Angående Utvecklingen i USA och Trump av Per Staffan, 8 januari, 2021

Kära Ljusarbetare och ljuskrigare,

Den 6 januari blev en historisk dag såsom förväntat. Vad händer nu undrar många. Jag skall försöka ge några svar.

Som jag har nämnt tidigare så var hela valet och efterdyningarna en så kallad ”sting operation”, dvs fällor gillrades för att se om villebråden skulle gå i fällan. Trump ville helst att de inte skulle gå i fällan utan göra vad som var/är rätt. Mycket lite av det senare hände dock

Valfusket är numera väldokumenterat. Detaljer om detta kommer dock inte ut i massmedia, då gammel media är kontrollerad och fungerar som ett propaganda organ. Trump försökte gå via domstolsväsendet. Dessvärre vägrede de flesta att se bevisen och högsta domstolen vägrade till och med att ta upp ärendet, andra instanser sköt på det hela till efter 20 januari o.s.v. Domstolarna är korrupta, just inget nytt för Alliansen och Trump. Politikerna är korrupta, det senare visades sig särskilt den 6 januari. Trump lät detta fortlöpa dels för att han skulle förstå vilka individer som var korrupta både inom det repulikanska partiet och demokraterna och dels för att det Amerikanska folket skulle se sanningen. Han har nu sett detta och har just all information han behöver. När fienden tror att de är på ”torra land” så visar de sina kort.

Han har nu komplett information om det landsförräderi (treason) och uppvigling (insurrection) som har pågått och pågår, samt vilka som är skyldiga. Han kan nu aktivera The Insurrection Act från 1807, som är med i Konstitutionen. Inom parantes – media informerar inte folket om vad som står i Konstitutionen. Trump utfärdade ocskå år 2018 en Executive Order (EO) fokuserad på treason, insurrection och utländsk inblandning. Han kan nu med stöd av Konstitutionen och hans EO gå vidare och gå efter förrädare och kriminella. Många av dom kommer att ställas inför militär domstol då detta är brott mot rikets säkerhet.

I Konstitutionen står det också att innan han startar processen måste ha göra ett tal till nationen och säga åt de som ängnar sig och uppvigling och landsförräderi och upphöra med sina aktiviteter. Detta är redan gjort och gjordes strax efter stormningen av Kapitolium, dvs Kongressen. Detta tal visades dock inte på CNN och liknande och förmodligen inte i Sverige. De som begick mord och andra våldsamheter var demokraternas armeer – Antifa och BLM. De hade infiltrerat och klätt ut sig till Trump anhängare. Så talet som Trump gav var riktat mot rätt folk och inte hans egna anhängare. Det är samma scenario som demokraterna använde sig av i somras, dvs Antifa och BLM infiltrerade fredliga demonstrationer och skapade upplopp.

Vad kommer att hända nu. Det kommer att bli en mörk period. Twitter har eller kommer ta ned Trumps konto. Andra sociala medier kommer att mörka lägga information så att det inte kan skickas från person till person. Gammelmedia kommer att fortsätta sin proganda och Kongressen kommer till med att försöka avsätta Trump. Det kan bli stridigheter i USA, Ett kinetiskt inbördeskrig är väl att gå lite väl långt att kalla det, men om allt går fel kan det leda till det.

Situationen är den att 75 miljoner väljare valde Trump och det var en storseger då valfusket dras av. 83 persent av repulikanerna tror att valet blev stulet, 31 % av de oberoende och ca 17 % av demokratiska väljarna tror så också. Den så kallade tysta majoriteten kommer nu inte längre att förbli tyst. Då det gäller demokraterna så slåss de för sina liv. De vet vilka brott de har begått och att de riskerar avrättning eller långa fängelsestraff enligt militär lag. De kommer att använda alla medel de kan tänka sig för att förhindra att Trump står som President den 20 januari. Så, visst förefaller det upplagt för inbördeskrig. Trump har dock för avsikt att förhindra inbördeskrig om han kan för att skydda den oskyldiga befolkningen och även de oskydiga som inte tror på honom.

Vad som enligt uppgift kommer att fungera är ”the National Emergency System”. Häri ingår utskick av bland annat text meddelanden från Presidenten till all Amerikanska mobiltelefoner, då det gäller rikets säkerhet. När Trump inte längre kan kommunicera via social medier kanske detta blir hans metod för att nå befolkningen. Som bosatt i USA och Amerikansk medborgare har jag en amerikansk mobil. Jag har inte än fått några sms från Trump, men det kanske kommer genom detta system, under de närmaste två veckorna.

En del har argumenterat, även repulikaner, för att Trump skall släppa in Biden, och komma igen år 2024. Detta är tokerier. Valfusket kommer att upprepas då igen om Biden tar makten. Problemet med valfusk måste lösas nu.

Den Amerikanska Konstitutionen är skriven av folket. Den inledande raden är ”We, the People,….”. I Konstitutionen står det vidare att då folket förtrycks av sina makthavare är det folkets rätt och skyldighet att stå upp mot sådant förtryck att ge makten tillbaka till folket. Det är detta vi gör nu.

När landets säkerhet är hotat ger Konstitutionen Presidenten rätt att använda sig militär för att försvara landet mot uppror (insurrection). Det är detta vi kan komma att få se nu. Om jag skulle gissa så sker det nog inte förrän strax före den 20 januari, dvs den 19 januari eller kanske till och med den 20 januari. Fram till dess kan vi förvänta oss oroligheter och relativt begränsad information från Alliansen. Gammelmedia eller massmedia kommer dock säkert att spe på med sin propaganda.

Allt kommer att gå väl och ”The Storm is Upon Us”.

Per Staffan

 

p.s. Jag vill också passa på att uppmana alla Trump-hatare att sluta läsa på denna blog. Livet blir då nog mycket bättre då för er. Denna blog är enbart för de som söker sanningen.

 

 

Du gillar kanske också...