Alcyone via Galaxygirl | 31 juli 2023

 

Alcyone via Galaxygirl | 31 juli 2023

 Alcyone 31.07.2023

Jag är Alcyone, er Vintergatas Stora Centrala Sol, nu Golden Rose galaxen. Jag vill diskutera ljusets hastighet. Era mätningar försöker uppnå förståelse för en sådan hastighet. Ljus är. Att fånga hastigheten på den är tillräckligt för mänsklighetens förståelse av avstånd medan den är inom en tidskonstruktion. Tiden färdas med stor hastighet, med det oändligas hastighet, innesluten i den eviga expansionens intighet. Så hur mäter man den? Förstår ni i era hjärtan att ni är en del av detta ljus, som transformerar och expanderar oåterkalleligt mot ännu mer ljus och djupare sanningar om er själva? Det är en spännande och prövande tid att vara vid liv. Ni upplever många uppstigningssymptom som ibland verkar vara för mycket att uthärda. Och ändå är ni här. Energierna efter att de har fått igenom uppgraderingar och rensning gör er starkare. Och ni är starka.

Jag Alcyone föreslår att ni börjar jorda till mig eftersom era kristallina strukturer är mer finjusterade till det, till mig. Skicka sedan detta ljus från oss till Gaia. Jorda inte direkt på era egna sätt till Gaia som ni så ofta skulle göra när tätheterna var tyngre. Den här har föreställt sig själv i den stora centrala solen och det verkar fungera ganska bra, det är ett tröstande utrymme av rent ljus och hennes celler sjunger. Sedan skickar vi tillsammans detta ljus in i hjärtat av hennes vackra planet, planeten som har uppmärksamheten från alla som är medvetna om och förstår betydelsen av vad som är på väg att ske.

Det som är på väg att äga rum är av briljans, av kärlek, av helande, av ljus, av gränslöshet. Era liv har varit så definierade, och detta har tjänat sitt syfte. Ni har alla haft strikta uppdrag och jobb, med lämpliga talanger och förmågor för att jorda ljuset så gott som möjligt inom era samhällen, era länder, era familjer, era arbetsutrymmen och platser. Och ni har gjort och gör ett enastående jobb. Jag kan inte ta åt mig äran för ert hårda arbete, och jag skulle aldrig göra det, men jag strålar mitt ljus till er, som en stolt förälder. För ljus föder ljus, kärlek föder kärlek, och ni är alla dessa saker. När ni ser på era liv och kulmen av val och ljus som skapats från era beslut kommer det att förvåna er att se hur mycket era meditationer faktiskt fungerade, er envishet att fortsätta att hålla ljuset och ert engagemang för excellens var tillräckligt, det var mer än tillräckligt.

Det finns en del jämmer-och-eländesrapporter, naturligtvis skulle det finnas det, eftersom detta är tidernas stora förändring. Om man inte förstår ljusets betydelse och kraften i det, kan man bara se förstörelse, om det är ens syn på det. Se förnyelse. Se återfödelse. Se ombyggnad. Stora saker kommer för mänskligheten, och jag önskar att ni djupt i era hjärtan ska veta att som ljus är vi anslutna. Ni är kopplade till era bröder och systrar av ljuset, och vet att denna väv av ljus som ni förkroppsligar är magisk att se från mitt perspektiv, och jag är så stolt över er.

Jag, Alcyone, är tillgänglig för er. Ni känner mina energier nu från er sol med uppradandet i astronomi som sker nu, och det fyller mitt hjärta med glädje. Jag inkarnerades en gång som en planet. Vi har alla våra egenskaper, våra erfarenheter och vi växer. Det är en ära och ett privilegium att se er och ert ljus expandera och utvecklas till större glädjeämnen. Mycket glädje väntar er. Och så, eftersom tiden bara är en illusion, och allt är nu, ta med denna glädje in i ert hjärterum nu. Ta med det in i ert psyke, era liv. Varje andetag är ett nytt ögonblick av livet. Välj glädje och hopp för varje andetag, och ditt liv kommer att ha mer gnista i sig. Dina steg kommer att kännas lättare. Och ljusare – ljus – det är din framtid, ditt nu, ditt väsen. Du är ljus, liksom jag. Vi går den här vägen tillsammans.

Jag välkomnar dig att jorda till mig eftersom det kommer att vara healing för dig. Jag inkluderar glittrande ljuskoder för att hjälpa dina kristallina celler som är hungriga efter frukt och vatten idag. Ät mer frukt, drick mer vatten. Lyssna på vad dina kroppskärl behöver. De förändras snabbt. Nu återstår bara ytterligare acceleration.Kom ihåg ljusets hastighet. Kom ihåg att du är ljus. Kom ihåg att allt är ljus. Allt är ljust. Och universum expanderar därför i ljushastighet, liksom er förståelse av Källan, av er själva, av varandra, av er värld. Er värld har varit en ihålig matris av immateriella föremål, av omöjligheter, en stort sugande av ljus och sanning. Inte mer. Detta kommer att bli svårt – omöjligt till och med – för de som inte är beredda att se och förstå. Ändå kommer de att ha allt de behöver, i slutändan är var och en på sin egen resa, och ni skulle inte vilja ta privilegiet av självupptäckt ifrån dem. Deras sår är till för att de ska läka dem, inte ni. Men ni kan skicka dem ljus.

Är det dags, galaxygirl? (Ja!) Jag sänder en stöt av mitt ljus nu. Välkomna mig. Jorda till mig. Låt oss lysa upp denna plats tillsammans. Jag älskar er oändligt. Jag är er Stora Centrala Sol.

~ galaxygirl

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *