Office of Poofness av ZAP och Susan, april 20

poof-1

ZAP, Uppdatering mitt i veckan – april 20, 2016

Ärende: MITT I VECKAN av ZAP från ”The Office of Poofness”

Datum: ons, 20 apr 2016 23:05:20 -0400

Hej allesammans.

Efter många dagar med att lösa bankärenden, har jag lyckats få förtroendet av slutgodkännande för frisläppandet av de medel som släpps till förmån för vår mänsklighet. Frisättningen av vår andel har också bekräftats, och överföringen är nu slutförd och vi kan börja det kommande arbetet. Det dröjer några dagar innan medlen kommer att vara i våra händer, men det är ganska bra att en viss bekräftelse görs nu.

Händelserna kring denna massiva utrullning, hade mycket att göra med de vägspärrar vi alla ofta hört talas om, vilka har hindrat dessa medel från att föras in i huvudbanksystemet. Teamen som hanterade vår release, var tvungna att ta till stora rättslig strider, för att få oss alla till denna punkt. Det är utomordentligt, uppriktigt sagt, vad de har åstadkommit under denna månad, för att frigöra de stora medlen.

En broder som kom förbi hade något att säga om frigörandet av medel, och jag delar detta med er här.

”Frigörande av medel är beroende på kollektiva tankar i det mänskliga medvetandet. Medel kan endast släppas säkert i en atmosfär av neutralitet och harmoniska frekvenser, om ett säkert skyddsnät är på plats. Det finns egentligen inget ”uppehållande” förutom att skyddsnätet fortfarande har några hål. Nej-säjare och negativa tankar och ord, gnager eller tuggar på säkerheten. När tillräckligt många mänskliga tankar och handlingar sammansmälter runt möjligheten, och godheten flödar över för alla, då kommer medel att frigöras. ”

Detta gäller alla större medel inklusive vårt. Vi är utanför den konventionella delen av valuta – och historiska tillgångars frisläppande, så våra kriterier är annorlunda för dessa typer av medel-frisättningar genom vårt eget beskydd av interna förtroendestyrningar. Detta innebär helt enkelt att våra medel inte är en skuld enligt de allmänna villkoren, för utsläpp på den globala marknaden.

Hej Susan och Zap,

Tack för din senaste uppdatering. Det känns som att hoppa upp och ner, det skriker mitt huvud, allt är sååå spännande och efter alla dessa år av väntan???? Tålamod???? Den person som skrev till dig angående ”Gudomlig Arkitektur” är jag mycket intresserad av. Att få lära känna den personen skulle vara ett nöje, och om det är möjligt att bli inblandade i den ”dröm” de ser, så var vänlig och inkludera mig. Jag tror att allt detta kommer att bära frukt nu, och min födelsedag är den 27:e (påsk) vilken kommer att vara den mest spännande, fantastiska födelsedagen någonsin!

Att bygga nya bostäder med dessa nya idéer, helt otroligt. Jag älskar er båda, och det den här mannen sa om varelsen som inte hade något hem. Jag förstod, eftersom jag har varit i hans situation i nästan tjugo år, så mitt hjärta är hos honom och hans hustru. Mitt hyrande var slut 8:e april, och så snart jag har en ny adress, kommer jag att vidarebefordra den. Jag lever i vetskapen om att jag kommer att kunna välja var jag vill bo. Så är det!

Jag kysser era hjärtan,

TR

Martin W, är en berömd europeisk arkitekt som ingår i vårt team, och är djupt involverad i helig geometri av byggnadsverk. Hans design är extraordinär och orkansäkrad och har samtidigt mycket intressanta och tilltalande former. Egentligen ganska extraordinära. Vänligen, behåll kontakten, eftersom våra bygg- och anläggningsdivisioner kommer att sprida denna design globalt. Min största kärlek är bygg- och ingenjörskonst, och jag har en bakgrund inom båda, så stort tack för att du uttrycker sådant djupt intresse för denna sektor, och jag ser fram emot att träffa dig.

I globala frågor, har vi fått höra mycket, avseende tidpunkterna av RV och GCR, och olika remsor och gissningar avseende guldstandarden, och vad olika länder gör. Det stora flertalet av sådana rykten har visat sig vara felaktiga, och mestadels gissningar och önsketänkande. Till exempel det senaste ryktet nu, som jag berättat om tidigare i andra budskap, som att Kina har guldstandarden, och att de inte längre kommer ta emot US-valuta som betalning, och kommer att dumpa sina dollar, utgör en viktig del i det som skulle åstadkommas idag.

Detta är ren dumhet och den som framfört den, bör dricka ren juice under ett par dagar.

Överväg, att om Kina, eller något annat land, har en strikt guldstandard, då har de en begränsad mängd resurser att arbeta med. Om de behöver infrastrukturer som kostar biljoner och de blir utan de guldbackade pengarna, då stannar arbetet. Ekonomin i ett sådant land skulle återgå till den mörka medeltiden. Utan möjligheten att trycka pengar, skulle alla länder komma i ett stillestånd och den ekonomiska tillväxten skulle upphöra.

Dessutom är USA den enskilt största konsumenten av kinesisk export, och om Kina inte längre accepterar USD som betalning, får båda länderna hårda tider. Så den här guldstandarden måste vara en hybrid, som medger tryckning av pengar för att upprätthålla ekonomierna. Allt annat är ren idioti och oansvariga rykten avsedda att göra vad som helst som en förespråkare av sådana rykten vill åstadkomma, och jag kommer inte att gå in denna diskussion.

Det räcker att säga att det inte kommer att hända. Kina och USA är bundna vid höften och planer som går framåt för att stärka denna relation, vilken gör båda länderna starkare i slutändan. Det är den verkliga planen.

Det verkligt ondskefulla i alla dessa ekvationer, är den mycket verkliga modellen med sammansatt ränta. Dessa stora onda förövare av kabalen i vår mänsklighet, är orsak till våldtäkt och plundring av folket. Utmätningar, på grund av de överväldigande skulderna, förespråkarna av krig och andra dåligheter, är den sammantagna räntan. Detta är ett faktum. Det kan inte ifrågasättas.

Vi kommer att inrätta en särskild bank och etablera en rudimentär inteckningsdivision baserad på, ni gissade rätt, enkel ränta. Så snart vi kan, kommer vi att utvidga denna division så mycket som går för att hjälpa så många som möjligt. En inteckning med enkel ränta är en underbar sak, som gör att en familj kan andas och blomstra, och vi är alla för det, och det är vad det handlar om.

Det stöd vi har från regeringar, agenturer och sociala myndigheter är tillräckligt, för att dessa delar ska komma till verklig nytta i ett fungerande system, för att njuta av vår mänsklighet. Med det första frigörandet av medel från fonder nu, tror vi att vi kommer att ha uppnått målet inom några månader, och säkerligen börja göra skillnad redan inom några veckor. Mängden arbete som måste göras på infrastrukturnivån är ganska stort, men det mesta av arbetet har redan gjorts i planeringsstadiet för genomförandet, så när medlen kommer, så kommer det inte att ta så lång tid att få infrastrukturen till punkten för en fungerande modell. Vi är tacksamma för det enorma stöd vi har fått från den högsta nivån för detta ändamål.

Avslutningsvis, minns ni killen som kontaktade mig (igen) och jag svarade honom efter sista meddelandet. Han skrev en gång till efter att ha läst vad jag skrev, och här är hans överväldigande lysande svar. Hittills i år har omkring 150 e-mails kommit, som alla säger samma sak. Mycket profilerat.

Man enades om det globala guldfördraget 2013, Zap crapola är inte ett parti eller någon som har undertecknat fördraget, bedrägerier och lögner är inte tillåtet.

WTB

Nåja WTB, det verkar som om du har fastnat i annan slinga. Du lever verkligen i något sorts desillusionerat land, där du faktiskt tror på saker som aldrig har uttalats. Du måste inse att du måste vakna upp. Du måste komma ut ur garderoben. Att skriva dina tankar på väggar och golv, är inte ett bra tillstånd att vara i. Och jag är fortfarande varken brun eller mjuk. Verkligen. Varför har du sådana anal-tankar? Är det en fascination? Tänk på vackra blå fjärilar i stället. Och det globala guldfördraget bestämdes längre tillbaka än för ett par år sedan, men ska verkställas nu. Sluta läsa på tepåsarnas flikar utan använd hjärtblad från bönor stället. Mer exakta avläsningar. Förresten, kan du berätta vem som sköt Kennedy?

Vi är tacksamma för alla er som stöder det vi gör. Nästföljande veckor kommer många förändringar att ske, men oavsett vad som händer, eller inte händer, på den internationella arenan, avseende GCR och RV, kommer vi att arbeta för er och hela mänskligheten, för att uppnå målen vi satt upp.

Så stort tack för att ni är med oss, och en sista anmärkning, de som har skickat mig e-post, ha tålamod med mig eftersom mitt e-postsystem har slutat fungera på grund av överbelastning, och att svara på dem har blivit nästan omöjligt. Jag har nästan fixat min Outlook som har en gräns på 50 Gig som gör att den slutar fungera vid överbelastning, och att fixa den blir en veckas lång och plågsam process. Med min arbetsbelastning, är det allt jag kan göra för att hänga med. Så om ni förväntar er ett svar så får ni ett, men ge mig lite tid, tack.

Och snälla ge en donation till Susan, eftersom hon är ett stycke efter och behöver en hand. Aliah och baby Bradd mår bra, och har mat och filtar tack vare er. Susan behöver en hand … hon gav vad hon hade för att hjälpa till där, välsigna hennes hjärta.

Och för att få gratis healing genom skalär behandling, gå till hemsidan www.phoenixvoyage.org. Det gör underverk (egen erfarenhet).

 

I verklig tacksamhet.

Kärlek och Ljus

i vår service

ZAP

”GUD ÄR; JAG ÄR; VI ÄR”

”Var god, var laglig, tala sanning”

APRIL 20, 2016

COPYRIGHT ZAP 2013-2016

Du gillar kanske också...