Anshar och kollektivet i Agartha via Inger Noren, 22 april, 2020

 

2020-04-22

Anshar och kollektivet

Vi i kollektivet är väldigt glada att vi har denna kanal som är en stor och uppstigen mästare och som kommer med stora ting för vår herre GUD och mänskligheten.

Denna tid i pandemins tecken är en tid till reflektion och kontemplation. Människorna har verkligen en möjlighet till att stiga i frekvens ytterligare för att uppstiga i allt snabbare takt. Vi skulle vilja att människorna började med att se sig omkring i sitt hem eller i naturen för att se, verkligen se vad de tycker är viktigt i sitt liv.

Människorna kommer att bli förvånade över hur mycket de har förändrat sin syn på vad de tycker är viktigt i sina liv, både det materiella och att se naturen i all sin skönhet. Denna stillhet som råder nu är en välsignelse för GAIA och mänskligheten på hela planeten. Många har börjat upptäcka att sedan de har varit hemma på grund av isoleringen fått andra perspektiv på sin tillvaro. Detta är något som många nu skulle vilja fortsätta med. Livet har fått en ny och mer betydelsefull tillvaro med nära och kära, trots mycket rädsla för de äldre i samhället men även för sina förlorade inkomster och företag.

Det är fantastiskt att se hur människorna ändå visar kärlek och förståelse mot varandra i många olika aspekter. Aldrig tidigare har Jorden både på ytan och i den inre Jorden varit så lugn och fridfull. Denna kärlek har även stigit till atmosfären där det ligger tusen och åter tusentals skepp från olika stjärnsystem.

Jorden är omsluten av väldigt mycket kärleksenergier som kommer från väldigt många ljusvarelser som skickar dessa till Jorden just nu. Även ljusarbetare skickar sitt ljus till hela Jorden för att förändra energierna till en högre frekvens. Vi är så tacksamma att få se en sådan utveckling bland mänskligheten och det dröjer inte länge innan den stora Händelsen är här. Då har vi en ny värld som är en välmående och glädjefylld värld utan krig, fattigdom och svält. Fortsätt att vara kärleksfulla mot varandra och er själva.

Stå i ert ljus som de ljusvarelser ni alla är och upprepa detta mantra när allt känns tungt och osäkert med att säga. Jag är kärleken. Jag är ljuset. JAG ÄR. Dessa ord har stor betydelse och påverkar uppstigningen för alla.

Med kärlek Anshar och kollektivet

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

 

 

 

Du gillar kanske också...