Office of Poofness utav ZAP och team, 18 oktober

 

poof-1

Hej alla,

Under den senaste veckan skrev jag några snabba uppdateringar för min privata lista som gav en glimt av hur de fungerar inom processen för valutaomstöpningar.

Jag nämnde det globala frysandet av alla större rörelser av pengar för att låta det nya systemet, ämnat att ta hand om de enorma utbetalningarna, att sammanbindas med programmen hos bankerna. Frisläppandet eller tinandet denna kommande måndag av sådana pengaförflyttningar, början av det historiska inlösande av tillgångar, början av valutabörser på plats, poliskrafterna blir alerta, och andra element av omstöpningen.

Nu har en mer generell lista av händelser kommit till ytan, se nedan, som i korthet säger samma sak, med några fler tillägg, som jag inte har mer information om:

(Pers kommentar – dagarna som ges bör vara denna vecka)

 • Omvärdering (RV) sker när som helst denna helg, med början fredag
 • Ledande kinesiska Äldre (Grandfather) sker onsdag (Bejing)
 • Nya Republikdelegationen (Admiral) sker torsdag (USA)
 • Första korgen av valutakurser visar sig på kassaskärmar nu, (inkluderande iranska Rial), och de är mycket högre än vad som tidigare förutsågs.
 • Bankerna tränar anställda att acceptera begärda kurser för att få makulerade fiat sedlar ut ur cirkulation.
 • Militära konvojer med högsta säkerhet transporterar valutor på lastpallar till separat belägna inlösningsplatser – utöver hela USA torsdag eftermiddag och fredag morgon.
 • Nya digitala “Treasury Notes” (TRN) (Per – USAs nya valuta) kurser på skärmar vid kassorna hos banker.
 • Kvitton för säker förvaring (SKR) fortsätter att införas (Vilket betyder likviditet för klienter).
 • Banker över hela världen länkar upp sig till superdatorer i Östasien för större betalningar och transfereringar.
 • Tillfälligt frysande av alla större pengarörelser internationellt fram till måndag (Per – måndag nästa vecka).
 • Iraks bankdatorer ligger nere till måndag (Per – nästa vecka).
 • NYPD (New Yorks Polis Departement) på högsta alert på grund av förväntan av bankrusningar efter uttalandet om omvärderingar (RV). Mobila uppbackningar och arresteringsvagnar finns också plats.

 

Möten med banker och förhandlingar om kurser

Börja högre än ni kommer att acceptera, låt banken höja sitt bud för att möta era förväntningar innan ni sänker ert bud. Acceptera kurser och villkor som gör er lyckliga. Ni behöver inte bara acceptera bankens inledande erbjudande bara för att det gör er rika. Det finns gott om utrymme i dessa förhandlingar, godartat designat.

Allt detta förväntades och tidsplanerades i enlighet med de stora planerna från ovan. Experternas plan som sattes i rörelse för så länge sedan behövdes modifieras då M1 som skapades genom ett noga blandande av gener bland de kungliga kulminerade i en person som skulle representera alla kungliga familjer till gagna för mänskligheten dödades tillsammans med John F. Kennedy.

En ny M1 utnämndes av de kungliga för en tid sedan, och den spirituella sidan förkroppsligades helt i det nya systemet. Vi ser nu den fysiska manifestationen av alla dessa ansträngningar.

Under de senaste åren har jag och några andra gjort vårt bästa för att utbilda och lugna ned situationerna som hotade bli okontrollerbara i cirkusen av valutor och obligationer. Vi tror vi har varit till viss hjälp.

Då de kommande förändringarna nu är här så är det viktigt att fortsätta med tålamodet och stabiliteten ni alla har lärt er, in i denna nya fas av vad som kommer.

Kom ihåg pratet om lotteri-mentalitet. När ni väl har fått några miljoner (dollar) så kanske ni blir lite tokiga och köper huset, bilen och båten, men se till att ni lägger åt sidan tillräckligt i vettiga investeringar av tillgångar, som kommer att låta er behålla huset och kunna betala för skatter och undvika att ert nya vackra hus säljs via auktion. Var försiktiga och var visa i ert spenderande. Hjälp andra som har behov runt omkring er. Betala framåt till den utsträckning som ni är bekväma med.

Gör en skillnad.

De saker som vi tar för givet, såsom en varm säng och en kudde och att inte ha sina ben upp till hakan. Jag har till måndag morgon. Ni räddade mitt liv. Inte bara så hjälpte ni mig utan ni räddade mitt liv. Vid min ålder så är jag inte säker på vad jag skulle ha gjort utan er hjälp. Det är kallt. Tack. Tack. Tack. Då och då skickar gud änglar i olika former.

Och

Må Gud välsigna er. Ni har ingen aning om hur mycket denna sändning betyder för mig, min familj, mitt liv. Tack så mycket för att ni gör detta, det är mycket uppskattat. Ni har en vän för livet.

Allt jag ber om är att ni gör samma sak för någon annan…

men nu är jag den fattigaste mannen på planeten och står inför att förlora allt i morgon och ni min HJÄLTE räddade dagen med Guds nåd i sista sekunden innan de tar av mig huvudet.

Detta är ni och er hjälp som pågår, jag är bara sändebudet.

Jag förflyttar mig fortfarande och är i stort sett undangömd, men gör fortfarande vad det är jag skall göra. Projektsidan håller på att “go live” med frisläppandet av fonder, men det finns mycket att göra för att förbereda.

Gud välsigne alla, och jag gör honnör till er alla som hållit i allt igenom och har gett de kritiska $10 eller så som har stabiliserat oss i vårt arbete, och gett lite hjälp någon annanstans. Skafferiet fylls snart, men just nu är det ganska tomt.

Vi kommer nu att få se många, många förändringar, som jag tidigare har sagt, och i verkliga fysiska och påtagliga former.

Var goda och lagliga. Sanningen kommer ut naturligt. Stor kärlek och många kramar.

I tacksamhet

ZAP

“Gud är: Jag är: Vi är”

“Var goda, var lagliga, tala sanning”

 

Översättning: Per Staffan – www.st-germain.se

 

COPYRIGHT ZAP 2013-2015

2goforth@safe-mail.net

Consultations, continue…

Love and Kisses,

‘THE OFFICE OF POOFNESS’

Susan, ZAP and Staff

 

You may also like...