns djupt ner, så måste också er tro gräva sig djupt ner, i dessa tider av oro och tumultartad förändring på ytans värld. Ni, vänner av ljus, ska förankra ljuset djupt i det högre dimensionella medvetandets fält. Vi ser att ni gör detta, men ni är trötta. Låt moderns vindar lugna er. Låt det varma kristallklara vattnet smeka er. Var inte rädda. Eftersom det finns många färger av ljus i blommorna på Hawaii, så låt dessa ljus omfamna er, komma in i er och lysa upp er med färgerna från er moders hjärta. För hennes hjärta är stort, öppet och rent, precis som hos er. Det stämmer att människorna har varit mycket elaka mot sin moder och inte insett, inte förstått kopplingen till någonting utanför sig själva, för deras medvetande var så begränsat genom de egna valen, och från de som valde åt dem. Vi ser bortom tidernas cykler, och vi ser denna cykel som nästan avslutad, eftersom människorna vaknar upp till det de åsamkat. Vi ser mycket ljus födas igen i detta fält av verklighet, och blommar upp i många färger av ljus. Precis så som blommorna på Hawaii är enorma i sin skönhet och sina olikheter, så ser vi också samma skönhet inom ljusarbetarnas kollektiv, eftersom ni alla integrerar dessa högdimensionella ljus, och upplever med stor kraft och kärlek, ännu mer ljus i ert fält, och i fälten hos de som omger er. Er väldoft av kärlek expanderar till de andra. Ni skapar ett samspel hos Gaia som inte har bevittnats sedan Lumerias och Atlantis dagar. Vi ser att vår moders hjärtslag expanderar av ännu mer ljus, och allt på henne gör det också. Förvänta er stor förändring, ljusets vänner, för ni för med er den.

Vi är rösten från Naturens Andar på Hawaii. Det är med mycket stor glädje som vi ännu en gång talar, och att våra röster hörs och hedras igen. Hawaiianerna hör vår röst. De uråldriga återvänder, kommer tillbaka, och många av dessa är ni. Må dofter från andarna av glädje och frid, fylla era kroppar med ljus och kärlek. Må doften av Hawaii, er moder Gaias hjärtslag, omsluta er. Må hennes salta oceaner ta hand om era tårar och torka bort dem. Må hennes sandstränder omsluta era vandrande fötter med gyllene värme. Må den söta doften från blommorna i hennes andetag, lugna och trösta.

Vi är Naturens Andar på Hawaii. Många portaler finns i våra chakran på Modern, och vi vill expandera dessa portalenergier tillsammans med er, genom att aktivera era hjärtchakran med den gröna värmen av kärlek. Vi har talat. Vi är rena i vår anslutning. Vi respekterar och hedrar er mycket, urgamla återvändare. Kom ihåg taktslagen från stammen, trummorna, ringdanserna, kärlekens eld och ljuset från en förnyad ande. De äldste tittar på. Det är dags att dansa. Bli förnyade och fredliga. Bli tröstade. Var ett. Mycket förändring sker i vår Moders form. Förankra freden och förankra ljuset. Vi är Naturens Andar på Hawaii. Aloha.

~ Galaxygirl

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...